Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Sym Wolf

Motovento
    REKLAM ALANI
    mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    selam arkadaşlar ben de henüz rodajı tamamlamadım 760 km civarı mecbur kaldığım zaman 70-80 km hıza çıktım ama fazla zorlamamaya çalışıyorum servis 60 km hızı pek geçme demişt ve 6000 devir/dk. genel olarak iyi bir motor motoru güçlü çekişi ivmelenmesi iyi biraz gürültü ve titreşim var tabi ybr lere göre ama uzun yolda 50 km de bir dinlenmek iyi geliyor tabi benim arka lastik bıraktığımdan bir hafta sonra inmiş oluyor sanırım patladı yine daha önce de patlamıştı lastikçi çocuk epey bir uğraşmıştı sökmek için tel jant olduğu için tubeless de yapılamıyor ama ben patlak önleyici sıvı koymayı düşünüyorum gerçi balansı bozuyor diyenle de ama bilmiyorum,sizler ne yapıyorsunuz lastik patlama sorunu yaşayan oldu mu hiç veya çözüm olarak ne yaptınız tabi tamir edici spreyler de var onlardan da taşımak faydalı olabilir diyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Bu sym motoranla birlikte türkiyede üretim yapacakmış? hangi modeller üretilecek,içlerinde wolf de var mı?

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Arkadaşlar bu makineyi avrupanın birçok ülkesi kulanmakta.(Fransa,İngiltere,ispanya.)Hatta yeni zelanda da dahi tercih edilen bir motosiklet.Bizim burada oldukça ucuz.Oralarda 2000 euro fiyatlarda satılıyor.Sağlamlığı ve kullanım kolaylığı açısın diyecek yok.Daha önce 3 sene ybr 125 kullandım inanın bunda ki zevki bu sınıftaki hiçbir motosikletten alamadım.Son sürat meselesine gelince;Ben ön dişliyi 1 diş arttırarak 16 ya çıkarttım ancak 100 civarında yapıyor.Yalnız aklımda bir soru var.Şöyle ki;sanırım km. saatimde bir sorun var.Bana kalırsa daha önceki tecrübelerime dayanarak 110-120 arası hıza ulaşıyorum ama saat sanki 100 de sabitleniyor gibi.Tork a gelince aynı sınıfta ki hiçbir çinli wolf un torkuna ulaşamaz... Hepinize iyi sürüşler.Fırsat bulursam fotolarını koyacağım.

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Selamlar arkadaşlar birkaç haftadır başlığa bakmamıştım. Birkaç arkadaşımız daha katılmış. Herkese hayırlı olsun. Umarım wolf burada da üretime geçer ve şu SYM'nin sitesinde gördüğüm Wolf 125 Concept'i de üretirler. İlk işim onun ön jantını alarak benim motora monte etmek ve üzerine plakayı koymak olur. Kesinlikle çok yakışacağı kanaatindeyim Aşaağıda ürün sayfasını gönderiyorum. herkeze bol keyifli sürüşler

http://www.sym.com.tw/eng/showroom/i...d&tid=2&bid=41

PS: Sürekli arabayla iken karşıma çıkan, hatta bir seferinde kadıköy'de bir otoparkta park halinde gördüğüm wolf; 34 VB 8808 (son dört rakkamdan emin değilim) hanginizzzz
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Ben de çok beğendim bu modeli gerçekten ama sayısının bu kadar az olması yedek parça için beni endişelendiriyor.

Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Şuna da bir bakın Wolfcular
    Yamaha SR400

ünsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Gts 250
    çok güzel bir motorsiklet.
    nezaketin okulu yoktur.

Motosikleti
    roadracer
    Bu da benim SARIŞIN KURT'um

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    valla harika olmuş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

Arka çanta kaç litrelik taktırdınız 30 mu?

Motosikleti
    roadracer
    Evet shad 33 yanlar armode soft.Darısı her isteyenin başına.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 PM ----------

Gidonu yükselttim,daha rahat bir kullanımı var seyahat camı kappa tam bir mini klasik stil oldu.
    Ön dişliyi 10 ytl masrafla 16 diş e çıkarttım vites araları daha uzun oldu. Son hız rahatlıkla 100 km yi buluyor,hiç zorlanmadan.

Motosikleti
    roadracer
    aynı statüde bir üst model suzuki gn 250 buldum.Bu yüzden sarışınımı satışa çıkarttım.İlgnize...
    http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem

Motosikleti
    '06 Aprilia Scarabeo 500; '09 SYM Wolf Classic 125
    merhaba arka çanta için aparatı nereden temin ettiniz?

Motosikleti
    roadracer
    Orjinalini çıkartıp yerine mondial aparatı taktım.

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Akünün olduğu kapak nasıl çıkartılıyor bilen var mı acaba? Hiç denemedim de kırmadan açabileyim diyorum alet çantası falan var mı içinde?

Motosikleti
    roadracer
    Yan grenajlar direkt olarak üç ayak geçmeli.İlk çıkartmada biraz saert ama sıvı sabun sürdükten sonra daha rahat çıkartılıp takılabiliyor.Evet alet çantası var.Üçgen bir plastik kapak altında.

Motosikleti
    roadracer
    Bi güncel atayım dedim sadece. Malum bizim canavarlardan çok kimsede yok.

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Piyasada eski ingiliz tipi motor seven çok yoktur ama ben bayılıyorum. SYM'nin bu modeli eskinin Norton'larına Triumph'lerine benzer stiliyle Türkiye'de kesinlikle tek. Eğer geçen sene YBR almamış olsaydım kesinlikle Wolf tercih ederdim.

SYM bunun 250 liğini yapsa donu dumanı satıp alırım. Ama ne yazık ki ben Türkiye'de Wolf'ün piyasa ömrünün çok uzun olacagını sanmıyorum. Zira Türk motor kullanıcıları genel olarak bu tarz klasik tasarımlardan hoşlanmadıklarından, böyle butik üretimler pek tercih edilmiyor markalar tarafından.

SYM markası artık kendini kanıtlamış bir marka, motorun kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın. Yalnız, gösterge tablosunun şekilsizliğinde birçok kişiyle hemfikiriz sanırım.
    Evet ama YBR de titreşim açısından çok rahat bir motor diye biliyorum fazla titreşim yok sanırım,gösterge tablosu bence hoş bana sevimli geliyor

Motosikleti
    merhaba 2007 model 150 km'de sym wolf classic satılıktır.
    ilgilenenler 05333856469
    recep

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    kaç para istiyorsun ? arkadaşlar yok mu satan ya sıfır bulsam sıfır alacağım
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç para istiyorsun ? arkadaşlar yok mu satan ya sıfır bulsam sıfır alacağım
    arkadaşım eğer ilgileniyorsanız arayın cep tel'den konuşalım. Sıfırını istanbulda bulamazsınız.

REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)