Bombeli ve renkli camlı ayna sorununu nasıl çözdüm :
Arkadaşlar belki gün olur bir arkadaşın sıkıntısına yardımcı olur diyerek anlatayım. Geçen gün ayna mafsalına bakım yapmaya kalkıştım ve aynayı çatlattım. Netten piyasanın altını üstüne getirdim ve orjinal aynayı 125 tl nin altında ki o da tek olarak bulamadım. Zira 30-50 tl aralığında tek ler var idi ama, ya çin, ya taivan, ya da yan sanayinin en iyisi dedikleri visma idi. Ki visma da ucuz olmayıp tek adedi 95 tl. idi. Derken draggy arkadaşımızın çıkma 650 drag aynalarının ilanına denk geliverdim
). draggy nin telkini ile maslak oto sanayide camcı araştırdım ve buldum. Sonuç mu : maliyetim 10-tl. kalite mükemmel. işçilik mükemmel. şimdi ayna orjinalden farksız. Teşekkürler draggy.
Camcının ulaşım bilgileri:
Üçler oto cam,
Maslak Atatürk oto sanayi sitesi, 2. kısım, 24. sokak, No:856
tel : 212-286 16 33
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Hakan arkadaşımızın, C.tesi beni aramasıyla, p.tesi sabahı soluğu dudullu muayene istasyonunda aldık. Tespitimiz 20 dakka sonra bitmişti. Trafik tescildeki memur bu kez noterden evragı kaybettiklerine dair yazı getir dedi. Tepkim şu şekilde idi. "Ben noteri vurmaya gidiyorum, arkamdan birilerini gönderin ve beni tutuklasınlar". Akabinde ne mi oldu. Tescilip yapılıp, plakam verildi.
Teşekkürler Hakan
....