Yamaha MT-03 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 12:35
EliteXC adlı üyeden alıntı
Kimsecikler binmiyor sanırım MT03'lerine. Kimseden ses çıkmıyor. Sadece tartışmak için bakmıyosunuzdur umarım topic'e.
Kim kaç km'de, neler yaptı hangi aksesuarları aldı, almayı düşünüyor....
Kimse yokmu burda MT03 kullanan?
Bence kimse Mt03'ten inmiyor, o yüzden kimseden ses çıkmıyor =) MT03'üm olmadığı halde başlık altına yazıyorum ara sıra kusura bakmayın ama çok sevdiğim bir makine. Aksesuar deyince yine cevap vereyim dedim. Fuardaki MT03'e offroad tipi elcik koruma takmışlardı. Aksesuarın fiyatı yanlış hatırlamıyosam 160 lira gibi bişeydi. Ama ne yakışmıştı!!! Motor resmen şekil değiştirmiş, büyümüş, daha yakışıklı olmuştu. MTo3'üm olsa alacağım ilk aksesuar o olurdu =) Başarılı bir rüzgar koruması sağlamaz sanıyorum ama çok yakışmış. Malesef konuyla alakalı adam gibi bir resim bulamadım ama aşağıdaki resimde, bahsettiğime benzer bir aksesuar görünüyor;
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 16:23
Tek silindirde titreşim sorunu olmuyor mu?
-
10 Ağustos 2008, 17:03
rots adlı üyeden alıntı
Bu hayvancık yol aldıkça tasarruflu olmayı öğreniyor sanırım adamım
Hayvan her istediğin zaman tutumlu olabiliyorda, ben her zaman tutumlu olamıyorum adamım. Elinin altında olunca sende kendini zor tutuyorsun. Uzun yol yapmanın çok faydasını gördüm Hayvan'ı daha ekonomik kullanmak adına. İzmir'e dönüşümden sonra ne kadar ılımlı kullanmaya başladığımı farkettim. Önceleri 12 litre ile 200km yol yaparken, şimdilerde en az 250km yol yapar oldum şehir içinde.
ketchup adlı üyeden alıntı
Bence kimse Mt03'ten inmiyor, o yüzden kimseden ses çıkmıyor =) MT03'üm olmadığı halde başlık altına yazıyorum ara sıra kusura bakmayın ama çok sevdiğim bir makine. Aksesuar deyince yine cevap vereyim dedim. Fuardaki MT03'e offroad tipi elcik koruma takmışlardı. Aksesuarın fiyatı yanlış hatırlamıyosam 160 lira gibi bişeydi. Ama ne yakışmıştı!!! Motor resmen şekil değiştirmiş, büyümüş, daha yakışıklı olmuştu. MTo3'üm olsa alacağım ilk aksesuar o olurdu =) Başarılı bir rüzgar koruması sağlamaz sanıyorum ama çok yakışmış. Malesef konuyla alakalı adam gibi bir resim bulamadım ama aşağıdaki resimde, bahsettiğime benzer bir aksesuar görünüyor;
Fuardaki MT03 bu olsa gerek. Arkadaşım (rots) ben fuara gidemediğim için bikaç fotoğrafını çekmişti. Merak ettiğim teşhirdeki bu MT03 aksesuarları ile birlikte kampanyalı 12.990 YTL ye satılmış söylentisinin doğru olup olmadığı.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
10 Ağustos 2008, 17:16
Fuardaki MT03 üzerindeki aksesuarlarla birilikte 13.500 YTL ye satıılıyordu son gün...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
10 Ağustos 2008, 17:17
Ulgio adlı üyeden alıntı
Tek silindirde titreşim sorunu olmuyor mu?
Her tek silindir motosiklet gibi MT03 dede titreşim var. Ne zaman rahatsız etmeye başlıyor diye sorarsan eğer, uzun yolda 130km süratin üstünde iken sürekli sürüş sonucu artçının ayak peglerinde titreşim hissediliyor.
Onun dışında 100-110 ortalama ile veya 90-110 gibi tempolarda gayet titreşimsiz çalışıyor. Bu süratlerde olabildiğince ekonomik oluyor aynı zamanda.
