Bu da benimki. Konu mankeni ufaklık oğlumun arkadaşı. Akrapovic egzos, koruma demiri ve givi çanta ile..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------
[/COLOR]
Bu da benimki. Konu mankeni ufaklık oğlumun arkadaşı. Akrapovic egzos, koruma demiri ve givi çanta ile..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------
[/COLOR]
fuara katılan arkadaşlar....
yamaha hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
fiyatlar...servis.....ve tabiki mt3 ün akibeti....
bandana07 senin soruna bir ek yaparak gecen yil fuarda 12,5 du sanirim fuar satis fiyati 2. el fiyatlarini biraz tartisirsak fazer dan pahali bir cogu
Yamaha standında bu sene mt-03 yoktu.....
Egsosun sesi çok güzel. Ama uzun yolda çekilmiyor. O yüzden egzos çıkışındaki pulları daha dar olanı ile değiştirdim. Sesi biraz daha azalmakla beraber daha tok ve güzel ses elde ettim. Ben almadım, ilk sahibi ( EliteXC tanıyor kendisini ) Süleyman Memnun' dan almış. Katalitik konvertörlü modelleri yurt dışında 980 euro dan satılıyor. Benimkinde kk yok.
doğru şimdi hatırladım givi standındaydı
Bildiğiniz gibi Yamaha bu sene Yamaha Turkiye olarak burada ve görünen o ki bu sene (www.yamaha-motor.com.tr) sitesinde de görüleceği gibi (bu arada site çok yetersiz) MT-03 getirilmiyor gibi gözüküyor. Fuarda da zaten yoktu, olan stand Givi standıydı.
herhelde artık yeni mt3 göremeyecegiz
parça sorunu yaşamayız inş....
1 ay sonra birtane mt3 alacagım..
98 model temiz bir mt3 10.000 tl civarında yanılmıyorsam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------
2008 daha önce de bu yanlışı yapmıştım......
bandana07 dikkat ederseniz 2006 modellerde ayni fiyat
kurubuz ben gectigimiz seneki fuari kastetmistim
SATILIK TOSUN
samuradan bilgi alabilirsiniz...
1150gs arıyorum bu arada haber ola:D
arkadaşlar bugün mt01 kullanan biriyle sohbet ettim
tek silindirli motorun şehir içi kullanımının zor olduğunu,vites yükseltmenin
devirden dolayı artırmanın ,yani düşük vites kullanılmasının zorunlu olduğunu
söyledi.yavaş giderken büyük vites kullanılamazmış....titreşimi çok olurmuş....
vs... bunlar ne kadar doğrudur....
öncelikle mt01 ile mt03 ü kesinlikle kıyaslayamazsın, evet ikisi de tek silindirli ama hacimleri arasında dağlar var ,
mt03 zaten özellikle keyif ve şehir içi için tasarlanmış bir motorsiklet. Fun bike dememişler boşuna. Elbette 2 veya 4 silindirli motorlara göre fazladan bir titreşimi var ama ben kullanıp da rahatsız olan hiç görmedim, kendi adıma konuşursam titreşim olduğunun bile farkında değilim. Ki karakteristik özelliği zaten bu titreşim-motor sesi-ve pat pat lar.
Sonuç; rahatsız edici düzeyde titreşim olduğunu, bu titreşimin sürüş keyfini bozacağını düşünmüyorum.
yüksek vites şehir içi kullanımı nasıldır acaba......
haklısın aynen öyle 1670 cc vtwin
boş anıma denk gelmiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------
dostum bence sen biyerden birtane bulup bir dene , başka türlü aklına takılanlar geçmeyecek gibi görünüyor.
malesef böyle bi şansım yok
ben alanya dayım ve bildiğim kadarıyla, burada hiç yok
bayide bile 125cc motorlar var sadece.......
arkadaşlar formda uzun zamandır kimse yok
temiz 2008 mt3 almak istiyorum.
uygun fiyat veren olursa anlaşmak isterim...
ben alanya dayım..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)