Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

merabalar arkadaslar
    uzun yola mt 03 ıle nasıl bı canta ıle cıkıyorsunuz ? resım de eklersenız harıka olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha mt 03
    selam beyler, aranızda mt 03 e xenon far takan var mı? taktırmayı dusunuyorum ne önerirsiniz?

Motosikleti
    Yamaha mt-03/ Piaggio Beverly 250 ve 500
    arkadaşlar bu motorun temiz ikinci elini arıyorum satmak isteyenler olursa mesajla ulaşabilir

Motosikleti
    merhaba tekrar, bu konu ölmüş sanırım ama, ben bu motoru yeni aldım. kullanan arkadaşlara bi sorum var,
    120 km/h nin üzerine çıktığınızda aynı oturuş pozisyonunuzu koruyarak gidebiliyor musunuz yoksa öne yatıyomusunuz?
    inanılmaz bir ruzgar oluyor arkaya uçacakmışım gibi

Motosikleti
    yamaha mt 03
    Alıntı anduril1252 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba tekrar, bu konu ölmüş sanırım ama, ben bu motoru yeni aldım. kullanan arkadaşlara bi sorum var,
    120 km/h nin üzerine çıktığınızda aynı oturuş pozisyonunuzu koruyarak gidebiliyor musunuz yoksa öne yatıyomusunuz?
    inanılmaz bir ruzgar oluyor arkaya uçacakmışım gibi
    öncelikle hayırlı olsun dostum; bende nisan ayında almıstım , dedigin gibi 120 den sonra ruzgar cidden saglam hissettiriyor kendini, hatta öyleki km saatine bakmadan anlıyorum artık hızımı ben deponun şeklli ve oturuş pozisyonu izin verdiği kadar biraz öne yatıyorum, ama bu seferde aynalardan arkayı göremiyorsun

Motosikleti
    Tekrar merhaba.
    Motoru aldığım üçüncü gün plaka işlemleriyle uğraşırken kaza yaptım. trafikte durur halde beklerken arkamdan hızla gelen araba frenleyip duramadı.
    sigorta işlemleri plaka değişimi vs nedeniyle biraz uzadı ama dün onay verilmiş ve yüzde yüz haklı bulunmuşum.
    sizlere şöyle bir sorum var
    arka kuyruk ve plakalık bölgesi tamamen değişiyor.sağ yolcu ayak basma demiri, sağ egzoz kapağı ve sol depo kapağı, birde gidon değişecek.bu parçalardan herhangi birini daha önce değiştiren oldumu.istanbuldayım ve bu parçaların servise ulaşması tahminen ne kadar sürer?

Motosikleti
    yamaha mt 03
    Tekrar merhaba.
    Motoru aldığım üçüncü gün plaka işlemleriyle uğraşırken kaza yaptım. trafikte durur halde beklerken arkamdan hızla gelen araba frenleyip duramadı.
    sigorta işlemleri plaka değişimi vs nedeniyle biraz uzadı ama dün onay verilmiş ve yüzde yüz haklı bulunmuşum.
    sizlere şöyle bir sorum var
    arka kuyruk ve plakalık bölgesi tamamen değişiyor.sağ yolcu ayak basma demiri, sağ egzoz kapağı ve sol depo kapağı, birde gidon değişecek.bu parçalardan herhangi birini daha önce değiştiren oldumu.istanbuldayım ve bu parçaların servise ulaşması tahminen ne kadar sürer?
    geçmiş olsun dostum, parçaların buyuk ihtimal japonya'dan gelicek, burda bulunmuyor. ben daha önce radyatör fanı getirtmiştim 3-4 hafta arasında geliyor.

Motosikleti
    Alıntı h.k.216 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun dostum, parçaların buyuk ihtimal japonya'dan gelicek, burda bulunmuyor. ben daha önce radyatör fanı getirtmiştim 3-4 hafta arasında geliyor.
    teşekkürler dostum.Bu motor italya üretimi değil mi, neden japonyadan geliyor.Bana türkiyedeki fabrikada da olabileceini söylediler parçaların.Ama egzoz kapağının türkiyede bulunabileceğini zannetmiyorum.Keşke adam akıllı stok tutsalar.Tüm parçalar tamamlanmadan da binemeyeceğim dosya kapanmayacağı için.

