tekerleklerin düz bassın. ülke ülke motorlar toplamışsın hocam
bende bir kuzey kore'ye yol alacağım inşallah gv 250 için ama satmam asenamı( benim ona taktığım ad bu)
tekerleklerin düz bassın. ülke ülke motorlar toplamışsın hocam
bende bir kuzey kore'ye yol alacağım inşallah gv 250 için ama satmam asenamı( benim ona taktığım ad bu)
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
haklısın.bişey söyliyeyim mi binememe rağmen ve çevremde birçok arkadaşım istemesine rağmen satamıyorum.değişik bir elektriği var makinanın.
bu arada ilgilenenlere ek bilgi ybr ve cbf den viraj kabiliyeti daha fazla....
satma hocam bencede. çünkü satarsan aynı tarz ve aynı güçte bir motor bulabilmen çok zor. kendisini sevdiren bir yapısı var. ben arkadaşlarımın motorlarına binince o tadı yakalayamıyorum. onlar da iyi elbette daha güçlüler falan ama.. öyle işte.
wolf bambaşka.
kesinlikle sana katılıyorum.mali bir yük olmadığı sürece satmaya niyetim yok.ayrıca bu motor tekrar yurda giriş yapmazsa wolf fanları piyasa değerini arttıracaktır....
bende öyle düşünüyorum hocam aynen. 10 yıl sabredip makinelerimize güzelce bakarsak eğer elimizde bir servet olacak. ben tekrar türkiye'ye getirileceğini sanmıyorum zaten pek.
tüm wolf cuları bursaya düzenlenecek bir organizasyonla beklerim.sevgiler....
hocam! üstten ikinci sıradaki benim motorum. nereden buldun ya
kırmızı şasili olanı eski yarış motorlarına benzemiş. ama siyah çok bi asil pek bi yakışıklı be! koç koç maşallah!
saol hoca resimler güzel.özellikle siyah.onu hareketlendirecek güzel bir renk kombiniyle müthiş durur.şimdi kendi kendime fantazi yapıp boyatayım mı dedim
abi bana bursa demeyin ya :( kız arkadaşım şu anda bursa'ya girmek üzere. otogardan küçüksu'ya gidecek tek başına bu saatte napıcak bilmem. hop oturup hop kalkıyorum kafama bir sürü kötü şey geliyor.
yok şişman olan motorun ilk sahibinin bir arkadaşı, ben değilim. o kadar göbeğim yok
oo resimler iyimiş tşkler...
evet ya gece gece şu sıkıntılı anımın üstüne iyi oldu, eline sağlık hocam.
Hepinize iyi geceler ,Barış Manço programını kaçırttınız bana
bişey olmaz merak etme.allaha emanet.bu arada küçüksu neresi ki bilmiyorum.(özel mesajların dolu gözüküyo silmen lazım.motor muhabbeti dışı konularla sayfa çoğaltıp milleti rahatsız etmeyelim.özel daha doğru) değil mi?
fotokopi çekmişler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)