Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2013, 21:24
draggy adlı üyeden alıntı
ben siyah derim
ama çok toz belli oluyor..
Her iki yoruma da kesinlikle katılıyorum
Reklamlar
-
07 Mayıs 2013, 21:34
Zor işmiş valla üstadlar parayı ayarlayana kadar kolaydı herşey şimdi renginde dahi takıntılı oldum
-
08 Mayıs 2013, 00:06
Rainmantocry adlı üyeden alıntı
Zor işmiş valla üstadlar parayı ayarlayana kadar kolaydı herşey şimdi renginde dahi takıntılı oldum
Ayakkabı gibi düşün, tek çift alacak olsan ne renk alırsın?
-
08 Mayıs 2013, 00:13
Bi tane bile siyah ayakkabım yok sarı, kırmızı yeşil mavi cırt mavi vs vs
-
08 Mayıs 2013, 00:52
-
08 Mayıs 2013, 11:54
crazym67 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Ben de 1997 model Drag Star 650 Sport aldım. Harika makina gerçekten.
Kazasız belasız kullan dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
[QUOTE=Rainmantocry;3022120]Siyah mı kül grisi mi, dragstarda hangi renk daha güzel duruyor sizce[/QUOT
Siyah dostum .. Yarın öbür gün sıkılırsanki hiç sanmam üstünde oynayabilirsin boyatabilirsin yada custom yapabilirsin.
-
08 Mayıs 2013, 13:35
Siyah 1100 lük var bi tane acaba 650 yerine 1100 almak daha mı iyi olur ne dersiniz üstadlar
-
08 Mayıs 2013, 16:10
Siyah 1100 lük var bi tane acaba 650 yerine 1100 almak daha mı iyi olur ne dersiniz üstadlar
Benzine ayiracagin butceye bağlı bence.
-
08 Mayıs 2013, 17:30
Yeni alanlarada alacak olanlarada hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar,
Draggy bende Yeditepenin karşı caddesinde çalışıyorum.Bilirsin belki bankacı olduğun için Tümsaş.. Bankalar ile alakalı işlerimiz.Motorla geldiğim bir öğlen içerim çayını kısmetse,
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
08 Mayıs 2013, 18:39
İnşallah, ama bizim işimiz Genel Müdürlük işleri pek firmalarla işimiz olmuyor.
Bu arada bana motor aşkını aşılayan ilk insan olan Ümit Abimizi (Kont Ümit) kaybetmişiz. Allah gani gani rahmet eylesin, eşimle konuşuyorduk 2 gün önce motorun aksesuarları için Edirne ye gidip Ümit abiye mi taktırtsak diye :(
http://www.edirnehaber.org/haber/699...kaybettik.html
-
08 Mayıs 2013, 19:20
Bu arada bana motor aşkını aşılayan ilk insan olan Ümit Abimizi (Kont Ümit) kaybetmişiz. Allah gani gani rahmet eylesin, eşimle konuşuyorduk 2 gün önce motorun aksesuarları için Edirne ye gidip Ümit abiye mi taktırtsak diye :(
Başınız sağolsun.
-
08 Mayıs 2013, 19:31
Başınız sağolsun,Bende annanemi kaybettim dün sabah,Yaşlıydı ama son anlarında şunu farkettim; hayat her yaşta güzel ve can heryaşta öyle tatlıki o yaşta bile kendisine ölümü hiç yakıştıramadı ve son anına kadar iyileşip ayağa kalkacağı umudunu taşıdı.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
08 Mayıs 2013, 20:04
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Başınız sağolsun,Bende annanemi kaybettim dün sabah,Yaşlıydı ama son anlarında şunu farkettim; hayat her yaşta güzel ve can heryaşta öyle tatlıki o yaşta bile kendisine ölümü hiç yakıştıramadı ve son anına kadar iyileşip ayağa kalkacağı umudunu taşıdı.
Senin de başın sağolsun :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Arkadaşlar intercom çiftli set alacağım ama fiyatlar çok mantıksız geldi bana! Uygun fiyatlı veya alternatif önerisi olan var mı?
-
08 Mayıs 2013, 21:25
Üstadlar bugün baktırdığım dragstar 650 nin devriyaj balatası ve emme manifoltunun değişmesi gerekiyormuş yetkili servis 350 şer tl dedi bana çok fazla geldi bu rakam
-
09 Mayıs 2013, 00:11
dragistan adlı üyeden alıntı
Senin de başın sağolsun :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Arkadaşlar intercom çiftli set alacağım ama fiyatlar çok mantıksız geldi bana! Uygun fiyatlı veya alternatif önerisi olan var mı?
banada lazım ıntercom...
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
-
09 Mayıs 2013, 00:58
başın sağolsun hocam.
waffenSS adlı üyeden alıntı
banada lazım ıntercom...
Kablolu istiyosanız beleşe veririm, bir kere kullandım, bir daha da kullanmadım
Üstadlar bugün baktırdığım dragstar 650 nin devriyaj balatası ve emme manifoltunun değişmesi gerekiyormuş yetkili servis 350 şer tl dedi bana çok fazla geldi bu rakam
kesinlikle fazla, orjinal balata 150, manifoldlar 150 arada 400 TL fark işçilik için fazla..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
09 Mayıs 2013, 10:11
Başınız sağolsun, huzur içinde yatsın.
Başınız sağolsun, huzur içinde yatsın, sizin gibi birisine motor aşkını aşıladığı için açıkcası teşekkür etmek isterdim.
-
09 Mayıs 2013, 13:56
Kablolu istiyosanız beleşe veririm, bir kere kullandım, bir daha da kullanmadım..
Kullanışsız diye mi kullanmadın
Eğer hiç kullanmiyorsan deneyeyim senden alıp. İş görürse odesiriz baklava ile
-
09 Mayıs 2013, 15:36
Açık kask ile 30-40 km hızda kullanırsan verimli olabilir ama zaten o hızda artçının sesi çok rahat duyuluyor biraz hızlandıktan sonra whooooo diye aşırı bir uğultu çok rahatsız edici
-
09 Mayıs 2013, 16:10
Açık kask ile 30-40 km hızda kullanırsan verimli olabilir ama zaten o hızda artçının sesi çok rahat duyuluyor
biraz hızlandıktan sonra whooooo diye aşırı bir uğultu çok rahatsız edici
Wooo Şimdi bir elektronikciden çıktım, telsizler var kulaklık takılabilen hem de mandala gerek kalmıyor, Aselsan'in 150 lira falanmis. Denenebilir geldi, fikrin var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler