Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mt 03
    Alacağın top case givi veya kappa olmalı. Ama canta demiri de alman lazım. İkisi beraber 400 tl yi bulur. Ayrıca istanbul izmir arasını feribot ile bandırma üzerinden yapmanı tavsiye ederim. Yol 300km ye düşüyor.

eywallah bende zaten bandırma uzeri gidiyorum peki bu demiri nerden alırım mt 03 için uygun olanı hangisi heryerde varmı gibi sorularım da olucak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı çelebi666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eywallah bende zaten bandırma uzeri gidiyorum peki bu demiri nerden alırım mt 03 için uygun olanı hangisi heryerde varmı gibi sorularım da olucak
    Yamaha'nın orjinal demiri çok pahalıdır. Givi'nin demirini alman daha ucuz olur. Türkiye'deki yetkili ithalatçısı samura motor. Diğer bayiler de oradan alıyorlar sanıyorum. Bu linkten adres ve telefonlarını bulabilirsin .. www.samuramotor.com . Mt-03 ü seçtiğinde koruma demiri, çanta demiri, ön cam vs çıkıyor. Ayrıca çanta modelleri de var. 35 litre civarı işini görür. Çok büyük alma pizza kuryesi motoru gibi durur, çok ufak alırsan da arkada düdük gibi durur.

Motosikleti
    mt 03
    saol kurubuz
    gerçekten yardımı oldu linkin givinin de fiyatlar iyimiş yamahayla kıyas olmaz tabi bakalım p.tesi alıcam ....

Motosikleti
    Yamaha MT 03
    Selamlar,

Arkadaşlar mt03 depo alt kapak arıyorum, sol taraf. En kısa yoldan nasıl halledebilirim, bi kaç yere sordum, stoklarımızda yok, yaklaşık 2 ayda gelir dediler. Daha kısa zamanda alabilme imkanım var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    CBF1000FA
    Yamaha dünyasına hoşgeldin. Bu dünyada parça bulamazsın. Her Türk yamaha sahibi gibi kendi başının çaresine bakmalısın. www.teile-katalog.com adresinden sipariş et. 5-6 günde gelir. İngilizcesi çalışmıyor, almancasından kullanacaksın.

bu harika motor yamaha tr kifayetsizliğinden hakettiği ilgiyi bir türlü görmüyor yazık..

http://www.yamaha-motor.co.uk/uk/pro...ies/mt-03.aspx

tr sayfasında adı bile geçmiyor..

Motosikleti
    CBF1000FA
    Bugün orjinal Yamaha ön cam sipariş ettim. Daha da yakışıklı olacak canavarım.

yalnız dikkatimi çeken bir husus var zamanında kampanya ile 13000 liraya satılan bu motorun ikinci elleri için 12 bin lira hatta 15 bin lira isteniyor..alıcıları var mı merak ediyorum..
    mesela
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32592974/detay

Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı frustrated adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız dikkatimi çeken bir husus var zamanında kampanya ile 13000 liraya satılan bu motorun ikinci elleri için 12 bin lira hatta 15 bin lira isteniyor..alıcıları var mı merak ediyorum..
    mesela
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32592974/detay
    4 defa kullanıldı diyor ama ön lastik bitmiş. Arka lastik de mt-03 e olmaz, o lastik bu motora uygun değil. Ayrıca ömrümde gördüğün en çirkin ön cam takılmış. 15 bin lira verilmez kesinlikle

İkinci ellerin yarısı Antalya'da , enteresan.
    Cbf 500 düşünüyordum ama bu motoru görünce kafam karıştı.

zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    yeni başladım motora. bi dahaki motor adaylarının en muhtemeli. güzel icat.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

yamaha tryi de buradan kınıyorum. internet sayfası çok zayıf servis parça keza o şekil. mail attım sitede fiyat bilgisi bile yok. bişeyler zırva cevap geldi. avrupa sitesine link vermekten başka bişey yok sitede. eskiden koç grubuna bağlıydı şimdi değil galiba. eskiyle yeni hizmet farkı nedir acep?
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

cewdeath311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR800X Crossrunner 2015

Selam

Merhaba pat pat severler bende yeni bir patpatçıyım 2008 model siyah MT 03 ümü nihayet aldım...
    2015-Honda VFR 800X VTEC Technology User...
    2013-2015 Yamaha R6
    2008-2013 Yamaha MT-03

Motosikleti
    660 tenere
    hayırlı olsun.tekeri düz bassın

Motosikleti
    Teşekkür ederim hepimizin tekeri düz bassın
    2013-2015 Yamaha R6
    2008-2013 Yamaha MT-03

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bunun sıfırı gelmiyor mu artık ?

