Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2009, 12:47
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Reklamlar
-
03 Aralık 2009, 22:36
EliteXC adlı üyeden alıntı
Performan egzosu demişken. Sakın benim motorun egzosunun montajını yapan elemana taktırma performans egzosunu. Internette akrolu mt-03 lerde dışarı doğru 1 cm çıkmış boru ucu gözüküyordu, bende yoktu, ben de bunun susturucusu yok sesi cazırtılı çıkıyor diye her yerde egzosa susturucu arıyordum. 2 ay önce 40 bin bakımında merak ettim ,aldım elime alyanı egzosun arkasını söktüm. Bir de ne göreyim, susturucu egzorun içinde ve ters monte edilmiş. Düzeltince ve hafif kurum bağlayınca öyle güzel ve rahatsız etmeyen bir ses çıktı ki, cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasının davulcusu mübarek....
-
04 Aralık 2009, 00:53
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
05 Aralık 2009, 00:50
konuyla alakasız biliyorum ama
içime resmen dert oldu,ebay diye bi site var bilmeyenininz yoktur,fiyatı fazla diye onu ornek veriyorum,ducati nin supermotosu var hypermotart 1100 s,ve ustunde tum karbon aksesuarlarıyla birlikte gercekten özenerek cok mukemmel yapmış adam,resminide ekliyecem,fiyatını yazıyorum sakın şaşırmayın10.000$. bu kadarmı olur ya biz ne zaman normal fiyatlara alabilecegiz bu aletleri,delirmemek elde degil.burada o alet 15.000£
-
10 Aralık 2009, 03:19
ghostrunner adlı üyeden alıntı
içime resmen dert oldu,ebay diye bi site var bilmeyenininz yoktur,fiyatı fazla diye onu ornek veriyorum,ducati nin supermotosu var hypermotart 1100 s,ve ustunde tum karbon aksesuarlarıyla birlikte gercekten özenerek cok mukemmel yapmış adam,resminide ekliyecem,fiyatını yazıyorum sakın şaşırmayın10.000$. bu kadarmı olur ya biz ne zaman normal fiyatlara alabilecegiz bu aletleri,delirmemek elde degil.burada o alet 15.000£
Evet Sevgili siyasetciler vergileri indirip normal normal vergiler alınmaya başlarsa o fiyatlara alırız ama bu gidişle şimdiki fiyatları bile ararız ilerde gibime geliyor
-
10 Aralık 2009, 10:37
Mt-03 'üme enduro lastikleri takmak istiyorum. Ancak bizim arka lastikler 160/60 17 jant. Enduro lastiklerinin en kalını ise 150 lik. Asfalt sışında , bozuk yolda hatta bazen arazide kullandığımdan pirelli scorpion bu yaz bana biraz problem oldu. Bu yüzden daha kalın dişli bir lastik düşünüyorum. BMW R 1150 ve dl650 lerde kullanılan tubeless ( dubleks ) lastik bu http://www.mxsouth.com/bridgestone/b...-rear-tire.htm ..
Bu lastik mt03 e olur mu ? dediğim gibi 160 yerine 150 lik takacağım, sorun yaşar mıyım sizce daha dar lastik kullandığım için ?
-
11 Aralık 2009, 15:03
kurubuz adlı üyeden alıntı
Mt-03 'üme enduro lastikleri takmak istiyorum. Ancak bizim arka lastikler 160/60 17 jant. Enduro lastiklerinin en kalını ise 150 lik. Asfalt sışında , bozuk yolda hatta bazen arazide kullandığımdan pirelli scorpion bu yaz bana biraz problem oldu. Bu yüzden daha kalın dişli bir lastik düşünüyorum. BMW R 1150 ve dl650 lerde kullanılan tubeless ( dubleks ) lastik bu
http://www.mxsouth.com/bridgestone/b...-rear-tire.htm ..
Bu lastik mt03 e olur mu ? dediğim gibi 160 yerine 150 lik takacağım, sorun yaşar mıyım sizce daha dar lastik kullandığım için ?
belki biraz seke seke gidersin en fazla bu olur gibi düşünuyorum
-
15 Aralık 2009, 01:46
MT-03 kills the supersports on track
-
18 Aralık 2009, 18:39
-
21 Aralık 2009, 15:48
Hayırlı olsun. Sende benim gibisin. Otomobil konforunda motor istemiyorum. Makine bindiğinin motosiklet olduğunu hissettirmeli , yoksa konfor arayışı 3 tekerlekli goldwing e kadar gider ona da motor demeye bin şahit gerekir.
-
22 Aralık 2009, 12:21
-
Az önce MT-03 ümün 6 aylık vergisini internetten ödedim.. 121 TL. Yani 2010 yılı için yıllık 121x2= 242 tl. Pekçok otomobilden daha fazla. Hükümetten birilerinin motora karşı özel bir gıcıklığı var galiba..
-
Merhabalar
Bu motor çok ilgimi çekiyor , sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla motorun boyutları sanki biraz küçük gibi ! 1.87 boy 85 kg ile bu motor altımda küçük'mü kalır acaba ? cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.
-
tt1978 adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Bu motor çok ilgimi çekiyor , sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla motorun boyutları sanki biraz küçük gibi ! 1.87 boy 85 kg ile bu motor altımda küçük'mü kalır acaba ? cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.
Mt 03 ün 210 uzunluğu ve 81 cm sele yüksekliği var yani ebatları aynı senin gibi normal olculerde. Kucuk gelmez
-
mt03 e arka bagaj yada sırtlık eklemek mümkünmüdür.kük bir oğlum var arkasına dayanmazsa
sanırım zorlanırım..teşekkürler
-
bandana07 arkadşaım givi marka topcase var bende artçı için çok ideal bir durum ..arkasını yaslayıp rahatça yolculuk yapabiliyorsunuz..Tavsiye ederim..
https://twitter.com/ahmetuyanik
http://www.facebook.com/xarfax
-
xarfax teşekkürler
şuan dadyw 250 lik motor kullanıyorum...bu benim ikinci motorumdu...geçiş olarak almıştım
şu an mt03 çok hoşuma gidiyor...yaz başı almayı düşünüyorum .oyüzden bi araştırmaya
girdim..boyum 1.80 umarım bana küçük gelmez..
kücük bir oglum oldugu için sırtlık benim icin önemliydi..tabi motorun görüntüsüde önemli....
-
07 Şubat 2010, 16:07
motorun resmini eklersen sevinirim....;)
-
08 Şubat 2010, 13:00
yamaha koç gurubundan ayrılmış
fiyatlarda bi değişiklik olma ihtimali varmıdır acaba...sitesi tam hazır değil
-
08 Şubat 2010, 17:54
bandana07 adlı üyeden alıntı
yamaha koç gurubundan ayrılmış
fiyatlarda bi değişiklik olma ihtimali varmıdır acaba...sitesi tam hazır değil
geçen cuma konuştum istanbuldan yıldız ticaretle, perşembe yeni liste gelmiş yeni organizasyondan , listede MT03 ve FZ6 serisi yokmuş (sanırım satmayacaklar artık veya fuarda bişeler yapacaklar diyor) XJ6 ve XJ6 diversion'un fiyatını ise aşırı yükseltmişler diyordu (3000 tl civarı)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)