Sevgili arkadaşım dragstar benim ilk sahip olduğum motor (hayalimdeki motordu) yaklaşık 3 ay önce aldım.
genelde forumlarda dikkat ettiğim şey şu: kimse kullandığı motoru kötülemiyor abarttıkça abartıyor ben bunu yapmak istemem.
İyi tarafları ve kötü taraflarını sana şöyle özetleyebilirim.
bir arkadaş ultra ufak filan demiş onun ufaklık anlayışını merak ettim doğrusu (Ben 1.83 boyundayım ve 75 kiloyum üstünde sıpaya binmiş gibi durmuyorum)
bu arkadaş 650 dragstara ufak diyorsa kerim abdül cabbar olmalı neyse
650 sınıfının en kaslı ve yapılı motorlarındandır çekiş gücü iyidir hızlanması 1-2-3. vitese kadar nal toplatır(BUnlar muhtemelen muadili honda ve diğerleri içinde geçerli olabilir ama diğerlerini kullanmadım)
benzin sarfiyatım km 130ykr yeni hesapladım ama kullanımdan kullanıma değişiklik gösterebilir.(ben fazla sıkıştırmadan kullanıyorum)
Hava soğutma konusuna gelince evet hep sorun olacağı konuşulur ama ben yaklaşık 1 haftadır milim milim ilerleyen trafikte gidip geliyorum her hangi bir sorun yaşadığımı söyleyemembir diğer iyi yanı yedek parça ve servis sorunu yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum.
Kötü taraflarımı? oldukça ağır manevra kabiliyeti. keskin bir viraj veya hızlı girilen bie u dönüşü başını belaya sokabilir(Alışana kadar tabi)
sıkışık trafikte tam bir kabus niyemi alt tarafta kebab olan bölgelerin olacaktır.650 dragstar yıllardır pek bir değişikliğe uğratılmadan üretilen ender modellerden çok teknolojik özellik barındırmaz ama bu bazan artı olarak yansıyabilir
açıklayacı olduysam ne mutlu bana
kısaca dragstarı seçmen için kararsız olmamaman gerek benim gibi ben bu motoru istiyorum demelisin diğer motorların da illaki üstün tarafları vardır sonuçta
saygılarımla... Bu kardeşim boy 185 kilo 85 altındakide minik dragstar