Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
o çantalara ceza yazarlar yalnız
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Konuyu hortlatayım dedim
Bu modeli kullananlardan görüşlerini alabilirmiyim acaba? (fiytı dışında)
Merhaba, eylül ayında terra 125 almayı planlıyorum. Motorunu satmayı düşünenler varsa şimdiden iletişime geçebiliriz.
Hoşçakalın.
not: İzmir'de ikamet ediyorum fakat her yerden alışverişe yapabilirim.
Şuan Bursa da satıyorum. Sahibinden ilan no:134878539 ilgilenirseniz yardımcı olabilirim.
eveeet beklenen gün geldi.
nasipse yarın sabahtan Terra Adventure ile İstanbul-Çanakkale-İstanbul bir gece konaklamalı turuma çıkıyorum.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Yan çanta sistemi güzelmiş ama zevk meselesi adam ilerde enduro kullancam diyorsa süper
naked kullancam derse 125 duke
racing derse r125 zaten bu 3 motor fiyatlara bakacak oluraak250 cc lerden pahali r125 dışında.
Ilk kisim sorunsuz geçti, 300km, sabah 6.30 cikis, uzun kahvaltili, bol molali 11.30 saroz korfezinde deniz.
Molalarda merekli gencler biliyorum abi 500 luk makina bu, yok yok 250 lik vb gibi yorumlar yapiyorlar. 125 lik deyince egilip egilip tekrar bakiyorlar.
Motor uzun yolda gayet rahat ve guvenli hissettiriyor. Tumsek cukur tirsmana gerek yok. 80-110 rahat gidiyor, 120km/h icin uzun duzluk istiyor.
Şimdi sıkı durun 100km de 2.98 litre yakiyor!!!. Kavaciktan aldigim benzinle Kesan a geldim. Arada bir de kemerburgaz gitgeli var.
11 litre depo var 300km rahat gidiyor, fazlasi var.
Yolda giderken dur bir de suraya gireyim diye toprak yola girmek ve dogru duzgun gitmek keyifli
Selam herkese cok yakin zamanda bende bir terra 125 sahibi oldum. Koruma demiri ariyorum uyan bir model var midir? Yaptiran varsa nereden yaptirdigini paylasabilir mi?
Simdiden tesekkurler
MERHABA ARKADAŞLAR,
ISTANBULDA TERRA 125 den çok iyi anlayan bir servis varmı?Yada deneyimlerinize dayanarak sizce hangi servise götürmeliyim?
Birazda ben hortlatayim bu motordan almayi düşünüyorum. Hava Filtresi yağ filtresi gaz teli nedir bunlarin ücreti. Alinca bir hava filtresine 150 tl odemeyelim
Benim de kafama takıldı bu makine ama Türkiye'ye getirmiyorlar daha öyle diyorlar arayıp sormak lazım Ferco motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
Güncel olarak bu makineyi kullanan yok mu ? Biraz bahsetse nedir ne değildir.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Merhaba
Ileride enduro sahibi olmak isteyenler için ideal bir motor denmis.. Yedek parça piyasasi nasil acaba .. 125 cc olmasayi dusunurdum sanirim...
125cc ama 15 bg lik bir makina. Ben de geçenlerde enduro motor ararken denk geldi ve çokta hoşuma gitti. E endurolarda bmw almış başını gidiyor ama fiyat ve parça konusundan dolayı adını anamıyoruz bile.
Sıfır yok diyorlar nette de 2.el pek yok hatta hiç yok alsak da parça servis sıkıntısından dolayı alamayacağız.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Merhaba
Ben simdi 100 cc bir motor ile haziranda basladim motor kullanmaya, ilk defa da direksiyon sinavindan bi gün önce gaz kelebegime dokundum , şükür geçtim sinavi, hazirandan beri kullanıcıyim su anki makinem az geliyor ama sıkılmadim çünkü ccsi olmaz bana göre bu tutkunun,sadece yeterli gelmemeye başlar ve degistirirsin..
Isin özü enduro istiyorum, 100 cc den de 125 cclik bu makine bana bi süre sonra yetmez mi acaba diye dusunuyorum.. Siz de 15 bg demissiniz,125 cc olusuna rağmen...Bu iyyi bisy mi , bg yüksek oluşu iyi biseydir elbet ama..kullanılır der misiniz siz
Ben de drift var ve bir kaç kere uzun yola gittim sorun yaşamadım benim makine 135 cc benim için cc sorun değil amaç biraz daha uzun yola uygun rahat ve her yola gidecek motosiklet kullanmak ve tarz olarak da bu tipler hoşuma gidiyor. Çoğu marka da var fakat sele hep cross selesi yani öyle yan ve arka çanta takıp gidilecek tiplerden değiller.
Bakalım belki yaza doğru seneye değişirim motoru, derbi motorun servis ve parça sorunu varmı yok mu bilmiyorum çünkü yaygın olan bir ürün değil, e malum bizler için en önemlisi parça ve servis konusudur.
"AKINCILAR..."
Bu motordan Türkiye de çok az kişide var, ben de almadan önce aylarca ikinci elini takip etmiştim.
İnternet çağında yedek parça diye bir sorun yok, e motor bloğu da piaggio 125cc lığı. Ucuz işi istiyorsanız ucuz motor almak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)