Motosikleti
    yamaha mt 03
    doğru diyorsun İtalya üretimi ama neden japonya'dan geldi hic sorgulamadım bir akadasımında depo ve gidon değişmişti onada japonya demişlerdi diye biliyorum. umarım burdaki fabrikada vardır senin parçalar ama bence zor.

Motosikleti
    sipariş verileli bir hafta olacak yarın.Dün servise bir ugradım, gidonun ve plakalıgın türkiyeden geldiğini söylediler ve ellerine ulaşmış.Ama egzoz kapağı plakalıgın altındaki demir yan depo kapağı yurtdışından gelecekmiş.iki uç haftayı bulurmuş gelmesi (umarım daha da uzamaz).Ben tüm parçalar geldiğinde tekrar buraya yazarım, daha sonra parça bekleyecek arkadaşlara bir fikir verebilir

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    sipariş verileli bir hafta olacak yarın.Dün servise bir ugradım, gidonun ve plakalıgın türkiyeden geldiğini söylediler ve ellerine ulaşmış.Ama egzoz kapağı plakalıgın altındaki demir yan depo kapağı yurtdışından gelecekmiş.iki uç haftayı bulurmuş gelmesi (umarım daha da uzamaz).Ben tüm parçalar geldiğinde tekrar buraya yazarım, daha sonra parça bekleyecek arkadaşlara bir fikir verebilir
    öncelikle çok geçmiş olsun,büyük şansızlık olmuş yeni motorunuza daha tam kavuşmuşken üzücü bir kaza olmuş,umarım biran önce motosikletiniz onarılır sizde kaldığı yerden ağız tadıyla binersiniz,size sormak istediğim birşey var profil bilgilerinizden anladığım kadarıyla sizde benim gibi scootercisiniz ,scooterden sonra mt-03 sele ve titreşim olarak rahatsız gelmedimi? bende geçmiş zaman mt-03 ü almaya çok niyetlendim ama artçı selesinin küçük olmasından dolayı almaktan vazgeçtim çünkü eşimle birlikte uzun km li geziler yapıyoruz ve onunda rahat etmesi benim için çok önemli,rahatlık yönünden fikirlerinizi almak isterim,saygılar
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Parça lazım olduğunda yamaha türkiye den sordur. Ellerinde (stoklarında ) varsa sipariş edip al. Ellerinde yoksa sakın onları bekleme Parçaların kodlarını www.megazip.ru dan bulup, siparişi www.wemoto.com dan vermelisin. Ben artık hep öyle yapıyorum. Yamaha 45 günden çönce parça getirmez, kendi başının çaresine bakmalısın.

Motosikleti
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok geçmiş olsun,büyük şansızlık olmuş yeni motorunuza daha tam kavuşmuşken üzücü bir kaza olmuş,umarım biran önce motosikletiniz onarılır sizde kaldığı yerden ağız tadıyla binersiniz,size sormak istediğim birşey var profil bilgilerinizden anladığım kadarıyla sizde benim gibi scootercisiniz ,scooterden sonra mt-03 sele ve titreşim olarak rahatsız gelmedimi? bende geçmiş zaman mt-03 ü almaya çok niyetlendim ama artçı selesinin küçük olmasından dolayı almaktan vazgeçtim çünkü eşimle birlikte uzun km li geziler yapıyoruz ve onunda rahat etmesi benim için çok önemli,rahatlık yönünden fikirlerinizi almak isterim,saygılar
    Merhabalar.öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet ben 30000 km Beverly 250 scooter kullandım. İnanılmaz rahat ve konforlu bir motor. Titreşim vs sıfır. Babamın beverly 500 ü ise konforlu olsada 250 kadar rahat diyemeyecegim.
    ben 30000 km sonra vitesli motora geçmek, ve daha genç işi bir motosiklet kullanmak istedim.
    Az yakması ve gördüğüm en güzel motosiklet tasarımına sahip olması sebebiyle mt 03 tercih ettim. Yedek parça vs sorununu biliyordum ancak motorun tasarımını çok beğeniyorum ve bu sorunu bu kadar "erken" yaşayacağımı bilmiyordum
    Dediğiniz gibi çok rahat bir motor değil. Ben yalnızca üç gün kullanabildim ancak scooterla karşılaştıracak olursak
    - Rüzgar konforu oldukça etkiliyor. 120-110 km öncesinde çok etkili değil ancak sonrasında konforu etkiliyor diyebiliriz.
    - oturuş pozisyonu scooter gibi olmasada diğer vitesli motorlara göre rahat diye düşünüyorum. sele konforu vs yeterli
    - evet titreşimli bir motor. Ancak doğru devirde 120 km civarında titreşim sorun yaratmayacak seviyede. 140 tan sonra titreşim bir miktar artıyor.

