Kymco people s200 yoksa SYM HD 200 mu????
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kymco'nun daha kaliteli bir görüntüsü var bence...ama sym'de su soğutma sistemi var ve motor ömrünü gerçekten olumu yönde etkileyen bir şey...90 km hızda arkada artçı ve topcase ile gitmek tek kişi gitmekten daha dengeli olabilir kanımca...
...ben her ne kadar KYMCO nun tipini çok beğensemde SYM diyorum...
-
Scarabeo 200 fiyatı sitesinde 6000 küsür gösteriyor
Teknik özellikler Aprilia SCARABEO 200 cc
Motor
Tek silindirli dört zamanlı, santrifüj pompalı tahrikli sıvı soğutmalı, dört supaplı DOHC (üstten çift eksantrik mili) silindir kapağı.
Yakıt
Kurşunsuz benzin.
Çap ve kurs
63 x 58 mm
Silindir hacmi
180.8 cc
Kompresyon oranı
12:1
Maks. güç
8.250 d/da’da 19 HP
Maks. Tork
7500 d/d’da 17 Nm
Yakıt sistemi
Keihin karbüratör, Ø29 mm.
Ateşleme
Otomatik avanslı ve gecikmeli CDI elektronik.
Marş
Elektrikli marş motoru.
Yağlama
Islak karter, mekanik pompalı tahrikli devridaim.
Vites Kutusu
Otomatik hız değiştirici.
Debriyaj
Otomatik santrifüj.
Ana tahrik
V kayışı.
Son tahrik
Vites kutusu.
Motor Gövdesi
Yüksek dayanımlı çelikten açık kızaklı gövde.
Ön süspansiyon
35 mm hidrolik çatal.
Arka süspansiyon
Dönüş kolu olarak görev yapan motor, ayarlanabilir yay ön yüklü iki adet hidrolik amortisör.
Frenler
Ön: üç adet pistonlu yüzer kaliperli Ø 260 mm paslanmaz çelik disk. Dahili fren sistemi.
Arka: iki adet pistonlu kaliperli Ø 220 mm paslanmaz çelik disk. Dahili fren sistemi.
Jantlar
Hafif alaşımlı, altı kollu.
Ön: 2,5 x 16"
Arka: 3 x 16"
Lastikler
İç lastiksiz.
Ön: 110/80 x 16"
Arka: 120/80 x 16"
Boyutlar
Toplam uzunluk 2.040 mm
Toplam genişlik 720 mm
Aks mesafesi 1.391 mm
Sele yüksekliği 810 mm
Yakıt deposu
Kapasite 8 litre (2 litrelik yedek depo dahil).
ne dersin abi olmuşken tam olsun yok dersen sym derim kymco ya göre biraz cılız ama eşit sayılır vede bir miktar ucuz 700ytl cebinde kalır
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
kymcocu arkadaşlar yokmu hiç sitede??
-
deviant adlı üyeden alıntı
kymcocu arkadaşlar yokmu hiç sitede??
Buyrun buradayız..
--------------
Konuya gelince.
Söz konusu makineler Scooter ise Kymco'u yalnızca Piaggio ve Gilera ile kıyaslayabilirsin. Ben (ve birçok motosiklet üstadı abimiz) Kymco'nun scooter konusunda Honda-Yamaha-Sym gibi markalardan çok önde olduğunu düşünüyorum. Zaten dünya çapındaki satış rakamları ve memnuniyet oranlarıda bunu gösteriyor.
Cevabım Kymco People S200
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
Tip olarak kymco daha güzel ve kaliteli duruyor arka led lambaları ön ızgaraları falan işcilik tatmin edici. Ama motora gelicek olursak su soğutmayı bi kenara koyamayız.Heleki kavurucu yaz günlerinde. Teknik olarak verileri zaten birbirlerine yakın,hazır kampanyalı fiyatıda uygunken bence Sym alınır.
-
bencede kymco zira bakımı en az olan makina tüm parçalarını kendi fabrikasında üreten tek firma motoruna gelince adamlar zaten motorlarına 100.000km garantisini veriyor onuniçin su soğutmalı olmayışı önemlideğil sizin su soğutmalı motorunuz bile 100.000 km garanti veremiyorsa bu motor hiç alınmaz birde kymco üretici firma olduğu için yedek parçalar ilk el olduğu için diyerlerine göre haha cazip uygun fiatta olur diyer tanınmış bütün motorlar genelde toplamadır parçaları değişik yerlerde siparişle yaptırıyorlar yedek parçaları araya aracı girdiği için pahallı oluyor benden söylemesi
-
kymco daha güzel. ben olsam alırdım.
