Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı xarfax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar..Bende yeni aldığım Mt03 le aranıza katıldım. Kabul ederseniz tabi..

aramıza hoşgeldin. motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın...

ne renk aldın? ne kadara aldın? piyasada farklı fiyatlar görüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------

Alıntı sebastian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne mutlu sana ki, motorunla işe gidip geliyosun. ben servisle gidip geldiğim için, sadece akşamları kullanıyorum. mesela daha yeni girdim eve, bu saate kadar gezdim motorumla.

yine de yeterli olmuyor!

bir an önce kendime boş vakit yaratmalıyım.
    [B]çoksa torkun olmasın korkun[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Alıntı umutk00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler yaterince aydınlandım sanırım
    arkadaşım biz burda Şile'ye gitmeye uzun yol demiyoruz.
    Umutcum duyduğuma göre xt 660 x almışsın hayırlı uğurlu olsun, bi tur verirsin artık...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu paraya gelene kadar çok farklı motorlar alaırım ben kendim içn söylüyorum yanlış anlaşılmasın...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu paraya gelene kadar çok farklı motorlar alaırım ben kendim içn söylüyorum yanlış anlaşılmasın...

düşünceni ortaya atarken verdiğin örnekler ve gösterdiğin nedenler çok inandırıcı olmuş.
    neden yanlış anlayalım? Herşeyi açıklamışsın.
    [B]çoksa torkun olmasın korkun[/B]

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı enginer6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım biz burda Şile'ye gitmeye uzun yol demiyoruz.
    Doğru. Geçen hafta Büyükçekmece - Sapanca yaptık. Gidiş dönüş yaklaşık 400 km. İşin komik tarafı Sapanca'da birkaç çay ve ufak bir yürüyüş sonrası en fazla 1 saat takılıp hemen dönüşe geçtik. Maksat motor kullanmak olsun, Sapanca mapanca bahane....

xarfax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Crossrunner X
    Alıntı DarksideR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalova'da bir mt3 daha ???

Dostum ikimize dar gelmesin bu şehir???

Hoş geldin. Ben de yalovadayım uzun bir süredir. Görüşelim.
    Sanırım dar gelmez.. Birlikten kuvvet doğar hatta..Yalovada naked makina çok az. Genelde racing ve chooper kullanılmakta..

[QUOTE=mt-03;1596903]aramıza hoşgeldin. motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın...

ne renk aldın? ne kadara aldın? piyasada farklı fiyatlar görüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------

Turuncu aldım. Bir arkadaşımdan aldım .. 2008 model 1400kmde ..
    https://twitter.com/ahmetuyanik
    http://www.facebook.com/xarfax

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    xarfax
    motorun hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan

xarfax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Crossrunner X
    Alıntı sebastian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xarfax
    motorun hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
    teşekkür ederim dostum..
    https://twitter.com/ahmetuyanik
    http://www.facebook.com/xarfax

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Arkadaşalar selamlar, arkadaşa Mt03 almayı düşünüyoruz 2.el bulduk ama istanbulda iyi bildiginiz servis varmıdır baktırabilecegim.yada yardımcı olabilecek.

Saygılar.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    CBF1000FA
    Ben de ilk aldığımda çok servis aradım. Tork anahtarı kullanan ve arıza tespit cihazı bulunan bulabildiğim tek servis küçükköy gaziosmanpaşada ki kardeşler motor. yamaha yetkili servisidir. 0 212 5354027. Fena değil, ustalar işini biliyor gibi gözüküyorlar

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de ilk aldığımda çok servis aradım. Tork anahtarı kullanan ve arıza tespit cihazı bulunan bulabildiğim tek servis küçükköy gaziosmanpaşada ki kardeşler motor. yamaha yetkili servisidir. 0 212 5354027. Fena değil, ustalar işini biliyor gibi gözüküyorlar
    Kurubuz ilgin için önçelikle çok teşekkür ederim

hafta sonu gidip motora bakacağız, söylediginiz servisten randevu aldırıp oraya geçeriz.
    Dikkat etmem gereken bişey varmı mt03 için tavsiyeniz varmıdır?

Saygılar.

Motosikleti
    CBF1000FA
    Randevu al tabi ama genelde randevu isteyince biraz nazlanıyorlar. 3-4 gün sonrasına randevu falan verirse beklemeyin çat kapı git, biraz rica ederseniz 10 dakikasını size ayırır sanıyorum. Genelde büyük makina sahiplerini kırmıyorlar servisler, ne de olsa potansiyel yağlı kemik .

Mt-03 a has dikkat edilmesi gereken pek birşey gelmiyor aklıma, her motor için olan şeyler. Ama şimdi aklıma birşey geldi. Bu titreşimli bir motordur, çok rahatsız etmez, çinlilerdeki gibi sürüşüne mani olmaz ama pistonun her vuruşunu gidonda duyarsın. Kısa mesafede keyif verir. Ancak eğer motor düzenli olarak bakıma girmez ve üzerindeki vidalar tork anahtarı ile itina ile sıkılmazsa motor üzerinde 50 km sonra bütün vidalar tek tek dökülmeye başlar titreşim sebebiyle. Eğer alırsan mutlaka vidaları her bakımda tork anahtarı ile sıktır

Bilgisayara ( arıza tespit cihazı) bağlatırsan derdi olup olmadığı ortaya çıkar zaten.
    Şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Tekrar tekrar teşekkürler,

Dediklerinizi uygulayacağım.

