Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
süper moderatörümüz en doğrusunu söylemiş arkadaşlar; 13 bin YTL fiyat böyle bir motosiklet için çok uygun. şunu da eklemek isterim, fiyatı uygun ama başlangıç için uygun olmadığı da bir gerçek. kampanya var diye başlangıç motosikleti olarak almayı düşünenler bir kez daha düşünsünler bence.
ExTReMa;
hiç endişen olmasın, kafan karışmasın. alabiliyosan bu kampanyayı kaçırma derim. para nedir ki.. hem ne demiş atalarımız: para puşta yakışır umarım sen de istediğin motosiklete en kısa zamanda kavuşursun.
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
Reklamlar
-
Ben fuarda inceleme fırsatı buldum.Resimlerde göründüğü kadar küçük değil.Boyum 1.83 olmasına rağmen gayet orantılı geldi bana boyutları.
Şehiriçinde cadde de kullanımda tamam da uzunyol da ne yer ne içer bu makina onu merak ediyorum.200-300 km lik bir etaptan sonra inince el ve ayaklarda vibrasyon dolu dakikalar bizi bekler mi? Artçımız şikayet eder mi
uzunyol tecrübeniz oldumu hiç bu canvarla?
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
İşte beklediğim bir topic bu bilgileri paylaştığınız için önceden teşekkür edeyim çenem düşmeden.
Bende Rots arkadaşımla MT03'den yana tercih yaptım ve motorumu satıp bir tane almayı düşünüyorum. Kolay kolay motosiklet beğenen birisi değilimdir, öncelikle kalite vardır kriterlerimde daha sonrada dediğiniz gibi tarzıma uygun olmalı. Gerisi yapacaklarıma yeter sanırım bir süre.
Tarz olarak yamaha Roadster desede RoadsterMotard desek daha doğru olur bence. Serbest bir stile sahip olması ve yüksek torku sürücüsüne maksimum eğlence yaşatacağının garantileri bence. XT660X in amortisör çalışma mesafelerinin 200 er mm'den 120 ve 130 mm ye düşürülmüş hali başkada radikal bir değişiklik yok.
Naked motosikletleri hiç sevmezdim o yüzden bu motosikleti o gruba hiç sokmayalım(şahsi fikrim tabi).
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
-
mt serisi özel tasarımları olan 2 modelden oluşuyor,vakti zamanında uk uzantılı mt sitesinden ucretsiz anahtar yollamışlardı hatta sitede çılgınlık haline gelmişti buarada bildiğim kadarıyla mt ye özel aksesuarlar mevcut buda kesinlikle ayrı bir kullanıcı kesimine hitap ettiğini gösteriyor.
MT 03 beygir olarak düşük gözüksede arkadaşlarında dediği gibi TORK canavarı ben testini ikiteker dergisinde okumuştum ve yorumların hepsi olumluydu.
bu icat bence klasik naked görüntüsünün dışında beklentileri olan kesim için harika bir seçim
-
Bu makineyle bir çok kişinin ilgilendiği ve merak ettiği belli.Fuarda dahi MT-03 ün başında bir çok insan vardı.
Ben en çok bu makinenin yakıt tüketimi ve son hızını merak ediyorum. Bu konuda bilgi verirmisin ?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
-
Fuarda görüştüğüm yetkili, 100 km de 4,5 lt tükettiğini fabrika verilerinde böyle olduğunu iddia etti.Banada inandırıcı geldi açıkçası...Ama kullanan bilir.Bekleyip cevabı görecez..
Makineyle ilgili hertürlü ayrıntı nev-i şahsına münhasır sitesinde buyurun : http://www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/
İki resimde ben ekleyim özendim:
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Biraz araştırma yaparsanız bu konunun dahaönceden açılmış olduğunu görürdünüz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...3-ve-01-a.html
adminler bu konuyu birleştiricektir umarım.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
-
akrapoviç takılınca xt motoru ınanılmaz guzel ses verıyordu tahmınımce buna da cok yakısır..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
arkadaşlar, başlığı ben açtım. amacım da MT-03 sahibi arkadaşlar ile buluşmaktı. daha önce açılmış başlıkları tabii ki gördüm. umarım konu birleştirilmez. bu arada görüyorum ki MT-03 çok merak edilen hatta beğenilen bir modelmiş, bu da MT-03 sahiplerini mutlu etmiştir eminim. giderek çoğalacağımız kesin
rots resimler çok güzelmiş, emeğine sağlık. o resimlerdeki motosiklette görülen elcik korumalar, rüzgarlık (ya da adı herneyse), egzozlar, radyatörün iki yanındaki gri çizgili korumalar, arka çanta ve motor koruma demirleri standart donanımda yok.