Motosikleti
    660 tenere
    geliyor bildiğim. yerli sitede yok gerçi. sitede bi şey yok zaten. mail attım bi ton zırva cevap geldi.yönetim sıfır. bu arada çanakkaleli arkadaşlar varsa yaza doğru bi buluşma organize edelim

Motosikleti
    Almadan önce herkes gibi bende çok tereddüt etmiştim aldıktan sonra da çok tereddütüm oldu fakat iyice alıştıktan sonra ne kadar iyi bir karar verdiğimi daha iyi anladım. İlk başta bocaladım gaz kolu çok ani reaksiyon veriyordu bir gariplik mi var diye düşünmeden edemiyordum fakat alışınca o gaz kolunun tepkisi insanı baştan çıkarmaya başlıyor. Herşeyden önce motorsikletten ne istediğimi bilerk aldım MT-03 ümü amacım hız yapmak değildi amacım agresif kullanmaktı yani ani akselerasyon güzel görüntü benim için önemliydi evet gerçekten çok güzel görünüyordu bu motor acayip ilgi çekiyordu nereye koysam herkes kafasını çevirip bakıyor ve o standart soru "kaçlık bu?" cevap vermekten sıkıldığım soru. Tabi bu arada motora siyah gerçekten çok ayrı yakışıyor bence tabi göreceli bir zevk. Evet safsataya devam edeyim biraz daha Uzun yolda denedim motoru biraz kullanmaya alıştıktan sonra en fazla ben 174 km/s gördüm fakat daha devre kesici devreye girmemişti zaten benim için de daha fazlasına gerek yok çünkü süratten çok haz alan birisi değilimdir.
    Motorun sınıfını çok düşündüm kullandıktan sonra ya bu naked görünümlü fakat arkadan racing gibi duruyor yandan kros motor gibi duruyor sitesinde fun bike yazıyor ama cadde için üretildiği söyleniyor yabancı sitelere girip baktığımda adamlar dağ bayır tırmanmış bu motorla şehir içi gezmiş herşeyi yapmışlar o yüzden sınıflandıramıyorum
    Alacaklara tavsiye niteliğinde söyleyebileceklerim ise evet tek silindir titreşimi yok değil fakat o titreşim inanın yüksek devirlerde hissettiriyor ama bir bmw f650 gibi de titremiyor dedim ya şehirlerarası kullanımda gram titreşim hissetmedim tabi süratim 100 civarındayken, tork canavarı kelimesi doğru gayet iyi bu konuda, tam bir cimri ben istanbuldan balıkesir e 50 ytl lik benzinle 300 km yol yaptım 90-100 arası hızla bence çok iyi, 2008 model için vergi 130x2 taksit, görüntü olarak çok ama çok alımlı millet racing makineye alışmış bu değişik geliyor bayağı bir ilgi çekiyor o yüzden, üzerinde orijinal egsoz(bununda nasıl yazıldığına dair tonla söylenti var eksoz,egzoz vs vs) var sesi normal kullanımda bir racing gibi havalı olmasa da gaz verdiğinizde bir bulldog köpeği gibi havlama sesi çıkarıyor (bence tabi...) ama ses konusunda ya ben ilgi çekmek isterim falan diyen olursa egsoza ihtiyacı olacaktır onun dışında rölantide tam pat pat diye ses çıkarıyor ve hafif gaz açıp kesince arada ufak ve rahatsız etmeyen bana oldukça sevimli gelen bir patlaması daha oluyor
    Valla 1.5 aylık tecribe ile yazabileceklerim şimdilik bunlar eğer düşünen varsa belki biraz rehber olabilir yazdıklarım bana sorsalar şimdi tekrar alır mısın diye alırım gerçekten ki bnim bu motoru alacağım zaman alternatif olarak 3 motor daha vardı aynı fiyata ama ben seçimimnden memnunum olmasam inanın yazardım buraya...
    Herkesin Allah gönlüne göre versin diyorum fuar öncesi...
    2013-2015 Yamaha R6
    2008-2013 Yamaha MT-03

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    120 - 130 km gibi hızlarda da titreşim açısından sürüş konforu iyi mi ? Ben arabada bile 130'u geçmem ondan soruyorum.

Motosikleti
    660 tenere
    cewdeath bilgiler için saol kardeş. tenereyle aynı motor var bildiğim mt3de? doğrumudur? benim bi dahaki motorun muhtemel adaylarından. mt3 ve kle500 en muhtemelleri bu 2si. acemiyim ben daha. 125lik motorda biraz daha pişmek istiyom. sonra alacam orta yollu bişey. 1000lik falan hiç gerek yok diye süşünüyorum.(hep öyle derler diyolar ) dün tepelere çıktım bi turladım geldim yok böyle keyif. şu motorsikleti herkim icat ettiyse rahat uyusun mekanı cennet olsun

slm arkadaşlar bende mt-03 alacagım sahibinden den araştırıyorum ama sanki insanlar tok satıcıdan ziyade 0 dan daha iyi mal satıyorlarmış edasında geziyorlar. 2 kişiyi aradım indirim olmaz sıfıra yakın falan filan diyorlar kaldıki sıfırı burda bodrumda 15000 tl sahibindende 2. eli 12-13000 tl bu nasıl iş bu nasıl satış. yani bu neden bukadar pahalı bir motor yada millet tutturdugunmu okuyor anlayamadım. mesela 5 aydır izliyorum motor ilk sahibi 9000 tl ye koydu şimdiki sahibi 13.000 tl bu nasıl bir saçmalık 3. el makina fiyatı pahalanıyor birde utanmadan altına kocaman yazıyorlar zevkin pazarlıgı olmaz diye. neden bukadar el degiştiriyor bu motorlar ?

birde 8500-9500 tl 2007 üstü malum 2007de son gelen motorlar 2008 de girişi yok zaten arası beyaz bir mt arıyorum eger özel mesaj atarsanız sevinirim.

37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)