Tabi bir touring veya sport toring gibi 4 silindirli motosikletlere göre titreşimli bir motoSİklet mt03
-
10 Ağustos 2008, 17:52
rots adlı üyeden alıntı
Fuardaki MT03 üzerindeki aksesuarlarla birilikte 13.500 YTL ye satıılıyordu son gün...
Bu eksozlarla 13.500 ha, kim bu şanslı kişi acaba?
Her tek silindir motosiklet gibi MT03 dede titreşim var. Ne zaman rahatsız etmeye başlıyor diye sorarsan eğer, uzun yolda 130km süratin üstünde iken sürekli sürüş sonucu artçının ayak peglerinde titreşim hissediliyor.
Onun dışında 100-110 ortalama ile veya 90-110 gibi tempolarda gayet titreşimsiz çalışıyor. Bu süratlerde olabildiğince ekonomik oluyor aynı zamanda.
Tabi bir touring veya sport toring gibi 4 silindirli motosikletlere göre titreşimli bir motoSİklet mt03
Titreşim olmazsa olmaz Ben hastasıyım bu makinenin ama uzun yoluna bakmam lazım.
-
11 Ağustos 2008, 18:04
arkadaşlar dün geçerken bizim ustaya uğradım. ustanın da siyah bir mt-03 ü var. biraz sohbet ettik, tam ayrılırken dur sana beyaz far yapalım dedi. hemen içerden orjinal Philips beyaz far ve stop ampullerini getirip taktı. xenon farların 600-700 den aşağı olmadığını duydum. sadece 55 ytl ödeyerek xenon ayarında farlara sahip oldum. görenler çok beğendi. tavsiye ederim çünkü çok iyi duruyor!
[B]çoksa torkun olmasın korkun[/B]
-
11 Ağustos 2008, 21:37
mt-03 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün geçerken bizim ustaya uğradım. ustanın da siyah bir mt-03 ü var. biraz sohbet ettik, tam ayrılırken dur sana beyaz far yapalım dedi. hemen içerden orjinal Philips beyaz far ve stop ampullerini getirip taktı. xenon farların 600-700 den aşağı olmadığını duydum. sadece 55 ytl ödeyerek xenon ayarında farlara sahip oldum. görenler çok beğendi. tavsiye ederim çünkü çok iyi duruyor!
Güle güle kullanın iyi fiyat güzel görüntü
Sadece far tasına (farın parlak bölümüne) yok tozlandı, yok su lekesi oldu, yok nemden leke yaptı diye sakına sakın hiçbirşey sürmeyin. MT03 de kullanılan far tası plastik üzerine ince bir kaplama. Islak bişeyle hele sakın silmeyin aksi takdirde siyah bir far tası sahibi olursunuz. Xenon ve türevleri uygulayacak arkadaşlara tavsiye. Far ve park ampüllerinin arkasındaki su sızdırmazlığı sağlayan lastiklerin yerlerine tam oturduğunada dikkat edin.
Bol torklu günler.
Bu arada kaç km oldu, rodaj bitmişti sanırım. Eğlence artarak devam ediyor sanırım.
Önemli not: 55/60watt değerinden yüksek ampül kullanmayın, far tası plastik farda plastik erimesini istemezsiniz sanırım.
-
11 Ağustos 2008, 22:23
evet rodaj bitti. 1300 lerdeyim, dediğin gibi keyif artarak devam ediyor yüksek devirleri tanıdıkça...
-
11 Ağustos 2008, 23:44
Güle güle kullanın iyi fiyat güzel görüntü
Sadece far tasına (farın parlak bölümüne) yok tozlandı, yok su lekesi oldu, yok nemden leke yaptı diye sakına sakın hiçbirşey sürmeyin. MT03 de kullanılan far tası plastik üzerine ince bir kaplama. Islak bişeyle hele sakın silmeyin aksi takdirde siyah bir far tası sahibi olursunuz. Xenon ve türevleri uygulayacak arkadaşlara tavsiye. Far ve park ampüllerinin arkasındaki su sızdırmazlığı sağlayan lastiklerin yerlerine tam oturduğunada dikkat edin.
Bol torklu günler.