==============================
==============================
-
Verilecek kararı bende merakla bekliyorum. (aynı kararsızlık içindeyim)
acaba biraz daha zorlayıp scrabeo 200 mü almalı,yoksa gerek yokmu...
birde üçünde de sele altı kask bölmesi varmı acaba?
-
Sym'nin kampanyası dolayısı ile hd 200' ün fiyatı 3.900 YTL' ye inmiştir.
Bu durumda Kymco people s 200 ile aralarında 900 YTL kadar bir fark oluşmuş oluyor. (4.800 YTL)
Kymco'nun servisi gerçekten harika ve bu firma sağlam scooterlar üretiyor.
Sym ise hem su goğutmalı, hem 4 hp daha güçlü hem de fiyat olarak avantajlı olmasına rağmen servisi suzukiden motoran'a geçtiğinden kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil.
İbre Sym'yi gösterse de İzmir' deki servis durumu son kararı alırken belirleyici olacaktır diye düşünüyorum...
-
bence kymco derim vaz geçerseniz emin olun diyeri size astarı yüzünden pahallıya gelecek kymco aradaki farkı hem kalitesiyle hem parçasının ucuz olmasıyla motoruna 100.000km garantisiyle size 900 ytl lik fiyatı fazlasıyle öder isterseniz bir kenara yazın eminim zaman beni haklı çıkaracak
-
sym hd200'ün yeni modelimi 4000 olmuş? bende aslında kymco'yu daha çok tutarım ama eğer yeni kasa ise sym diyorum
-
İkiside tayvan yapımı japonların hemen arkasından gelen iki kalıteli firma.
Bulundugun yere en yakın servis ve referansları alıp ona göre de hareket edebilirsin. sym jorıdeyı de düşünebilirsin.
Sonradan model yükseltirim dersen her iki markanın da bır üst modellerinide düşünebilirsin.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
Sym ise hem su goğutmalı, hem 4 hp daha güçlü hem de fiyat olarak avantajlı olmasına rağmen.........
SYM 4HP dahamı güçlü?..
Teknik verilere bakıldığında Kymco daha güçlü görünüyor ama?..
Yanılıyormuyum?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
Hedowich'in verdiği bilgilerde sym'nin 11.8 olarak görülen gücü "kw" olsa gerek çünkü gerçek gücü 15.5 hp diye biliyorum
-
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bencede kymco zira bakımı en az olan makina tüm parçalarını kendi fabrikasında üreten tek firma motoruna gelince adamlar zaten motorlarına 100.000km garantisini veriyor onuniçin su soğutmalı olmayışı önemlideğil sizin su soğutmalı motorunuz bile 100.000 km garanti veremiyorsa bu motor hiç alınmaz birde kymco üretici firma olduğu için yedek parçalar ilk el olduğu için diyerlerine göre haha cazip uygun fiatta olur diyer tanınmış bütün motorlar genelde toplamadır parçaları değişik yerlerde siparişle yaptırıyorlar yedek parçaları araya aracı girdiği için pahallı oluyor benden söylemesi
KYMCO nun kalitesine birşey diyemem ama 100000 km garanti yalan.Sen kullanım kılavuzunda 100000 km mi 30000 km mi yazıyor oku bakalım......
-
100.000 km süper bir pazarlama taktiği olarak kymco markasının bilinirliğini bir hayli artırdı ama işin aslı tam olarak şu;
"Bakımları düzenli olarak yetkili servislerde yapıldığı takdirde 100.000 km sorunsuz çalışma garantisi verilir"
-
daha ne istiyorsunuzki
100.000 km süper bir pazarlam taktiği olarak kymco markasının bilinirliğini bir hayli artırdı ama işin aslı tam olarak şu;
"Bakımları düzenli olarak yetkili servislerde yapıldığı takdirde 100.000 km sorunsuz çalışma garantisi verilir"
daha ne olsunki kymco da ne ararsan fazlasını bulursun kalite onda sürat onda konfor onda ekonomi onda parça desen kendi üreticisi daha ne olsun ki parçaya az para bakımı çok az olan motor bunlar size kazanç olarak döner fazlasıyle kymco her geçen gün daha çok tutuluyor neden sınıfının birincisi scooter konusunda şu an dünya lideri
-
11 Haziran 2008, 18:54
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler