Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Sym Wolf

REKLAM ALANI
    ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    yahu bizim motor ne kadar şahane olmuş! da niye o yamaha amblemini yapıştırmışlar depoya anlayamadım..
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Her ne kadar çok beğensem de; modern jantlar, modern çamurluklar ve modern egzoz ile retro havasını kaybetmiş sanki. Yine de beğendim ben. Wolf'u tercih ederim.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    beni en çok iten şey modern değil "moderen" kaçan egzoz oldu. hiç yakışmamış. kymco'nun nedir bu tipsiz egzoz yapma hastalığı.. venox'un egzozu da çok çirkin bence.

Motosikleti
    '06 Aprilia Scarabeo 500; '09 SYM Wolf Classic 125
    arkadaşlar, kusura bakmayın geç yazdım biraz. Motor anahtar teslim 2.000 tl verdim. İkinci el bakarken, dur bir sıfırını Suzuki bayilerine sorayım dedim ve ilk sorduğum bayi, bir bakalım sizi arayalım dedi, buldular ve 2.000 tl anahtar teslim veririz dedi. Bakalım önümüzdeki hafta gelecek muhtemelen 2007 ya da 2008 model olacaktır ama olsun yağı değiştir ve devam.

Alıntı seethru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, kusura bakmayın geç yazdım biraz. Motor anahtar teslim 2.000 tl verdim. İkinci el bakarken, dur bir sıfırını Suzuki bayilerine sorayım dedim ve ilk sorduğum bayi, bir bakalım sizi arayalım dedi, buldular ve 2.000 tl anahtar teslim veririz dedi. Bakalım önümüzdeki hafta gelecek muhtemelen 2007 ya da 2008 model olacaktır ama olsun yağı değiştir ve devam.
    Hayırlı olsun,en iyi seçimi yapmışsınız
    Aklıma bir Cup motor soktum illa o diye tutturuyorum,kaçar mı bu fiyata bu motor

Motosikleti
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun,en iyi seçimi yapmışsınız
    Aklıma bir Cup motor soktum illa o diye tutturuyorum,kaçar mı bu fiyata bu motor
    abi çerez parasına hemde tasitle hemde her şey dahil satıyorlar bizim motoru.
    yanlış anlama ukalalık olmasın ama bu retro yakışıklısı dururken alınır mı hiç cup. benzini de az yakıyor zaten. dip gaz gitmezsem bir depoyla 300 kmden fazla yol yapıyorum.

Alıntı ahriman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çerez parasına hemde tasitle hemde her şey dahil satıyorlar bizim motoru.
    yanlış anlama ukalalık olmasın ama bu retro yakışıklısı dururken alınır mı hiç cup. benzini de az yakıyor zaten. dip gaz gitmezsem bir depoyla 300 kmden fazla yol yapıyorum.
    Alalım mı alalım o zaman valla az yakıyo dediğin 2,5 'dan az değildir senin

Motosikleti
    Alalım mı alalım o zaman valla az yakıyo dediğin 2,5 'dan az değildir senin
    al beya abi beya konvoy yapalım şu motorlarla sıra sıra

dip gaz çok yakıyor tabii ama bu her motorda öyle sanırım. arıza da yok, al bin yani. makine çok güzel. gerçi benim acemilikten ilk başlarda şikayetim olmadı değil ama acemilik

Alacağım da, yakıtını öğrenmeden almam ayrıca ben toplasam olmaz mı bunu ,parçalı geliyormuş ya illa servisine mi gideceğim hem hobi olur.

Motosikleti
    toplamak biraz meşakkatli olur ben uğraşmazdım. ama toplayabilirsin tabii ben servislerde hep dört gözle izliyorum motorun sökümünü falan çok zor değil. elinde kitapçıkla halledersin. hem kimi yerleri krom falan yaparsın güzel olur.

toplamak biraz meşakkatli olur ben uğraşmazdım. ama toplayabilirsin tabii ben servislerde hep dört gözle izliyorum motorun sökümünü falan çok zor değil. elinde kitapçıkla halledersin. hem kimi yerleri krom falan yaparsın güzel olur.
    Hadi gitmiyormuyuz almaya

Motosikleti
    Hadi gitmiyormuyuz almaya
    ne zaman ne zaman

ne zaman ne zaman
    Özele gelsene biraz

Motosikleti
    Özele gelsene biraz
    tam ortasındayım ağabey

Motosikleti
    evet arkadaşlar biraz evvel motorumu kızıltoprak suzuki önder motor'dan teslim aldım ve eve biraz da yolu uzatarak geldim.
    teslim alırken plakanın gelmesini beklerken, motoru uzun uzun inceleme fırsatım oldu, şunu söyleyebilirim ki işçilik kalitesi kendisini pozitif olarak belli ediyor motorda kalitesiz plastik aksam kullanılmamış, kolay dağılacak gibi gözükmüyor. Motor kesinlikle küçük, ybr ya da cbf boyutlarından daha ufak, 1.80 boyum ile ayaklarım yere çok rahat basıyor, bu sebeple trafikte kullanımının rahat olacağını düşünüyorum. Vitesler rahat geçiyor, vites göstergesi dezavantaj ama alışılır, vitesleri aşağı doğru büyüyor, yukarı doğru küçülüyor, alışmak gerekli ama eve gelirken bile alıştım gibi idi.
    5000-6000 devirden sonra vibrasyon var, uzun yol yaparsan çeşitli yerlerin uyuşabileceğini düşünüyorum.
    Motor, sınıfında tek retro tarzdaki motor bu sebeple herkesin gözü üzerinde gelirken ışıklarda yan gözle motoru süzen bir dolu göz fark ettim. Resimlerini en kısa zamanda koyacağım daha detaylı anlatmayada özen göstereceğim.

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoları bekliyorzzzz..
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Alıntı seethru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar biraz evvel motorumu kızıltoprak suzuki önder motor'dan teslim aldım ve eve biraz da yolu uzatarak geldim.
    teslim alırken plakanın gelmesini beklerken, motoru uzun uzun inceleme fırsatım oldu, şunu söyleyebilirim ki işçilik kalitesi kendisini pozitif olarak belli ediyor motorda kalitesiz plastik aksam kullanılmamış, kolay dağılacak gibi gözükmüyor. Motor kesinlikle küçük, ybr ya da cbf boyutlarından daha ufak, 1.80 boyum ile ayaklarım yere çok rahat basıyor, bu sebeple trafikte kullanımının rahat olacağını düşünüyorum. Vitesler rahat geçiyor, vites göstergesi dezavantaj ama alışılır, vitesleri aşağı doğru büyüyor, yukarı doğru küçülüyor, alışmak gerekli ama eve gelirken bile alıştım gibi idi.
    5000-6000 devirden sonra vibrasyon var, uzun yol yaparsan çeşitli yerlerin uyuşabileceğini düşünüyorum.
    Motor, sınıfında tek retro tarzdaki motor bu sebeple herkesin gözü üzerinde gelirken ışıklarda yan gözle motoru süzen bir dolu göz fark ettim. Resimlerini en kısa zamanda koyacağım daha detaylı anlatmayada özen göstereceğim.
    Hayırlı olsun resimleri koyda görelim şunu tekrar.Kazasız belasız kullan. Motoru ne kadara aldın?

Motosikleti
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun resimleri koyda görelim şunu tekrar.Kazasız belasız kullan. Motoru ne kadara aldın?
    2000 tl anahtar teslim aldım.

İşte Resimler,

Motosikleti
    seethru, hayırlı olsun güle güle kullan. abi ben istanbul'a gelince toplanalım

birde satın aldığın bayide başka var mıydı?

sym kalitelidir son hızları nedir ybr den hızlı oldugunu tahmin ediyorum

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)