Bu arada kaç km oldu, rodaj bitmişti sanırım. Eğlence artarak devam ediyor sanırım.
ops bak bi ben değilim beyaz far bu motora çok yakışır diyen. ampulun hala bende duruyor
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
12 Ağustos 2008, 01:33
kolpa adlı üyeden alıntı
Ahhhh ah o beyaz ampül yokmu Orjinali halogen zaten xenon olamyınca ne anlamı var Eren. Senin güzel hatrın için takıcam ama söz...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ne zaman istedinde vermedim Alper Abi. Agresif biraz dikkat et.
-
12 Ağustos 2008, 03:09
Arkadaşlar bir sorum olucak yamaha mt-03 en son kaç km/hızı görüyor eğer benim cıbırı satarsam mt-03 güzel makine listedeki motorlardan biri...
-
12 Ağustos 2008, 16:08
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir sorum olucak yamaha mt-03 en son kaç km/hızı görüyor eğer benim cıbırı satarsam mt-03 güzel makine listedeki motorlardan biri...
175km/h. Buda beşinci vitesde 7500rpm devir kesiciye girdiği anki hız. Daha ötesi yok.
-
13 Ağustos 2008, 01:08
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
27 Ağustos 2008, 00:40
Herkese slmlar iş güç derken bayadır giremedim siteye ...
alet 1700km lerde şu anda...
650km de iken istanbul kefken yaptm
rodaj 3. hafta da doldu!
öbür hafta sonu bidaa aynı yolu gittim ve alettin performansı git gide artiyor sesi daha bi güzel mırıldıyor:D
Daha da güzeli
salı günü kirmizi ışık yanarker 20ytl lik benzin aldım cumaya kadar her gün
işe gittim geldim...
(günde 26km mecidiyköy-Kızıltoprak) + bayaa bi cadde de gezdim....
Aynı benzinle cumartesi günü İzmite kadar gittim!
zorlasam Kandıraya kadarda giderdii ışık yandıktan 70km sonra aldım benzini...
vede baya bi agresif kullandım + acemiyim ilk motorum bnde çok yaktırıyorum alete!
gün geçtikçe motor performansı açıldıkca benzinde bereketleniyor!
dediim gibi ilk motorum bunda öğrendim/öğreniyorum kullanmayı...
ve öğrendikce de nası bişi aldığımı fark edip mutlu oluyorum:D
MAKINA BUDUR! :DDD
herkesin gönlündeki makinaya sahip olması dileği ile...
görüşmek üzere;)
mt-03 adlı üyeden alıntı
foto yollarsan sevinirim
-
28 Ağustos 2008, 14:38
Geçtiğimiz hafta perşembe gecesi Muğla Dalyan'a gitmek için yola çıktım. 300km kadar mesafedeydi gideceğim yer. Geç saatte çıktığım için yetişmek için 160km/h ortalama ile yol katetdim veeee sonuçta 150km mesafede 12 litre gibi yakıt yakabilecek müsrif olabildiğinide gördüm MT03'ün. Dalyan'dan İzmir'e geri dönerken yanımda arkadaşlarım vardı ve 90-100 ortalamayla döndük. Dönüş yolunda ise 300km menzilde 12 litre yakacak kadarda cimri olduğunu gördüm.
Buradan benim çıkardığım sonuç motorun ne kadar yaktığı değil sahibinin ne kadar yaktırdığı oldu.
-
28 Ağustos 2008, 20:16
-
04 Eylül 2008, 02:30
-
08 Eylül 2008, 21:09
gural adlı üyeden alıntı
ELİTXZC .........
Erdem abı sen hıc 2006 yıllarında erzurum oltuda bulundunmu eger bulunduysanda ordakı halınle hıc motor hastası bır ınsan oldugun aklıma gelmezdı sımdı kara kara dusun bakalım ben kımım dıye
msn den eklersen daha hızlı ıletısım kurarız
guraloruc@hotmail.com eger tahmın ettıgım kısı deılsende ozurdılerım
asırı derecede benzerın war demektır
Evet 2006 yılında Oltu'da görev yaptım.
Hala tanınacak haldeysem pek yaşlanmamışım demektir.
Yeni bir MT kullanıcısı olarak görürüz umarım ilerleyen zamnalarda
-
09 Eylül 2008, 17:55
elitexc motorunuzu neden satışa çıkarttığınızı merak ettim? uygun mt-01 mi buldunuz yoksa?!
ayrıca jant şeritleri çok hoşuma gitti. nerden edindiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)