Senin niyetin anlaşıldı Barış abi, ne zaman hayırlı olsun diyoruz.
SUPER ROADSTER
MT-03- LİSTE FİYATI : 16.999,00 YTL, KAMPANYA FİYATI :12.950,00 YTL
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
Evet aynen öyle.
Senin niyetin anlaşıldı Barış abi, ne zaman hayırlı olsun diyoruz.
SUPER ROADSTER
MT-03- LİSTE FİYATI : 16.999,00 YTL, KAMPANYA FİYATI :12.950,00 YTL
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
Evet aynen öyle.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
bi kaç araştırma yaptım test verilerine baktım
benzin konusunda iyi görünüyor...
100 km de 4.7 lt ortalama hesaplamışlar...
şehiriçi performanslı kullanım...
valla bilmiom ama gerek görünüş gerekse motor boyutuna göre sanki bana bedava geldi kampanyasız fyatı 15 olsa bile yine uygun bana göre su motoru arkadas bana gösterdi bidaha bulamadım cok iyi bi topic gercekten elelrinize sağlık mt 3 ten bahsetmek istedim
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
bu hesabı ben rodajdaki motosiklet ile 4500 deviri geçmeden sakin kullanımda 4,6 litre olarak yapmıştım. demek ki motor açılınca daha da düşecek.
ikisi de var üstelik fazlası da var. burada değil ama başka sitelerde bazı arkadaşlar, ki ben onlara "kasap kedisi" diyorum , benzin göstergesi bile yok demişler. evet benzin göstergesi yok ama yedek depo ile katettiğiniz mesafeyi ölçen başka bir sistem var. ben ilk defa gördüm başka modellerde var mı bilmiyorum ama bence benzin göstergesine ihtiyaç bırakmayan çok faydalı bir sistem... şöyle izah edeyim:
Gösterge panelindeki SELECT “SEÇME” düğmesine basılması ile kilometre sayacı "ODO" ve mesafe sayaçları "TRIP 1" ve "TRIP 2" arasında aşağıdaki sırayla geçiş yapılmasını sağlıyor.
ODO → TRIP 1 → TRIP 2 → ODO
Yakıt seviyesi uyarı lambası yanarsa, kilometre sayacı otomatik olarak yedek depo mesafe göstergesi "F-TRIP" moduna döner ve sayaç o andan itibaren kat edilen mesafeyi görüntüler. Bu durumda “SELECT” (SEÇME) düğmesine basılarak ekranda kilometre göstergesi ve mesafe göstergeleri arasında aşağıdaki sırada geçiş yapılabilir:
F-TRIP → ODO → TRIP 1 → TRIP 2 → F-TRIP
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
demek ki... bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
saol paylaşım için.
bu arada dün motoru yıkarken bir kymco venox kullanıcısından titreşimlerini karşılaştırmasını istedim. kendisi MT-03 ün titreşiminin daha az olduğunu söyledi.
titreşim konusunu merak edenlerin bilgisine...
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
Son hızı nedir bu makinenin ?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
akşam bi arkadaş motoru çok beğendiğini ama uzun yol (500-1.000km arası) için zor bir motor olduğunu söyledi.Tabi motorun yapılış amacı belli ama benim iddiamda tek silindir olmasına rağmen fazla yüklenmedikçe uzun yolda da sorunsuz yormadan gidebileceği idi.Nedersiniz?
Fuardan aldığım bilgiye göre son hızı 180 km...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Carpe Diem & Smile
500-1000 km bir seferde değil hocam tabiki(ha yapanlar var o ayrı) 600 km lik bir yolda 50 km de bir motordan dolayı yorularak mola vermek zorunda kalmaktan söz ediyorum ...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
abi yazık camurda kullanma su motoru
hemde turuncu ya favorı rengım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
O kadarda hata payı olmaz ya.Belki gps yanlış ölçmüştür
a .
Rodaji icin 4500 devrin ustune cikilmamasi tavsiye ediliyor.
130 kilometrede 38 YTL tutarinda benzini hic ettmiş.
1850 kilometrede 358 YTL'lik yakıt tüketmiş.
son hızı 160 km/s gibi bir hız
130 km ilk rodaj kısmı bu arada....
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Dün akşam ikitekerin testine bi göz attım adamlar gerçekten beğenmişler motoru anladığım kadarıyla.
Son sürat tutkusu olmayan ve daha çok eğlenceli sürüşler ve virajlar için alınası bir motor diye geçiyor testinde.Ki burdaki herkez hemfikirdir bukonuda...
Bana göre bu motora binen biri için 170 km lik son sürat yeterde artar bile.
MT 03 = Maximum Torque
Siparişi verdim, parasını ödedim, plaka işlemini başlattım, uygun mont aldım....
Bunun gibi şeyler eski motosikletimden kalan bir ben birde kaskım.
MT03 umarım istediğim gibi çıkar.
İlk fotoğrafları ve izlenimlerimle birlikte oluşan bilgileri paylaşmaya çalışıcam.
Daha kullanmadan herkese tavsiye ediyorum bile derim
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
araçların göstergelerinin gerçek değerden daha fazla gösterdiği bilinen bir gerçektir, ben sürekli gps takılı kullanıyorum ve bu ölçümüm tek bir seferlik değil süreklidir, yani her seferinde fazla gösteriyor. gps yanlış ölçmez bu arada hatta resmi hız testlerinde gps kullanılıyor, bkz. mclaren F1'in utube'da 392km yaptığı hız testi, bugatti veyron'un 407km yaptığı hız testi (top gear), hepsinde gps ile ölçülüyor.
öncelikle motosikletin hayırlı olsun. motorcu eskimez, eskise motorcu olmaz... merak etme istediğinden iyi çıkacak. foto ve bilgileri merakla bekliyorum. ben 650 km.deyim karşılaştırma da yaparız yerine göre. senin kadar iyimser olmuycam; herkes tavsiye etmiyorum!!! çünkü sürat, silindir, büyük cc, ikinci elde kazanç, düşük vergi, karenaj, renk vb. yersiz takıntı sahibi insanlara değil, tarz sahibi olanlara uygun bir motosiklet. bu tip endişeleri olanlar alıp da abuk subuk yorumlar yapmaz en azından. aslında şöyle bişey de var; bunların MT-03'ü olsa en çok övgüyü de bunlar düzer, . "çok güzelmiş" diye fısıldayarak, "bu ne lan böyle...." diye bağırarak söyleriz.
Carpe Diem & Smile
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)