Kimler kaç kmde 40 bin km ye ulaşmak üzereyim 27 bindeyken almışım motoru ekimden bu yna 13bin km hiç de fena değil
Motoru garajda yatırmıyoruz ride to live live to ride yapıyoruz
Kimler kaç kmde 40 bin km ye ulaşmak üzereyim 27 bindeyken almışım motoru ekimden bu yna 13bin km hiç de fena değil
Motoru garajda yatırmıyoruz ride to live live to ride yapıyoruz
Motorum 2008 16.000 km deydi bugün sattım ama :(
Arkadaşlar,yan sanayi benzin pompasi 2 ayda iptal,izmirde yasiyorum drag 650 benzin pompasini nasil bulabilirim,cok tank's.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Draggy bi ara mitsubishi uretiyor demisti.cıkma araba parcacilarinda is gorecek bi pompayi hangi isimle arayabilirim?veya öneri?
Iyi forumlar arkadaslar motoru ilk calistirdigimda motor ilk seferde mars aliyor fakat motor 5-10 saniye sonra devri dusup stop ediyor mecbur ben hafif gaz verip isitiyorum makinayi ama bu problem motor sicakken veya yoldan gelmisken olmuyor sebebi nedir acaba?
selamlar.motorumdan ape'i söküp t gidon taktım.çok az kullanılmış 41cmape gidon telleri elimde kaldı.isteyene uygun fiyattan verebilirim
65 bine yakınım maşallah boncuguma
en uzun km görmüş kim aramızda en fazla ne kadar gidiyor bu dragstarlar ben en çok 80 bin gördüm tabi km düşürmeler hariç
Ben facebookta 50 bin mil görmüştüm yanlış hatırlamıyoram biri odometreyi tam 100.000 yapmıştı ama km miydi mil miydi hatırlamıyorum daha çok ne kadar baktığına biraz da şansa bağlı motor sağlam kalırsa diğerleri bi şekilde tamir ediliyo
Hava filtresi degistirmedim 6 bin falan oldu yakiti filan etkiler mi?
merabalar motorumda sanki biraz güç kaybı hissediyorum manifoldlarım falanda çatlamış bu sebepten olabilirmi
Merhaba draggy burda yeniyim 12000 km 2002 model sıfır ayarında bi motor. Sahibinin gönderdiği fotoğraflar olsun sorduğum sorulara aldığım cevaplar olsun plaka sorgulama olsun her şekilde dosdoğru. 16000 tl anlaştık en son . Sence nelere bakmalıyım alırken 😃 haftaya cuma ya kadar alacam motoru yardım eder misin 😃😃
Bobber olayına girişsem istanbul da çamurluk ve sele konusunda fikir verebilecek olan varmıdır ?
Çünkü ya bobber yapacagım ya da satacagım motorumu.
Şu videodaki gibi bir hayalim var ama orjinal motorumun içinede etmek istemiyorum. Yerim olsa kendim yapacağım ama yerim yok.
Ankaradan motorumla sivasa gittim artçılı olarak . dönüş yolunda shellden benzin aldıktan sonra motor bi daha calısmadı . benzin filtresini değiştirdim . bujileri değistirdim yoldayken . sigortalara baktım . en sonda ustaya goturdum ama bulamadı . trene yükleyip ankaraya getirdim . usta bakıyor ama daha önce basına gelen oldu mu ? motor mars basıyor ama bujilere elektirik gelmiyor atesleme yapmıyor. neden yapabilir sizce ? İsteye videoda atabilirim
:(
Teşekkür ederim Fiyat aralığı nedir hocam tahmini olarak😊
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)