Mondial'in Elektrikli Motosikletleri çıktı.
Reklamlar
-
biselect diye bir şey çıkmıştı bir ara hala var mı bilmiyorum.motosikletle tanışmamı onların reklamlarına ve ondan bi tane alma isteği duymama borçluyum.plaka takılmıyor ve ehliyet istenmiyor.Bunun anlamı şu...otoyollara çıkamazsınız...izniniz yok...tabii burası Türkiye...normalde bisikletle otoyola cikicam desen plaka taktırmalısın izin almalısın...ama kimse sallamiyor...gidip sormuştum emniyet müdürlüğüne elektrikli scooterları ehliyetsiz ve plakasız yolda kullanabilir miyim diye...bilgileri yoktu..ancak satıcı firma ehliyete ve plakaya gerek yok diye satıyordu..kandırıyorlardı yani...uzak durun derim..hoş o aletlerin fiyatı 1.500 filan dı ...bunlar daha ucuz yine... çoluğa çocuğa alınabilir belki karne hediyesi diye
Reklamlar
-
arkadaşlar kullanan varmı? bu sabah bi arkadaşın altında gördüm baya tın tın işe gidiyordu sanırım
-
Yinede fiyatlar diğer markalara kıyasla daha ucuz...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En anlamlı yorum:
aykan adlı üyeden alıntı
yav bu herifler neyapacagını bilemiyor al sana yeni arıza şampiyonları
Arkadaşlar, vurup kırmadan önce bir düşünün derim! Yahu bunlar motosiklet değil bir kere.. olsa olsa elektsittirgit gibi bir şey olabilir yani.. Kırsal kesimlerde ve yazlık türü yerlerde çok kısa mesafelerde kullanmak için üretilmiştir. Yoksa siz bunu başlangıç motoru falan mı sandınız?
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
-
bir an için 2030 yılına gidelim ve bu foruma bir göz atalım, muhabbetler söyle geçicek, eskiden içten yanmalı motorla kullanıyoduk hatırlıyor musunuz, vites falan değiştiriyoduk, eksoz gazımızla havaya karbonmonoksit salıyoduk, benzin fahiş fiyattı ve deli gibi vergi ödüyorduk, şimdi evimizin çatısında bulunan güneş panelleri ve rüzgar jeneratörleyle artaçlarımızı bedavaya şarj ediyoruz ne kötü günlerdi 2000 ler
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
iyide bunlar beni taşımaz ki
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Madem yüzme bilmiyon, ne işin var Kavak ağacında
Muzaffer kardeeeşşş..
Yahu kavak değil, o ağaç incir ağacı idi... Hani Uzungöl'ün yamacında, dalları göle doğru uzanan...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler