karburatore gaz pistonu ariyorum,ignesinin işlevi azalmis arka silindirin,nerden tedarik edilebilir.2002 model
karburatore gaz pistonu ariyorum,ignesinin işlevi azalmis arka silindirin,nerden tedarik edilebilir.2002 model
Cuma akşamı ön freni sıktım, lamba yanmadı. Switch sağlam zaten iki ucu birbirine değince yanması lazım. Yanıyorsa switch arızalı; yanmıyorsa tesisatta problem var. Sol tarafı açtık, soket oksitlenmiş. Würth kontak spreyi ile temizledik gene yandı. Sorunun bu da olabilir ona da bak.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Havalar ısındı millet motora binince kimse kalmadı burda :D Nasılsınız abiler arkadaşlar
Valla ben kışında biniyodum 5 bin mil yaptım bu kış araba olmayınca tabi
Benim şimsi her zaman oldupu gibi bir sorum olucak geçen motoru ıstıttım yola çıkıcam çıkmadan önce şöyle bi gaz veririm hep boşta iken
İlk olarak boştayken gaz verince istop etti.sonra başlattım devam ettim tekrar yapmadı
2. Olarak bu sefer 20 dk lik bi sürüşten sonra ışıklardayım makine yine boşta yine ara gaz verirorum istop eder gibi oldu sonra düzeldi
Acaba gaz telinden midir yoksa ışık yanmasına rağmen boşa mı geçmiyor?
bende kışın aldım zaten :D binmemezlik etmedim ama havaların ısınması ayrı bi zevk katıyor :D
o dediğin bende cogu kez yapıyor abi. daha önce hatırlarsan emme bogazları çatlaktı. onları değiştirdim daha yasamadım . seninde belki bi yerden hava kaçağı falan varsa yapabilir diye düşünüyorum . ama daha iyi bilen abiler illaki yorumunu yapacaktır . rolanti ayarınada bi bak istersen abi
Karbüratörün kirli, karbüratör temizleyici kat depona bi de düşük oktan alma
Bir de hep atlanır, benzin filtreni değiştir, tıkalı olabilir..
şunu keşfettim...motoru bıraktıgın yere dikkat et bazı denyolar neden bilmem motorun yanına gelip ilk yaptıkları sey gaz kolunu çevirmek nedense park halindeki motorun...bunun bi kilitleme şekli varmıdır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
bende yeni aldım sayılır 2000 model klasik..bence iyi temiz insan gibi kullanılmışsa ki bu tip motorları kullanan tipler apaçi değildir yani gazlamak sıkıştırmak tek teker yapmak için zaten bu motor tercih edilmez en fazla bakımsız birakılmış olabilir..ama sorun yaşayacağını sanmıyorum
@ draggy Af buyur ais nedir abi
Baktım da baya karışık geldi en iyisi ellemiyim yapmıyo yine bayadır.aldığım günden bu yana kaç ay oldu hala doyamadım yaf
S.a arkadaşlar bende kuba superlight 200 ilk motorum kullanıyorum ve v-Star yada shadow alma niyetindeyim sizin bi öneriniz varmı boyum 1.85 kilom 80 civarı
Şimdiden teşekkürler :-)
beyler dragstarınızın krom yerlerini nasıl parlatıyosunuz
Arkadaşlar motosiklete 95 oktanmı yada 97 mi koymalıyım , gerçi 97 kalktı ama ben bp den alıyorum katkılı olan var 95 in hep ondan koydum şu ana kadar , ayrıca motorum 16 binde şuan bakımı ne zaman yapılacak 17.000 mi
Maguire vb. krom temzileyici ile. Oto yıkamacılarda sakın yıkatmayın, krom parçalarınıza elveda dersiniz, benim canım çok yandı
Pedalları öne alman gerekebilir, benim 1,77 ben bile düşünüyorum ileri almayı..
97 yi zor yakar, 95 ten şaşma..
Bu arada, bahar başlangıcı deponuza karbüratör temizleyici katkıyı koymayı unutmayın (motor sübapları aşınmış ve yağ yakıyorsa kullanmayın). Motor ısısı yükselecek ama karbüratörler ve sübap üstleriniz temizlenecek
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
bauhaus ta satılıyor, bilindik markalar çoğu
Şimdi benim ilginç bi sorunum var benim 650 classic en old school model ve bende önde 1 büyük ve 2 küçük olmak üzere 3 lamba var. Şimdi soldaki küçük lamba çalışıyor büyük lamba çalışıyor ama sağdaki küçük çalışmıyor dedim ki lambası geçmiştir ve bu küçüklerin lambası değişmiyor direk yenisi almak gerekli yenisini aldım taktım ilk taktığımda çalıştı sonra söndü o da çalışmadı sonra lambayı başka bi battery ile denedim bozuk dediğim lamba çalışıyor aslında
Fuse leri kontrol ettim bi tane 15 lik lamballarınkini değiştirdim durum yine aynı.
Acaba sorun nerde kablolarda mı olabilir bi yerde kısa devre mi var çünkü yeni lamba ilk aldığımda çalıştı.biri çalışmayınca çok kötü duruyo
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)