Kymco people s200 yoksa SYM HD 200 mu????
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 15:56
bende sym diyorum.15.5 beygir güç, su soğutma ve 4 valve arkadaşlar.görüntüye değil güce bakın.ayrıca kımco garantiyi 30.000 km ye düşürdü.bilginiz olsun.hd 200 kullanan arkadaşım var.çok memnun.şiddetle tavsiye ediyor.ayrıca sym nin tüm scoter modellerinin kalitesi ortada.biraz araştırırsanız görürsünüz
Reklamlar
-
16 Haziran 2008, 13:03
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
16 Haziran 2008, 14:47
Scooter konusunda Sym diyorum
-
16 Haziran 2008, 15:38
SYM daha güzel gözüktü gözüme teknik bilgi bilmem sadece tasarımında dedim zevk meslesi tabi
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
16 Haziran 2008, 16:07
bu motorlara alternatif olarak keeway outlook 150 de ekliye biliriz.
http://www.keewaymotor.com/sco_out125.html teknik detayları bu sitede bula bilirisniz
http://www.keeway.com.tr/modeller/outlook.html buda TR sitesi
http://www.keeway.com.tr/fiyat.html burdan fiyatını öğrene bilirsiniz
http://www.keewaymotor.com/flash/gal...eria=out&kep=1 fotolarını burdan göre bilirsiniz.
kısa bilgiler
- 4 zamanlı su soğutma motor
-9,6 kw = 12,8 hp
- lastik ebatları ön:100/80-16 arka:120/80-16
-3.801 YTL
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
16 Haziran 2008, 18:39
Tarzım çok basittir.....
-
17 Haziran 2008, 22:08
reklam kokan hareketler bunlar
Özer üstat çok reklam kokan hareketler bunlar Motoran'ın getirdiği bütün ürünler diğer markalardan daha kaliteli veya kafa kafaya sanırım...
Dün Sym Hd200 bugün Motoran Scub.
-
17 Haziran 2008, 22:13
yardım için buraya bakın :)
kardeşim neolursa olsun kymco dan şaşma benden sana tafsiye yinede sen bilirsin...
-
17 Haziran 2008, 22:55
Forumdan Uzaklaştırıldı
SYM HD 200 al derim ben gördüm binemedim ama çok güzel..Ben Yamaha RS 125 Cygnusu satıp SYM HD 200 alacağım..Çok güzel bir skutur..
-
17 Haziran 2008, 23:14
Tarzım çok basittir.....
-
18 Haziran 2008, 12:59
tip olarak kymco daha şık, ama özellik -yetenek-performans olarak SYM daha iyi.
bir kaç ayıdır aynı motora sahip yeni göstergeli Joyride200 kullanıyorum. motor su soğutmalı, 4 sübablı ve yüksek ısı dayanımı ve performans için silindiri seramik kaplama. Bu sınıfta ender bulunan teknik özellikleri var.(seramik kaplama yarış motorlarında kullanılıyor genelde)
ivmelenmesi hacmine göre süper, yolda 80km ile giderken gaz açınca bir nefeste 120km/h ye çıkıyor. biraz sıkıştırınca da 130-135km/h i görüyor. özellikle kamyon sollarken yarı yolda tıkanmıyor. önceki motorum kymco people gibi 100-110km/h de nefessiz kalırdı, sol şeritte ampül gibi kalırdım sollayamadan.
ayrıca kymco'nu 100bin km garanti lafını reklam kurulunun yasaklaması gerekiyor, balon bir laf. gerçekten veriyorlarsa bu garantiyi yazsınlar garanti kitabına. yok iyi bakarsan 100bin gidermişin filan gibi beylik laflarla olmaz bu işler. vespa yazmıyor 100bin km diye, suzuki, honda, yamaha yazmıyor, bunlar dandik motor mu?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
18 Haziran 2008, 13:15
Kymco'nun 100.000 km garantisi -2 yılı geçmemek kaydı ile- motor ile alakalı galiba. (hangisi önce dolarsa) Genel manada bir garanti değil muhtemelen.
Neyse,
Tip olarak People S200 daha iyi gibi duruyor ama HD 200'ün su soğutmalı olması ve 15 küsür hp olması da yabana atılacak şeyler değil.
Kararsız kalınmayacak gibi de değil bu konuda.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
18 Haziran 2008, 13:19
bence sym hd 200 fazla söze gerek yokk bence sus sogutma 15 hp tip zatenn süperrrr.. 170 cc falan filan
http://www.sahibinden.com/sym_hd_200...XQQdisplayitem
fiyat zaten ortada ben suzuki alcamm biraz daha param olsa kesin bunu alırdımm
-
18 Haziran 2008, 13:45
hercules71 adlı üyeden alıntı
Fiyat olarak çok makul ama unutmamalı, yeni modele göre farklılıkları da var!
verdiğin linkteki sunumun arka freni kampana olmakla beraber başka fiziksel değişiklilkler daha var
Tarzım çok basittir.....
