yahu bizim motor ne kadar şahane olmuş! da niye o yamaha amblemini yapıştırmışlar depoya anlayamadım..
yahu bizim motor ne kadar şahane olmuş! da niye o yamaha amblemini yapıştırmışlar depoya anlayamadım..
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Her ne kadar çok beğensem de; modern jantlar, modern çamurluklar ve modern egzoz ile retro havasını kaybetmiş sanki. Yine de beğendim ben. Wolf'u tercih ederim.
SYM Wolf 125 Classic
beni en çok iten şey modern değil "moderen" kaçan egzoz oldu. hiç yakışmamış. kymco'nun nedir bu tipsiz egzoz yapma hastalığı.. venox'un egzozu da çok çirkin bence.
arkadaşlar, kusura bakmayın geç yazdım biraz. Motor anahtar teslim 2.000 tl verdim. İkinci el bakarken, dur bir sıfırını Suzuki bayilerine sorayım dedim ve ilk sorduğum bayi, bir bakalım sizi arayalım dedi, buldular ve 2.000 tl anahtar teslim veririz dedi. Bakalım önümüzdeki hafta gelecek muhtemelen 2007 ya da 2008 model olacaktır ama olsun yağı değiştir ve devam.
Alacağım da, yakıtını öğrenmeden almam ayrıca ben toplasam olmaz mı bunu ,parçalı geliyormuş ya illa servisine mi gideceğim hem hobi olur.
toplamak biraz meşakkatli olur ben uğraşmazdım. ama toplayabilirsin tabii ben servislerde hep dört gözle izliyorum motorun sökümünü falan çok zor değil. elinde kitapçıkla halledersin. hem kimi yerleri krom falan yaparsın güzel olur.
evet arkadaşlar biraz evvel motorumu kızıltoprak suzuki önder motor'dan teslim aldım ve eve biraz da yolu uzatarak geldim.
teslim alırken plakanın gelmesini beklerken, motoru uzun uzun inceleme fırsatım oldu, şunu söyleyebilirim ki işçilik kalitesi kendisini pozitif olarak belli ediyor motorda kalitesiz plastik aksam kullanılmamış, kolay dağılacak gibi gözükmüyor. Motor kesinlikle küçük, ybr ya da cbf boyutlarından daha ufak, 1.80 boyum ile ayaklarım yere çok rahat basıyor, bu sebeple trafikte kullanımının rahat olacağını düşünüyorum. Vitesler rahat geçiyor, vites göstergesi dezavantaj ama alışılır, vitesleri aşağı doğru büyüyor, yukarı doğru küçülüyor, alışmak gerekli ama eve gelirken bile alıştım gibi idi.
5000-6000 devirden sonra vibrasyon var, uzun yol yaparsan çeşitli yerlerin uyuşabileceğini düşünüyorum.
Motor, sınıfında tek retro tarzdaki motor bu sebeple herkesin gözü üzerinde gelirken ışıklarda yan gözle motoru süzen bir dolu göz fark ettim. Resimlerini en kısa zamanda koyacağım daha detaylı anlatmayada özen göstereceğim.
Hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoları bekliyorzzzz..
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
seethru, hayırlı olsun güle güle kullan. abi ben istanbul'a gelince toplanalım
birde satın aldığın bayide başka var mıydı?
sym kalitelidir son hızları nedir ybr den hızlı oldugunu tahmin ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)