Bir hafta önce honda wave aldım 100 cc 2005 model bu motor nasıl bir motordur bilgisi olanların cevaplamasını rica ediyorum
Honda wave mi çok yakar mondialmi aslında aynı tip motorlar aralarında yakıt açısından belirgin bir fark varmı
Bir hafta önce honda wave aldım 100 cc 2005 model bu motor nasıl bir motordur bilgisi olanların cevaplamasını rica ediyorum
Honda wave mi çok yakar mondialmi aslında aynı tip motorlar aralarında yakıt açısından belirgin bir fark varmı
honda nın 100cc lık cup modelıdır ınnova nın eskı modelı sanırsam guzel bı cup tır 100cc lık cuplar arasında en ıyısı denebılır
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Honda Wave 100cc cup'ların kralıdır.........
Hiçbir zaman pişman olmassın aldıgına....Oldukça ekonomiktir...1,9lt./100km..
Düz yolda 90km/h yokuş aşagı 100-105km/h hız yapar......
E sen almadan önce yapman gerekeni aldıktan sonra yapıyorsun ne anlamı var ki.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bende var,doğru bir seçim yapmışsın.benimki 28000km de,rutin bakım harici hiç arıza yapmadı,izmir'den bodrum'a bile hiç dinlenmeden gittim geldim tabiri caizse katır gibi motor,üstelik parçası da ucuz...
bu arada mondialle arada kayda değer bir yakıt farkı yok,sanırım mondialin deposu biraz daha küçük
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim bu tür motorları iyi bilenlere bir sorum daha var ideal yakıt tüketimi açısından hangi 3. vitesle kaç km hız yapmalı
4.vitesle kaç km hız yapmalı en önemlisi 4. vitese takınca düz bir yolda en az kaç km.hız tavsuye edersiniz
4.viteste düz bir yolda 50-60 km arası çok rahat gidebiliyor,en ekonomik tüketimide 60-70 km sürati geçmezsen oluyor zaten,ama ben çoğunlukla daha süratli kullandığım halde 2,5 lt/100km tüketimi geçmiyor,işe gidip gelirken genelde tam gaz gidiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Honda Wave de bir kere motor 100 lük fazla devirli kullanımda yakıt arttığı gibi devirsiz kullanıyım dersen motoru yorma ihtimalin oluyor benimkiyi nazlı kullanırsanız 100 km de 2 litre yakıyor ama ben yoluna göre giderim diyorsanız 2,5litreyi de geçmiyor kesinlikle az yaksın diye dikkatli kullanmakta insanı sıkıyor açıkcası
bir arkadaşımda mondial 100kh var sürat motor ve yakıt açısından honda wave ile aralarında kayda değer bir fark yok zaten cup model çin markaları hondayı örnek almışlar yanlız sürüş kolaylığı ve raahatlık açısından honda kesinlikle daha üstün
ben wave yi yeni aldım motor henüz 10.000 de
motordan memnunum ama biraz az kaçıyo gibi geldi bana 90'ı görüyor ama fazlasını basmıyor bir de çok düz sayılabilecek kadar az rampada 80'i görmüyor sence bir sorunumu var yoksa aldığım kişi motoru mu açmamış olabilir motorun çalışmasında ve çekişinde hiç bir sorun yok yardımcı olursan sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)