dostum öncelikle hayırlısı umarım istediğin makinayı bulursun.
merak ettim,ehliyetim yok diyorsun daha önce vitesli motor kullandın mı? kullanmadıysan bence alıp ögrenip hurdasını cıkarıcan bir çinli motor ile başlamanı tavsiye ederim
kullandığını farz edersek dragstar yada maruder diyorsun bence suzikinin c800 modeline bir göz at benim arkadaşımda var arada kullanırım ki motor ruhsat bende arada kaçırıyorum harika makina
maruderi boşver eski makina parça vs vs sıkıntı yaşarsın gibi geliyor bilmiyorum emin olamıyorum o motordan.
dragstar a gelince bu makinanın yaşı onemli değil temiz olsunda,10 11 bın tl ye 2005 2006 bulursun tabi ne olursa olsun o makinayı tanıyan kullanan birileri ile bakmanda fayda var.
dragstar full mekaniktir elin anahtar takım tutuyorsa bi çok problemi kendin yapabilirsin,yol tutuşu sürüş dengelemesi benim en begendiğim özellikleridir.tek begenmediğim kısmı 650 cc lik motoru aynı segment rakiplerine oranla bariz güçsüzdür ( suziki c 800 m 800 maruder 800,honda shadow 750,kawaski vn 800,harley davidson 883 ) cruser bu o kadarda hıza ivmelenmeye gerek yok tabi relax motorlar sonuçta ama otobanda bazen lazım oluyor ( 120 km hızdan bi anda 160 180 km lere ) işte elimin altında güç bulunsunda ben kullanmayayım.
sonuc olarak alıcaksan şu sıralarda bakmanı tavsiye ederim sonucta yazın fiyat fark ediyor adam gibi temiz bişi alırsan korkma taş gibi makina değil sana torununa kalır
umarım seni tatmin etmiştir yazdıklarım sormak istediğin bişi olursa yazarsın