Geçmiş olsun İstemi,
bende neredeyse benzeri bir olay yaşadım, ama çabuk müdahale ile hiçbir sorun olmadan çözmüştüm. Yıkamacımda motorumu yıkayan iki elemanımda yoktu, çömezlerden birine bırakmak zorunda kaldım. Deterjan olarak beyaz renkteki arabalar için farklı bir kimyasal kullanıyolarmış, binevi çamaşır suyu gibi bişey. Az kalsın selenin rengi bembeyaz olacaktı.
Yeni boyasıyla daha güzel olacaktır
NOT: Eğer sedefli boya yaptırabilirsen çok güzel olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 AM ----------
Tek silindirli 660cc motora sahip Yamaha XT660R, Yamaha XT660X ve Yamaha MT03 kullandım. İnanırmısın hepsi kendine göre ayrı titreşime sahip. 660cc tek silindirli motor titireşim sağlıyor fakat bu titreşimi sürücüye en az hissettiren model MT03. İzmir-Antalya arası kıyıdan gezi yaptım MT03 ile ve rahatsızlık hissetmedim (herkesin "bu motor titrer alma bunu" laflarına rağmen).
Fazer ile karşılaştırdığında tabiki titreşim daha fazla. Fakat Fazer'da titriyor ve çok ince titremeler var değişik devirlerde. 8000 devirde aynayı kullanmaya gerek yok çünki arkadan gelen bir araba sanki 10 araba gibi görünüyor
Hangisi eğlenceli diye sorarsanıııızzz hmmmmm şu an bişey söylemem doğru olmaz. Ama eklemeden geçemiycem MT03 gerçekten eğlenceli bir motosiklet. Fazer'ı henüz MT03 kadar tanıyamadığım için karşılaştırma yapmıyorum.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
sağol EliteXC ama bırak sedefi orjinal yaptırsınlar yeter.... kendi ortaklarından biri kaportacı orada bedavaya yaptırmaya çalışıyorlar.... ve motoru sökmeden!
not: boyanacak parçalar sıcak motor parçaları depo değil!
motorun kapakları yani.. sökülmden olmaz diyor servis... yıkamacı sökmeye gerek yok ben boyarım üstünden diyor!
napacam bilemedim!
maliyeci arkadaslar bi kahve içmeye uğrayacaklar yakında böyle giderse
Kesinlikle böyle bir saçmalığa izin verme.
Kendini ne sanıyor bu adamlar, parayı alırken iyi, hata yapıp ceplerinden para çıkacağı zaman kötü.
Ben şikayet etmeni tavsiye ederim.
Biraz burunları sürtsün.
turtel wax ın ana merkezi ,
turtlwax tabelası altında motorun bu hale geldiğini duyunca napacak acaba???
bu işin yurt dışı sendromu bide içi var oda müşteriye fiş kesmemek! bakalım olaylar nasıl gelişecek!
MT-03 'ün lastikleri konusunda görüşlerinizi almak istiyorum. Motorumda orjinal pirelli lastik takılı , 10.000 km kadar kullanıldı. Ancak lastikleri yol tutuşundan pek memnun değilim, virajlarda tatmin etse de frenlemede veya hızlı kalkışta hemen kayıyor. Benim gibi düşünen ve lastik tavsiyesi olan var mı ?
Bendede orjinal pirelli takılı. Aynı şikayetler bendede var açıkçası 2. vites uzamalarında asfalt sıcak ve kaygan bir yapıya sahipse çok dikkat etmek gerekiyor. zira sıkça yaşıyorum arka teker savrulmalarını. bazen zevkli oluyo ufak kaydırma ama olumsuz bir durum.
Frenlemede aynı şekilde sorunlu ,çok kızakladığım oldu kaza yapacak kadar problem yaşamadım.
https://twitter.com/ahmetuyanik
http://www.facebook.com/xarfax
Ben Metzeler Sportec M3 kullandım MT03'de. Motoru sıfır aldığım gün taktırsaymışım keşke dedim kendi kendime.
Benim tavsiyem Sportec M3'den yana olur.
Fazer'da gene M3 kullanıyorum.
Tabi sadece asfaltta kullanıcam dersen.
M3'ün hamuru çok yumuşak olduğu için sert cisimleri yoldan kolay topluyor.