Motosikleti
    fz 6 + apprllia rxv 5.5
    arkadaşlar torx anahtarları bilimum hırdavat satan buyuk marketlerde mevcut kendiniz belli başlı torx tornavida numaralarından temin edip belli aralıklarla vidalarınızı sıkabilirsiniz.

DarksideR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 03
    Selamlar arkadaşlar.
    Hafta sonu 1.5 gün ve 820 km'den sonra hem artık motorumu iyice tanıdım, hem de 2 ay önce 2800 km'de aldığım motorumun 5400 km'ye geldiğini farkettim.
    Bu arada bu 800 km'de baya bir şeyi gözlemleme fırsatım oldu. Son sürat, Agresif kullanımda yakıt tüketimi, relax kullanımda yakıt tüketimi, sıcak motor performansı vs. vs. gibi. Aslında uzun bir yazı yazmak istiyorum bunlarla ilgili ama pazartesi tüm yoğunluğu ile iş yeniden başladı. Zaman bulduğumda umarım yazabilirim bir ara. Ama sorularınız varsa cevap vermeye çalışayım.

Bu arada benim de 2 adet sorum olacak. Malum 6000'de servis zamanı geliyor. Bu motor bendeyken ilk servisi olacak, o yüzden işini çok iyi bilen, mt03 ile ilgili deneyimi olan, komple bir check up yapabilecek bir servis arıyorum. İstanbul'da veya çevresinde (Bursa veya kocaeli de olabilir) önerebileceğiniz, gözünü kapat bırak diyebileceğiniz bir servis var mıdır?
    2. sorum; ben motoru aldığımda üzerinde zenon far vardı fakat sadece uzun, kısa devre dışı. Uzun performansı gerçekten muhteşem, gayet kaliteli bir far, ama özellikle uzun yolda ve gece, hem diğer sürücüleri rahatsız etmesi hem de selektör yapamamam sebebi ile, hem kısa hem uzun bir zenon almayı veya bu yoksa orjinal haline geri getirmeyi planlıyorum. Sizlerde uzun-kısa zenon taktıran var mıdır? nereden bulabiirim ne yaparım?
    Bu iki konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
    Selamlar...

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    Selam arkadaşlar.. 1 yıldır cbr 125 kullanıyorum bu sezon sonunda motorumu yükseltmeyi düşünüyorum.. fazer ve mt 03 arasında kaldım.. mt 03 ü sık sık kullanma fırsatım oluyor ancak fazer i henüz deneme fırsatım olmadı. 98 beygir hiç azımsanacak gibi değil.. mt 03 torkunada diyecek bişey bulamıyorum ama bu yılki 650-1200 cc vergileri gözümü korkuttu taksitler 196+196 yani yılda 400 bana biraz fazla geldi... bi yandan da fazer in yakıt tüketimini düşünüyorum... yardımlarınızı bekliyorum...
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    CBF1000FA
    fazer ve mt birbirinden farklı makinalar. fazer uzun yol ve otoban canavarı ,mt ise daha çok cadde kullanimina uygun kısa mesafe keyif makinası. vergiye gelene kadar daha çook paralar odeyeceksin ....

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    arkadaşlar mt 03 ün fazer e göre artılarını herkes kendine göre yaparsa.. bundan güzel bi şonuç çıkarabiliriz..
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    Honda Transalp XL700VA

46 Yaşında klübe katıldım:)))

Herkese selamlar,

Uzun yıllar aklımın hep bir ucunda olan fakat asıl olarak hiç cesaret edemediğim motosiklet sahibi olmayı sonunda başardım. Tüm tavsiyelerin aksine de başlangıç motoru olarak bir MT-03 aldım; arkadaşlar beğendim motoru ne yapayım. Tabi kararımda yaşımın artık genç denecek hali kalmaması, dolayısı ile hiç bir macera peşinde olmamam ve motora sırf keyif amaçlı bir tatlısu sürücüsü olarak binecek olmam da etkili oldu. Oturduğumuz sitede 4 tecrübeli arkadaş var, ben ve diğer bir komşum da biraz da onlardan gaza gelip çaylak ekibini oluşturduk.

Bir özel ders aldım, daha sonra da Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Geçen Cumartesi de ilk defa yeni motoruma bindim (Tecrübeli komşumun gözetiminde tabi ki). Ne kadar büyük bir keyif aldığımı anlatamam. Şu anda her akşam iş çıkışı 1-2 saat Formula 1 pisti etrafındaki boş yollarda turluyorum.

Motora gelince; inanın sesini ancak plakasını taktıktan sonra duydum, çok hoşuma gitti. Tarzı, duruşu herkesin malumu. Givi top case, koruma demiri ve siperlik taktık; jant reflektif bantlarını da biz uyguladık. Pek "tiki" oldu Tüm korumalı giysileri, aksesuvarları aldım.

Hedefim Temmuz'da ehliyeti alana dek Şile, Sapanca gibi hafta sonu gezileri yapabilecek seviyeye gelmek.

Motorun daha sonra bir resmini koymaya çalışacağım (denedim beceremedim, öğreneyim post edeceğim)

Herkese sevgiler, sağlıklı, kazasız belasız günler diliyor saygılarımı sunuyorum.

Erkan Gökbulut

25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)