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
-
Evet MT03 ün kendi sitesinde hepsi tek tek gösterilmiş.Ama elcik korumaları hem estetik olarak çok hoş hemde amaca uygun aksesuarlar.Akrapoviç in sesi inanılmaz karakteristik bir ses veriyor motora.
Tabi standırdında olmasını gönül isterdi çünkü bunlarda en az motorun 3/1 fiyatı kadar tutar zanımca.
Bu arada gece aydınlatması nasıl?Farı bir hayli küçük dar bi açısı olabilir diye düşündüm.
-
Süper Moderatör (BBRR)
cemalkurc
Yakıt hesabı yapsana bi sana zahmet..
depoyu fulle ve ibreyi sıfırla (km ibresi) yedek depoya düşene kadar kaç km yaptığını buraya yaz hesabı biz yaparız
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
sandman;
iyi dileklerini üzerime alıp tüm MT-03 sahipleri adına teşekkür ediyorum... umarım daha iyisi senin olur. bu fiyat gerçekten kaçırılmamamsı gereken bir fırsat, imkanın varsa kaçırma derim.
sayın süper mod'umuz....emredersiniz
bu haftasonu zamanım olursa (sanmıyorum ama) rodajın bin km. lik kısmını bitirmeye çalışacağım. o arada bir hesap yaparım. ama rodajda olduğu için fazla çıkabilir biliyorsunuz. benim en son yaptığım hesaba göre tahmini 100 km. de 4,6 lt. yakıyor gibi görünüyor. tekrar söylüyorum rakamlar tahminidir, yanlış olabilir.
rots adlı üyeden alıntı
Evet MT03 ün kendi sitesinde hepsi tek tek gösterilmiş.Ama elcik korumaları hem estetik olarak çok hoş hemde amaca uygun aksesuarlar.Akrapoviç in sesi inanılmaz karakteristik bir ses veriyor motora.
Tabi standırdında olmasını gönül isterdi çünkü bunlarda en az motorun 3/1 fiyatı kadar tutar zanımca.
Bu arada gece aydınlatması nasıl?Farı bir hayli küçük dar bi açısı olabilir diye düşündüm.
rots;
bu dediklerine katılmamak elde değil, o aksesuarlar çok güzel ama bir o kadar da pahalı. avrupada çeşitli sitelerde çok daha çeşitli aksesuar ve modifiye örnekleri var. farın aydınlatması çok iyi. özellikle uzun farlar araba farı kadar geniş bir alanı aydınlatıyor. başta bana da biraz küçük gibi geldi ama gündüzleri bile insanlar "farlar abi farlar...açık kalmış" falan diye ikaz etmeye başlayınca yeterli olduğuna ikna oldum.
Carpe Diem & Smile
-
dün gazetede okudum da ayşe şule bilgiç mt-03'ü test etmiş sonunda ve yakında yayınlayacakmış ilgili gazetenin ilgili ekinde. reklam olmasın
-
Süper Moderatör (BBRR)
sayın süper mod'umuz....emredersiniz
Estafurullah amacımız bilgi paylaşımı ..
100 km de 4.6 tek silindirli ve enjeksiyonlu bi makine için bu cc de iyi bir değer .. Ama seninde dediğin gibi kesin sonuç bizleri daha çok aydınlatacaktır.
bildiğin yedek parça fiyatlarınıda paylaşırsan iyi olur ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bu makinada yedek depo mu yoksa benzin ışığı mı var acaba...
birde bir arkadaş bunun yerine gsr 600 alırım demiş ama galiba fiyatlarını kontrol etmemiş...
gsr 600 17 bin lira...
mt03 13 bin...
-
mt-03 ün vergisi 650 cc üzerinde olduğu için 10 cc ile üçüncü kategoriye mi giriyor acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)