nakit 2000 ytl ye veren yok mu ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
arkadaşlar bende dün itibarıyla site üyelerimizden "seethru" nickli recep arkadaşımızın sym wolf ünü almış bulunmaktayım. 2007 model 175 km de motorum neredeyse sıfır diyebilirim. alır almaz bir kaç değişiklik yaptım.
ilk olarak 15 olan ön dişliyi 16 ile değiştirdim titreşim biraz kayboldu ve vites araları uzadı, bunun yanında xenon far ve beyaz park ampülleri taktım, açısı dar olan aynaları klasik yuvarlak nikelaj honda aynalarıyla değiştirdim, koruma demiri olarak yamaha rx 115 in koruma demirini ufak bir kaç işlemle motoruma taktık. şimdi sırada koltul döşemesi var. koltuk derisini bej yada kahverengi yapmayı planlıyorum...
motorla ilgili izlenimlerim ise şu şekilde;
motorda 6 bin devirden sonra titreşim var ama 8 bin gibi azalıyor. kullanımı çok rahat ve kolay, boyum 1 70 olduğu için bana çok rahat geldi ama uzun boylular için ufak kalabilir. işçilik kalitesi tartışmasız çok iyi, alt devirlerde cansız olan motor 7 bin devirden sonra maximum performans sağlıyor, iki kişi yolculuk için sele biraz ufak, lastikler bana yeterli geldi yani söylendiği gibi kötü değil. bu paraya alınabilecek en iyi seçeneklerden biri diyebilirim.
şimdilik düşüncelerim bunlar...
Bir aralar almayı deli gibi istediğim bir motordu sonradan vazgeçtim . Gercekten tarzı olarak kalitesi olarak iyi bir motor .
twona abicim ben nikelaj olan camurluklarıda depo gibi turuncu üstüne beyaz cizgi şeklinde boyardım,Koltuğa gelince bej bence kiri falan cok gösterir kahverengi daha güzel olur ama mat kahverengi
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
valla harika motor az önce İzmir'den Bergama'ya geldim hiç yormadı çok rahat ve güçlüydü uzun yolda da hiçbir kamyonun arkasına takılmadım 90-100 çok rahat yaptım depo üstü çanta dolu olmasına ve arkada zinciri taşımış olmama rağmen,yere de çok sağlam basıyor dengeli ve güvenli.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------
de beyaz sele ve lastik kenarları yakışmamış.
TDM'imi sokak aralarında kullanmak istemiyorum yakın yerlere Bu ufaklığı düşünüyorum ama boy 181 kilo 106 acaba kelebek gibi durur mu diye düşünüyorum hala.
ben de 100 kg üzeriyim kullanıyorum.Bi sorun olmuyor,ama sen bilirsin biraz ufak kalabilir.
merhaba benim motorumun devir saati bozuldu 1000-1500 km civarlarındayken aldığım bayiye götürdüm sipariş verdi ama hala gelmedi yaklaşık 3 ay oldu distribütör değiştiği için şu anki distribütör biz ithal etmediğimiz için elimizde parça yok diyor bilmiyorum devir saati motoru çalıştırınca 6 bine gelip orda sabit kalıyor kapattığımda da 0 a iniyor,benzer sorunu yaşayanlar var mı acaba? teşekkürler.
Sıfır almak isterim, yaza doğru inşallah =) çok hoş bir motosiklet..
boyle kılasık motorlar hoşuma gıder hepınız gule gule kullanın ama ne olurdu böyle motorların 250 cc bıraz daha cüsseli olanını getırmiş olsalar
İzmir'den Wolf kullanıcısı olan var mı acaba?
Şuna ne diyorsunuz
http://bikeing.net/mart7/mall.php?ca...849676dfa4dd06
SYM Wolf 125 Classic
Merhaba arkadaşlar. Ben de çiçeği burnunda bir wolfçü oldum. yaklaşık 2 hafta önce wolfüme kavuştum. Motorun kendimce bir tanıtımını yaptım. ilgilenenler buradan ulaşabilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...f-classic.html
hiç kullanan kalmadı mı motorunu?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Merhaba,
Ben hala severek kullanıyorum )
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)