öncelikle belirteyimki hocam kanunin yanılmıyorsam tüm modelleri çinlidir...
sadece marka türk markası o kadar...
ben cheetah 125 kullanıyorum aslında benim gibi bi adamı iyi idare etti denebilir... ama hiç memnun edemedi... kaç sefer yolda bıraktı krank kolu kırıldı pistonu patladı... 2006 model 2007 mart trafiğe çıkışlı olmasına rağmen bu kadar zarar ziyan... şu an 10000 i devirdi birazdan görkem gelicek birlikte kalan kısımlarını halledicez ve yeniden faaliyete dönecek....
sakın ha cross a çıkmayın enduro tadında gezersiniz ama cross yapıcam diyerek rampadan zıpladığınızda ön tekerinizin yamulduğunu görürsünüz. iki sefer jant değiştirdim o değilde akord da tutmuyor yapınca... eğer birazda daha yükseğe uçabiliceğiniz bi rampa ise motoskletiniz ortadan ikiye bölüne bilir çünkü iskelet o kadar sağlam değil...
kör vidayla cheetanın benzin deposunu delebilirsiniz.. geçenlerde vidayı bi diş fazla sıkıtğım için benzin depom delindi bu gün onardım daha...
türk malı diye yedek parçaya güvenmeyin hava filtresinin üzerinde plastik kapak 40 milyon.. bana pek ucuz gelmedi...
ama makine bayır aşağı vurunca
130 u görüyo düz yolda 115 falan en fazla...
hız ve benzin göstergesi sürekli bozulur 6. değiştirmeden sonra bende bıktım servisimde bıktı...
bu motorun hiç mi iyi yönü yok diyeceksiniz ;
ben makineye yaptığım işkenceyi anlatayım anlarsınız biraz.
istanbul-izmir-istanbul
belki 10 defa istanbul-tekirdağ
istanbul-bursa
istanbul-edremit
istanbul- çanakkale
bu kadar uzun yol yaptım.... bi çine göre fena dayanmadı aslında ama ben fazla yüklendimde diyebilirim...
anlıcanız makineye güvenip yüklenmeyin benim gibi hüsrana uğrarsınız...
eğer param buna yeter derseniz alın sürekli bakım yapın ve sakın zorlamayın...
cross 250 ye gelince pek fazla bi bilgim yok makine hakkında ama bana en büyük dezavantajlarından birinin su değilde hava soğutmalı olması gibi geldi....
ayrıca 230 cc olmasına rağmen güç aktarımı yetersiz diye biliyorum...