ben motorumla 110 km/h yapabiliyorum tek başımayken. yokuş aşağı olduğunda 120 kmyi biraz geçiyor. iki kişi kullanımda da rüzgar karşıdan çok şiddetli esmiyorsa 100 km civarı yapıyor.
ben motorumla 110 km/h yapabiliyorum tek başımayken. yokuş aşağı olduğunda 120 kmyi biraz geçiyor. iki kişi kullanımda da rüzgar karşıdan çok şiddetli esmiyorsa 100 km civarı yapıyor.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
evet sym ybr den hızlıymış ybr düz yolda üzerine yatmadan 100 ancak gider
Siyah hali gaayet hoş duruyor, eski motorum Minks 125 i hatırlattı bana...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
malesef siyahını bulmak TR'de imkansız.
wolf sadece antalya ve bursada var arkadaşlşar. bende alıp almamakta kararsızım. titreşim olayo beni korkutuyor sadece...:(
bu motor tam bir ingiliz klasiği kopyası hatları çizgileri tasarımı çok hoş göze hitap ediyor ama anlayana zevki olana bir yandan triumph havaları var ama esas bsa kokuyor buram buram bence çok güzel ama dediğim gibi anlayana gider izlemesi bile çok zevkli sanki klasik bir ingiliz motoruna bakıyorum
bu motora 125 cc chopper cılız gidermi gitmezmi gözüyle bakıcaksanız bence hiç almayaın piyasada pek çok bu fiyatlarda yüksek hacimli motrolar var
eminim sürmesi çok zevklidir bunlara birde özellikle ingiliz göslüğü ve kasketi takıcaksınız binerken o zamanların ruhunu havasını yansıtsın diye çok hoş görünürsünüz yolda 40 lıardan 50 lilerden kaçmış gibi gezersiniz
ya beyler alıcak olan varsa bu motordan hiç tereddüt etmesin derim ben biz ahriman kardeşimle çanakkalenin bi ucundan bi ucuna patlat lastikle gittik hic arıza çıkarmadı on yirmi kere ön kaldırdık hatta bi kez düştük arkadaşım göstergelerle hiç bu kadar yakınlaşmadığını anlattı plaka yamuldu polislerle başımız belaya girdi :D alet nema problema titreşim sorunlarıda yok bildiğim kadarıyla bende kulanıyodum bi zamanlar ama bi kaza falan geçiririsen allah muhafaza işte o zaman hafif titreşim olur ona da zamanla alışırsın
@seethru
hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız işallah.
@logaritma
kesinlikle sana katılıyorum
Bundan yaklaşık 3 hafta önce, selamiçeşme köprüsü üzerinde gördüğüm wolf hanginiz ?
Karışı şeritte idi ve yanından hızla geçip gidiverdim. Son anda gözümün ucuyla farkettim wolf'du. Ama dönemedim çok çok acelem vardı.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@ seethru
bi daha karşılaşırız işallah. Tekrar güle güle kullan dostum
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar bende sym wolf'cular arasına katıldım
mondial'den bu motora geçdim ilk görüşlerim sarsıntı hiç yok mondialde belim kırılcak gibiydi cukurlarda güç olarak rodajda fazla zorlamıyorum kullanımı rahat çok hoş bir motor "darkform" dün caddebostandaydım keşke karşılaşsaydık sorucak sorularım vardı sana hangi servise gitmeliyim gibi
hangi servise gitmeliyim arkadaşlar motoru nerden aldın diye sormayın kartalda suzuki bayi'den aldım ama servisleri yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)