abi motor tayvanlı, o coğrafyaların karakterini taşıyor. haliyle sahibine de bulaştırmıştır mesela ben eskiden daha atik birisiydim
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
dimi? yahu tayvanlısın sen ne işin var elin çinlisiyle maocu onlar kardeşim ya!
Fiyat soran arkadaşlara:
Ben geçtiğimiz yaz başında plaka mlaka herşey dahil 2000 ytl'ye aldım. Nası bu fiyata oluyo anlamıyorum ve hala fena kıllanıyorum Muhtemelen bi daha gelmeyecek olmasından ötürü ileride fena parça sıkıntısı falan yaşayacağız. Fakat uzakdoğu da Wolf üretilmeye ve yeni modelleri çıkmaya devam ediyor. Piyasa yeniden hereketlenince mutlaka birileri getirecektir. Çünkü SYM güvenilir bir marka ve iyi bir motor olarak biliniyor. Tabi tüm bunlar tahminden öteye gidemiyor
Bu vesileyle herkezin sevgililer gününü de kutlarım
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar selam sohbetlerinizi takip ediyorum.bu motora hayranlığınızı bende paylaşıyorum.öyleki boyumdan ve iriliğimden dolayı arkadan bakanlar aaaa poposuna motor saplanmış demelerine rağmen bu motoru aldım ve ara ara biniyorum.sizlerle paylaşmak istedim.bursadan sevgiler....
sahibinden.com'da satan yerler fiyat konusunda uçmuşlar ya. ben ikinci elini 1900 tlye aldım, stopları yaptırdım üstüne birde. memnunum ama hiç sorun çıkarmadı. çıkan sorunlarımı yazmıştım daha önceden. kıllanmıyorum o yüzden artık hiç.
ama markayı getirenlerin 10 yıl boyunca yedek parça getirme zorunluluğu var 2017ye kadar rahatız sanırım. olmadı almanya'dan getirtilebiliyor parçaları.
@ ahriman
Yaw bu nasıl oluyor. Ben sıfırını 2000'e aldım ve plaka ve tüm diğer masraflar dahil. Ya bi karışıklık oldu yada bana wolf diye fena bişi çaktılar bizde farkında diiliz biniyoruz ööle
@ baycan
keyifli sürüşler
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşım hemen sualine en doğru cevabı vereyim.yetkili firma bayilere bir kampanya düzenledi(sanırın an 125 ler idi) bu kampanyada her 10 motor da bir tane sym 125 bedelsiz verildi.o yüzden fiyatlar buralara gelip tüketiciyi sevindirdi.kampanya dışı motorlar şu an halen 3000 ila 3300 tl arasındadır
ahriman kardeş fotoğrafım yok ama çekip ilk fırsatta koyarım.dediğim gibi motora aşık olduğum için almıştım.300 km de kapalı garajımda duruyor.başka makinaya biniyorum
abi baycan açıklamış. hem o var hem ellerinde kaldı mallar üstelik fazla bilinmeyen motor olunca ucuzdan kapatmak zorunda kalıyorlar yoksa küflenecek. wolf diye başka bişi çakmamışlar abi ya baktım şimdi kapıda ı ıh bildiğin wolf
yalnız bu paraya alınabilecek en kaliteli malı aldık sanırım dünyada.
hoca ben motoru demonte şeklinde ahşap kasasında antalyadan getirttim.100 ytl ye toplatıp bindim.sen ne fiyat buldun sıfırı için
darkform korkma yok öyle bişey ağız tadıyla bin...
piaggio ve honda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)