Olay bu arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
Olay bu arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
sağolasın hocam.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
aa valla şahane olmuş bende çıkarıcam, teşekkürler
SYM Wolf 125 Classic
rica ederim. ben de bu halini daha çok sevdim açıkçası. dediğim gibi malzeme türü bence yakışmamış tarzına motorun. çıkarıp küçük bir cam takmak daha güzel olur. benim zaten süper projelerim var aklımda ama photoshop bilmiyorum :(
bende bu motordan aldım, p.tesi geliyor inşallah çok heyecanlıyım.
saol cba, bir önceki motorum da dylan'dı. Ama vitessizden sıkıldım artık.
saol ahriman, bana 10.000 km sorun çıkarmasın vitessiz ile pasımı atayım yeter, bu sırada bu motoru hala sıfır bulabilmek ilginç değil mi?
zevk meselesi bence racing veya touring dimi
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
wolf konusunda için rahat olsun. benim şu ana kadar canımı sıkan motosikletten kaynaklanan bir sorunum olmadı.
bir kez debriyaj telim koptu 10000 kmde, yağsızlıktanmış.
bir kez keşan'da lastiğim patladı. şamrelli olması ve geç bir saatte olayın olmasından dolayı sıkıntı çektim.
subap ayarlarımda bozukluk var gibi seziyorum o da zaten kullanımla alakalı, düzelttireceğim yakında.
uzun yol bile yapıyorum ben bu makineyle. ilyadin kardeşim bilir.
ayrıca hala bu motorun sıfırının bulunması yanlış anlaşılmasın. 2009 model sıfırları yok. 2007 model satılanlar. suzuki'nin getirdikleri ama motoran'a devrolduktan sonra bayilerin ellerinde kalmış olanlar.
iddia ediyorum bu motorun siyah rengi gelse çok satar türkiye'de. alternatifi yok çünkü şekil olarak.. yurtdışında mesela ispanya'da 3000 eu paraya satılıyordu motorlarımız ben en son baktığımda.
motoran nedense sadece scootera odaklanmış tr pazarında..
sadece gülüyorum
ahriman bilgiler için teşekkürler, aslında sıfır cbf 150 ve şkşncş el cbf 250 arasında giderken, bu klasik tarzdaki, ki ben bizim motoru retro bike olarak sınıfllandırıyorum, motoru buldum.
Bana sıfır CBF 150'nin yarı fiyatına mal oldu, her yönü ile içime sindi motor, dediğin gibi problemsiz de çıkarsa süper olacak.
En kısa zamanda resimlerini de koyarım.
Aksesuar olarak neler konabiliyor motora??
y7ani tam kaça almış oldun kazsız belasız bence sizin motorlar orjinal haliyle çok güzeller...
Ühh be bir şey sorduk 2 kişiyi bekletiyorsun
abi eğer maltepe'den aldıysan 2000 ytl vermişsindir.
aksesuar sıkıntımız var maalesef. orjinal veya modele özgü aksesuar bulmak zor ama kendin ufak tefek montaj işlemlerini yapabiliyorsan çanta, plakalık, sis farı, ön cam, koruma demiri hatta sissy bar ekleyebilirsin.
seethru, istanbul anadolu yakası'nı ele geçirmişiz. darkform bostancı'dan, ben kartal sen fenerbahçe.. sahilyolu kısmı bizimdir
bilgisayarı açık unutmuştur, kendi başıma da geliyor aynı şey oradan biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)