Merhaba arkadaşlar,
MT03'ünden sıkılıp daha güçlü ve seri çift silindirli bir motora geçmeyi düşünen varsa motosikletimle bir MT-03 takas yapmak istiyorum. İlgilenenler için ilanım :
http://www.sahibinden.com/3_aylik_si...XQQdisplayitem
Arkadaşlar, selamlar,
Tarzımın daha çok enduro olduğunu gördüğümden MT-03'ü satıyorum. İlgilenenler için bilgiler
http://www.sahibinden.com/2009_yamah...XQQdisplayitem
adresinde. Çok uygun fiyata hemen verebilirim.
Sevgi ve saygılarımla,
Erkan
MT-03'le vedalaşıyorum, almak isteyen lütfen arasın.:salut:
İstanbul'da sirkeci-harem vapurunda beyaz bir mt03 kullanıcısı arkadaşla tanıştım.Kendisinin telefonunu aldım fakat son 2 rakamı yazmamışım ne yazıkki soyismini bilmediğimden turkcellden bilgi alamıyorum. İsmi TAHİR olan arkadaş bu msj okursan bana özel mesaj atarmısın..?
https://twitter.com/ahmetuyanik
http://www.facebook.com/xarfax
Merhaba,
2 ay önce aldığım motorumu ailevi sebeplerden dolayı satıyorum :(
TR'deki en dolu MT-03 !
http://www.sahibinden.com/tr_deki_en...XQQdisplayitem
ahmet::blusssh:
Ve araştırıyorum aksesuarlarını ama bulamadım henüz. Siirtli bir abi var sanırım bu sitede onun MT 03 ünde gördüm depo korumalığı çok hoş nerden bulabilirim.
Bu arada diğer MT 03 kullanıcıları bir depoyla ne kadar yol yaptılar merak ediyorum ben full depo 150 km gidebildim.
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda dikkat ettim de neden bu kadar çok satılık MT03 var? Hemen hemen hepsi de 10.000km bile görmemiş. Kronik bir problem mi var kullanıcılar bilgilendirirse sevinirim. Herkese güvenli sürüşler...
Benim tahminime göre MT-03 alanların çoğu bu motosikletin amacını bilmeden alıyor. Kaslı bir naked motora benzediği için alıyorlar ama gerek yüksek süratlere çıkamaması gerekse fotoğraflardaki kaslı görünümüne rağmen aslında boyutlarının fazla büyük olmaması nedeniyle satmak istiyorlar diye düşünüyorum. Bana göre bu motoru enduro seven ama biraz da naked aklı kayan insanlar tercih etmeli.
Mesela benim gibi daha önceleri enduro kullanan biri için mantıklı bir seçim. Her ne kadar şu an daha güçlü ve daha hızlı bir naked motosiklet kullansam da yine de her MT-03 gördüğümde bana enduroyu çağrıştırdığı için bakmadan edemiyorum.
Çok sıkıştırdığım zaman veya çok sıkışık trafikte dur kalklarda 160 km de rezerv ışığı yanıyor. Ekonomik kullandığım zaman (90 km/ saat sabit otobanda ) 210 km de yanıyor. Rezerv ışığı yandığında depoda yaklaşık 4 litre benzin var demektir. Yakıt tüketimini en az 4,2 litre /100 km, en fazla 6 litre /100 ölçtüm. Uzun yolda 90 km sabit hız ile revervi de sonuna kadar kullanırsan 300 km yi bir depo ile ucu ucuna tamamlaryabilirsin, ama yolda kalma ihtimalin yüksek. En 275 km yaptım sonra yolda kalmaktan korkup benzin aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 AM ----------
MT-03 bir SÜPERMOTO dur. Yani kalın asfalt lastikleri takılmış bir enduro'dur. Cross gibi kayadan kayaya atlayamazsınız, race gibi 300 km hıza çıkamazsınız. Ama bozuk yollarda gidebilir veya otobanda 175 km hıza çıkabilir, bir cruiser sesine yakın ses alabilirsiniz. Tamamen seçim ve ihtiyaç meselesi. Daha fazlasını isteyen satıyor. Ben aradığımı bulduğumdan satmayı hiç düşünmüyorum.
Belki de titreşim yüzünden satanlar olabilir. Adam hem hızlı hem de konforlu gitmeyi bekliyorsa MT-03 yanlış tercih olmuştur. Çünkü sonuçta 660cc lik tek silindirli bir motosiklet her ne kadar 170 km/s hızlarına çıkabilse de 120-130 dan sonra bayağı bir titreşmeye başlıyordur diye tahmin ediyorum.
Ayrıca vergisi de ağlatıyor biraz.
Ama şehiriçi için çok ideal bir süpermoto bence de.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)