henüz hevesimi alamadım objektif olmayabilirim ama konfor sizin için çok ön planda değilse torkuyla tasarımıyla vs oldukça güzel bir motor.Ancak konforlu bir motor mu?
    pek değil.

Ben bu motoru alırken mantıktan çok duygularımı dinledim açıkcası. Pişman henüz değilim ama olursam da bu motosikletin karekterinden değil, yamaha distributorunun karekterinden dolayı olacak.

dediğim gibi çok fazla deneyemedim motoru.
    Hala parça bekliyorum:D haftaya gelecegini söylediler dogru olmasını umuyorum bakalım.

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parça lazım olduğunda yamaha türkiye den sordur. Ellerinde (stoklarında ) varsa sipariş edip al. Ellerinde yoksa sakın onları bekleme Parçaların kodlarını www.megazip.ru dan bulup, siparişi www.wemoto.com dan vermelisin. Ben artık hep öyle yapıyorum. Yamaha 45 günden çönce parça getirmez, kendi başının çaresine bakmalısın.
    Merhaba, Benim parçalarımı sigorta ödeyecek oyuzden böyle bir yöntem izlemem mümkün değildi sanırım?

Bundan sonra sigortanın dahil olmadıgı bir durumda parca sıkıntım olursa bu yolu kullanacagım ancak bu şekilde kaç günde elimize ulaşıyor
    şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar, sorum bu motorun şehir içi ve şehirlerarası normal kullanımda yakıt tüketimi nasıldır?

Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı caferkarakus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, sorum bu motorun şehir içi ve şehirlerarası normal kullanımda yakıt tüketimi nasıldır?
    Şehir içi 5,4-5,6 litre arası.
    Şehirdışı 120 yi geçmediğin sürece 5 litre / 100 km.
    Eğer 90 km /saat sabit hızda gidebilirsen 4,5 litre / 100 km. hatta bir defasında 4,2 litre gördüm.
    140-170 arası otobanda sürekli sıkıştırırsan 6,5 - 7 litreleri görürsün.

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şehir içi 5,4-5,6 litre arası.
    Şehirdışı 120 yi geçmediğin sürece 5 litre / 100 km.
    Eğer 90 km /saat sabit hızda gidebilirsen 4,5 litre / 100 km. hatta bir defasında 4,2 litre gördüm.
    140-170 arası otobanda sürekli sıkıştırırsan 6,5 - 7 litreleri görürsün.
    Bu motordan almak istemiştim, ikinci elde hesaplı da bulmuştum, yakıt sarfiyatı fazla olduğu için elemem gerekiyor.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    cok begendıgım bır motor fakat yakıtı benı bozuyor malesef

Motosikleti
    CBF1000FA
    660 cc lik motoru 125-250 cc motor tüketimi ile kıyaslarsanız yanılırsınız. Ayrıca 600+ motorun masrafları da ağır olur. Yakıt diğer masrafların yanında devede kulak kalır.sadece bir çift lastik 800 tl civarında, bir çift amortisör 1000 tl civarında, zincir dişli takım 400-500 tl. Geçenlerde stop lambası müshirini 50 tl ye aldım. Yani yakıta gelene kadar daha bir dünya masrafınız olacak. Yakıta takıldıysanız 600+ motorlardan uzak durun, sizi çok üzer.

Çok teşekkür ederim kurubuz, bu benim için çok açıklayıcı ve yönlendirici oldu. Ne almamam gerektiğini çok iyi anladım

Motosikleti
    Merhaba tekrar,

26 aralıkta 9 parça olarak verdiğim sipariş, hala tamamlanmadı. Parçaların 7 si geldi takıldı, gelmeyen ufak tefek parçaları da sanayide yaptırdım. Teslim aldım motoru. diğer iki parça da "haftaya" gelecek diyorlar hala

41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)