-
18 Haziran 2008, 13:55
ewt benim werdigim link teki 2007 model heraldee bencee fazzlasına gerek yhokk
bu fiyataa iyii daha fazlaa özellikk için 4.yada 5 bin wermeye gerek yhokk
bence syym hd 200 süper bir scooterr
-
18 Haziran 2008, 17:58
hercules71 adlı üyeden alıntı
ewt benim werdigim link teki 2007 model heraldee bencee fazzlasına gerek yhokk
bu fiyataa iyii daha fazlaa özellikk için 4.yada 5 bin wermeye gerek yhokk
bence syym hd 200 süper bir scooterr
Test etme şansın varsa değerlendir derim! 5 dakika bile kullansan, tecrübe ya da net bir fikir edinmene yeter.
BOO_74 adlı üyeden alıntı
tip olarak kymco daha şık, ama özellik -yetenek-performans olarak SYM daha iyi.
bir kaç ayıdır aynı motora sahip yeni göstergeli Joyride200 kullanıyorum. motor su soğutmalı, 4 sübablı ve yüksek ısı dayanımı ve performans için silindiri seramik kaplama. Bu sınıfta ender bulunan teknik özellikleri var.(seramik kaplama yarış motorlarında kullanılıyor genelde)
ivmelenmesi hacmine göre süper, yolda 80km ile giderken gaz açınca bir nefeste 120km/h ye çıkıyor. biraz sıkıştırınca da 130-135km/h i görüyor. özellikle kamyon sollarken yarı yolda tıkanmıyor. önceki motorum kymco people gibi 100-110km/h de nefessiz kalırdı, sol şeritte ampül gibi kalırdım sollayamadan.
ayrıca kymco'nu 100bin km garanti lafını reklam kurulunun yasaklaması gerekiyor, balon bir laf. gerçekten veriyorlarsa bu garantiyi yazsınlar garanti kitabına. yok iyi bakarsan 100bin gidermişin filan gibi beylik laflarla olmaz bu işler. vespa yazmıyor 100bin km diye, suzuki, honda, yamaha yazmıyor, bunlar dandik motor mu?
Katılıyorm
aslında buradan birde km bilgisi verse Kymco ve SYM kullanıcıları daha iyi olacak sanırım!
Kymco Garanti belgesi 100.000km garanti olayına açıklık getirmemişmi peki?kim yapıyor bu Taahhüt'ü? Sanayi ve Tic.Bakanlığının yanısıra Rekabet üst kurulumu neyse o mercihde müdahale etmeli sanırım
Kafam karıştı......
Tarzım çok basittir.....
-
28 Temmuz 2008, 06:07
bu iki scooter hakkındaki yorumları ben de çok merak ediyordum. fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. daha aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var.
mesela:
yedek parça bulma yönünden hangisi daha iyidir?
sym'nin özellikleri daha iyi ama alırsam bir hasar durumunda sakarya'da yaşayan biri olarak parça sorunum olur mu?
-
28 Temmuz 2008, 08:53
Kymco Kymco Kymco Kymco Kmyco.
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
28 Temmuz 2008, 11:09
mehmethan adlı üyeden alıntı
bu iki scooter hakkındaki yorumları ben de çok merak ediyordum. fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. daha aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var.
mesela:
yedek parça bulma yönünden hangisi daha iyidir?
sym'nin özellikleri daha iyi ama alırsam bir hasar durumunda sakarya'da yaşayan biri olarak parça sorunum olur mu?
Merhaba,
Bilenler bilir..ben Motoran da çalışmaktayım! bugüne kadar SYM parçası ihtiyacı olupta, alamadım ya da şu kadar zamanda geldi ( geç geldi anlamında ) şeklinde şikayet eden kimseye rastlamadım ki Motoran daha henüz SYM Türkiye distribütörlüğünü almasına rağmen hemen tüm ithalatı yapılan modellerin yedek parçalarını stoklarında bulundurmakta
Yedek parça açısından kesinlikle sorun yaşanmayacaktır
Tarzım çok basittir.....
-
28 Temmuz 2008, 11:20
Bir tanıdığımda sym hd 200 evo var.Alalı da bir kaç ay olmuştu sanırım.Daha 500 km'lere gelmeden akü-konjektör türü parçalarında problem oluştu.Bu arada sorunun çözüldüğünü düşünüp grup olarak uzun yola çıktı(ben katılamamıştım).O gezi onlar için ızdırap haline gelmişti.Daha sonra döndüğünde servise bıraktı.Yaklaşık 15-20 gün serviste kaldı.Hep bir kaç gün sonra gel al diyorlardı fakat ne zaman gitse parça gümrükte bekliyor gibi bir şeyle karşılaşıyordu.En nihayetinde motorunu sağlam olarak teslim aldı.Şu an sanırsam sorunsuz kullanıyor.Fakat demek istediğim -tanıdığıma servisin de dediği- sym için ellerinde parça bulunmuyor sanırım.Arıza olduğunda dışarıdan getiriyorlar ki bu biraz meşakatli bana göre.Kymco'nun durumunu hiç bilmiyorum ama.Sym'e karşı bir antipatim de yok.Hatta bir aralar gts 250 düşünüyordumSadece madem arkadaş sormuş bildiklerimi paylaşayım dedim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler