Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Amerikadadan iste benzeri siteler hocam, ya da giden bir arkadaşına rica edeceksin.
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mikail_6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    Üstadım peki son bir kaç ay içerisinde bir şey sipariş ettin mi 75 doları geçen? Çünkü bildiğim kadarıyla 75 dolar üstü faturalı paketler gümrükten geçmiyor, eğer adrese siparişse.

Motosikleti
    Dragstar 650
    en son bir sürü paket geldi, 20 paketin bir tanesinde pırlanta küpelerde vardı, sen hesap et şans işi ayda bir paketleri topluca getirtirim, şimdiye kadar takılan olmadı kısmet işte..

Birde beni bir arkadaş aradı bugün, motor bakmak için. Köpeği veterinere götüreceğimden müsait değildim, Kaya abiye yönlendirdim, bu sayfadan mı acaba?
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    Ben değilim üstadım :D sanırım gümrükten birilerini bulup prosedürden istifade pratikte işlerin gidişhatı nedir onu öğrenmek daha iyi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Bu arada internette rastladığım Roman bir Chopper atölyesinde yapılan Dragstar modifikasyonunu forumda paylaştım; belki ilginizi çeker.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/112912-dragstar-xvs-650-modifiye-atolyesi.html

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Merak ediyorum tuketim nedir acaba 650 liklerin ? Cehaletimi bagislayin su sogutmali mi hava sogutmali mi ???

Spor modellerine hastayim durusu sesi offf (: gok gurultusu

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı mikail_6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben değilim üstadım :D sanırım gümrükten birilerini bulup prosedürden istifade pratikte işlerin gidişhatı nedir onu öğrenmek daha iyi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Bu arada internette rastladığım Roman bir Chopper atölyesinde yapılan Dragstar modifikasyonunu forumda paylaştım; belki ilginizi çeker.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/112912-dragstar-xvs-650-modifiye-atolyesi.html
    İzlemiştim, şaftı nasıl halledecekler diye kaç saat başında takılmıştım ama dahiyane hallediyorlar

Alıntı izmirian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ediyorum tuketim nedir acaba 650 liklerin ? Cehaletimi bagislayin su sogutmali mi hava sogutmali mi ???

Spor modellerine hastayim durusu sesi offf (: gok gurultusu
    Hava soğutmalı Dragstarlar, yakıt kişiden kişiye değişmekle beraber 4 ün altına indiğini, 8 in üzerine çıktığını hiç görmedim

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzlemiştim, şaftı nasıl halledecekler diye kaç saat başında takılmıştım ama dahiyane hallediyorlar
    Kesinlikle üstadım. İkinci bir dirsekle uzatıyorlar.

Bu arada hocam senin makinede eksoz stok mu yoksa değitirdin mi?

Motosikleti
    Dragstar 650
    2 orjinal egsoz var, takılı olanın uçları açık, diğeri tertemiz ve yepyeni sadece muayene sırası takıyorum

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Wow baya senlikliymis (: tesekkur ederim

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    2 orjinal egsoz var, takılı olanın uçları açık, diğeri tertemiz ve yepyeni sadece muayene sırası takıyorum
    Başarılı :D peki takılan vince & hines tır highway hawk tır bunlar muayeneden geçiyor mu?

Motosikleti
    Dragstar 650
    maalesef artık geçmiyor, stok egsoz bulundurmak şart oldu.

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Selam arkadaşlar,Uzun süre sonra tekrar motor almayı nasipse düşünmeye başladım.Şehir dışında birkaç drag star sahilibi ile görüştüm.Motordan çok anlamıyorum.KM düşük olmasını tercih ediyorum ve açıkçası temiz ve sorunsuz olması için biraz fazla vermeyi göze alıyorum.Renk önemli değil.Bazı illerde Yamaha servisi yok.Sizden ricam motoru görmeye gittiğimizde dragstarların klasik birtakım kontrolleri varmıdır.Eksoz üfleme testi, motor el ile kontrolü ısınması v.b.Önceki motorum 535 viragoydu.Motorunda çok sorun yaşadım ve yatak dağattı.Tamrici usta eliyle silindirleri yokluyordu ve eksozlara bakıyordu.Bu Kontrollerde bana verebilecek tiyolarınız varmıdır?Cevaplarınızı bekliyor olacağım.Sonrasında Allah nasip ederse gezilerde görüşmek üzere ..
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

Motosikleti
    Dragstar 650
    o dedikleriniz pek kontrol değil gibi hocam, bence servislere götürüp exper raporu alın, daha garantili olur.

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    o dedikleriniz pek kontrol değil gibi hocam, bence servislere götürüp exper raporu alın, daha garantili olur.
    draggy üstadım bu ekspertis kaça patlıyor?

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Haklısın hocam,ancak baktığım iki motordan birtanesinde Servis yok ve o bölgeye yabancı olduğum için tanıığım ustada yok.Aslında en güzeli anlayan biriyle gitmek ancak kimi götürücem işinden gücünden alıp şehir dışlarına.Mesela forumda araştırırken Kırmızı anahtar olayını öğrendim.Bundan haberim yoktu bunu sorucam..Sanırım imbo ile alakalıymış ancak hiç bilgim yok.Yine yeni tüv muayene eksoz olayını öğrendim.Orjinal olmayan eksozlar muayenede geçmiyor demişsin.Bunua dikkate almak gerekecek.Bu tip tiyolarda işime yarar ama tabiki en doğrusu söylediğin gibi ana kural "babana bile güvenme" ve "armut bile alıyorsan bi anlayana göster" o ayrı )
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Selam herkese,
    Yanılmıyorsam dragstar forumuna ilk kez yazıyorum.
    Bir aksilik çıkmazsa p.tesi GV-250mi satıyorum.
    Dragstar, shadow ve intruder var aklımda.
    Forumdan dragstarını satan varsa görmek isterim.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Dragstar 650
    Kırmızı anahtarın normalde serviste olması lazım, bazı motor sahiplerinde de var o muammayı anlamadım bende yok mesela. @motorkafa garajda görmüş müydüm seni hiç?

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    motorkafa garajda görmüş müydüm seni hiç?
    Yüzde yüz görmüşsündür
    Ama ben seni hatırlayamadım...
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Dragstar 650
    Valla dragstarı ile arada bir uğrayan bir tek benim diye biliyordum

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C4
    Selamlar üstadlar bu kırmızı anahtar mevzuatı nedir? Bir de ekspertis kaça patlar diye sormuştum da tecrübeli olan yok mu?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler