Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Mondial'in Elektrikli Motosikletleri çıktı.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Ben bunu süremem........çok hızlı gidiyor.....mazallah...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    mondial.... elektrikli motosiklet ????

mazallah elektrik çarpar...
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Bir tane gördüm yolda park etmişdi ama çok ufak.Kalıplı birisi binemez.Binse bile çekmez sanırım ama yakıt derdi yok enazından.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Elektrik ile calisan motor ve bisiklet veya benzeri araclarda , ehliyet ,plaka , ruhsat , banrol , vergi , OTV yoktur. Icten yanmali ulasim araclari bu zorunluluk kapsamindadir. Bu araclari kullanirlen kask zorunluluguda kanunen bulunmamaktadir. Bisikletin getirdigi tum yukumlulukler bu arac icinde aynidir. Bu sebebten otoban ve sehirler arasi yollara cikamazsiniz. (istanbulda bogaz koprusunu kullanamazsiniz) Akunun bittigi yerde pedallar devreye girmekte zaten genelikle yuksek acili yokuslarda pedaldan baska alternativiniz de yok. Shang-hai gittigimde bunlardan dolu vardi. Ozelikle yaslilar ve genc bayanlar gunluk isleri icin kullaniyorlar.Araclar cok hafif . Bence bu turkiyede tutar cunku tam millete gore , ne ehliyet var ne kask ne vergi ne masraf ne plaka.Kirmizi isikta gecip EDS sizi cekse bile yapacagi cok bir sey yok
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elektrik ile calisan motor ve bisiklet veya benzeri araclarda , ehliyet ,plaka , ruhsat , banrol , vergi , OTV yoktur. Icten yanmali ulasim araclari bu zorunluluk kapsamindadir. Bu araclari kullanirlen kask zorunluluguda kanunen bulunmamaktadir. Bisikletin getirdigi tum yukumlulukler bu arac icinde aynidir. Bu sebebten otoban ve sehirler arasi yollara cikamazsiniz. (istanbulda bogaz koprusunu kullanamazsiniz) Akunun bittigi yerde pedallar devreye girmekte zaten genelikle yuksek acili yokuslarda pedaldan baska alternativiniz de yok. Shang-hai gittigimde bunlardan dolu vardi. Ozelikle yaslilar ve genc bayanlar gunluk isleri icin kullaniyorlar.Araclar cok hafif . Bence bu turkiyede tutar cunku tam millete gore , ne ehliyet var ne kask ne vergi ne masraf ne plaka.Kirmizi isikta gecip EDS sizi cekse bile yapacagi cok bir sey yok
    yani mondial bu yazda satış rekorlarına imza atar diyorusun.. yerinde bir tespit olmus...

ama eskici arkadaşımızın dediği gibi.. maazallah mondialmi elektrik çarpar
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Mondial bu işe daha yeni girdi.Bu yüzden başlangıç modellerini getirtmiş.Arora daha önce getirdiği modellere ilaveten cup ve scooter'a daha fazla benzeyen modelleri de getirtmiş.İşte burda;

http://www.arora.com.tr/elektrik.html
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Aslında biselect modelleri var....ilk çıkanlar...1650 ytlye olanlar 55km/h yapıyor..

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    ben hızlı bişey istiyorum kii benim motorda bunu geçtiğine göre bakmama bilene gerenk yok zaan maşallahı var benim uÇan HuRDaMın 50mt yide geçio
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Motosikleti
    salcano 125 mt
    Elektirk kaçağı olur yolda falan çarpılır adam ya öldürmez ama zıplatır

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar birde şu açıdan bakın ;

Bunlar bir başlangıç oldu şimdi diğer dev motosiklet üreticileri bu konuya el atınca piyasa nasıl olur dersiniz?

Ben tebrik ediyorum bu bir başlangıç. Bir kaç sene sonra umarım daha yakın olur

hızı : 120km/h
    taşıma yükü : 200kg
    Mesafesi : 300km
    Şarz süresi : 2 saat

Gibi Honda, Suzuki, piaggio vs modellerin çıktığını düşünsenize bu gerçekten mucize. Umarım en kısa zamanda yaygınlaşmaya başlar
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Honda Ps 150i 09'
    pedallar çok kötü görünüyor birde bu şarj işi 8 saat değilde şoklanma şeklide olsa 2-3dk'da ne güzel olurdu
    [B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
    [I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    ßenim ßir aRkadaŞımda War fazLa eLektirik HarCamıyor Her Gün kuLLandığını War SayaLım Her Gün Şarj eT 5 ytL FArk ödüyorSun FatuRa oLarak.
    ßir iKinciSi -yoLda kaLdım: o Zaman Dikkat eDicekSin..
    -ßaşka Çarem YohKtu: Rica eT ßakkaLa GerekirSe Wer 1-2 Lira Dewam eT yoLuna (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    valla bence sehır ıcınde ıyıdır en azından 40 km yeter kısa mesafelere ın bın derdı yok

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Sevgili arkadaşlar,
    bu tip scoterlar Çin' de çok yaygın. Hele sabahları tersane yakınlarında bütün işçisi mühendisi bunlara piniyo.
    Yalnız anladığım kadarı ile daha ileri modelleri, daha hızlılar, 2 kişi biniyorlar vs.
    Analadığım üzere, çinlis,i bile bize modası geçmiş olanı kakalıyor Hiç bir zaman mesafe düşündüklerini görmedim. Binip, sess,zce uzaklaşıyorlar
    İyi birşey, yaygınlaşırsa daha güzel modeleri gelecektir umarım
    Üretimi ve icadı tamamen bana ait olan bisiklet+elektrik motoru tipinin detaylarını vereyim.

Erim mesafesi: İlk başta 29 km, iyi bir şarj aleti yaptığımızda (Ki sorunun buradan olduğunu anlamamız bayaa bir zaman almıştı) 60 km.
    Son hızı: tek kişi ile düz yolda 27 km/h
    Tırmanış: süpper: normalde pisiklet ile neredeyse çıkamayacağımız bir yokuş, oturur pozisyonda ve kasmadan: Yürüme hızından fazla...(Zincir attırıyordu)
    Not: motor, seyyar hurdacıdan alınmıştır, özellikle seçilmemiştir, ağırlığı 5 kg civarında, gücü 500Watt dolayındadır. 1200 RPM ve ön tekerleğe kendi yaptığım yaklaşık 40 cm çapnda aliminyum dişli ve mopet zincir tahriki ile bağlıdır
    Enerji Kaynağı: Yuasa marka motosiklet aküleri, 3 adet, 36 Volt (sanırım 4 amperdi herbiri)
    Kendisi hala, bunun bir devrim olduğuna inanan Sinan arkadaşımın evinde (evet bildiğiniz ev! Salonunun ortasında...durmaktadırDaha önce söz verdiğim gibi resimlerini eklemeliyim aslındaSinan Bey yazlıkta bakkala giderken kullanmaktadır..

Sonuç: Asla küçümsemeyin. Ben çok eylenmiştim bu amatörce geliştirdiğimiz deneyde
    Poturdak

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlar,
    bu tip scoterlar Çin' de çok yaygın. Hele sabahları tersane yakınlarında bütün işçisi mühendisi bunlara piniyo.
    Yalnız anladığım kadarı ile daha ileri modelleri, daha hızlılar, 2 kişi biniyorlar vs.
    Analadığım üzere, çinlis,i bile bize modası geçmiş olanı kakalıyor Hiç bir zaman mesafe düşündüklerini görmedim. Binip, sess,zce uzaklaşıyorlar
    İyi birşey, yaygınlaşırsa daha güzel modeleri gelecektir umarım
    Üretimi ve icadı tamamen bana ait olan bisiklet+elektrik motoru tipinin detaylarını vereyim.

Erim mesafesi: İlk başta 29 km, iyi bir şarj aleti yaptığımızda (Ki sorunun buradan olduğunu anlamamız bayaa bir zaman almıştı) 60 km.
    Son hızı: tek kişi ile düz yolda 27 km/h
    Tırmanış: süpper: normalde pisiklet ile neredeyse çıkamayacağımız bir yokuş, oturur pozisyonda ve kasmadan: Yürüme hızından fazla...(Zincir attırıyordu)
    Not: motor, seyyar hurdacıdan alınmıştır, özellikle seçilmemiştir, ağırlığı 5 kg civarında, gücü 500Watt dolayındadır. 1200 RPM ve ön tekerleğe kendi yaptığım yaklaşık 40 cm çapnda aliminyum dişli ve mopet zincir tahriki ile bağlıdır
    Enerji Kaynağı: Yuasa marka motosiklet aküleri, 3 adet, 36 Volt (sanırım 4 amperdi herbiri)
    Kendisi hala, bunun bir devrim olduğuna inanan Sinan arkadaşımın evinde (evet bildiğiniz ev! Salonunun ortasında...durmaktadırDaha önce söz verdiğim gibi resimlerini eklemeliyim aslındaSinan Bey yazlıkta bakkala giderken kullanmaktadır..

Sonuç: Asla küçümsemeyin. Ben çok eylenmiştim bu amatörce geliştirdiğimiz deneyde
    Abi böyle olmaz foto isteruk.Fotografları gönder inanırız
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

arkadaşlar elektrikli bisikletlerde plaka ruhsat olmaması için güç max. 250 watt olmalı, mutlaka pedal destekli olmalı ve üzerinde bisikletin hızı 25km/h e geldiğinde gücü kesen bir tertibat bulunmalı... o yüzden max. hız 25 km/h yazmışlar....

Motosikleti
    Daelim s2 250,125 lik scooter
    zaten çinlilere göre yapılmış baksana 75 kg dan fazla taşımıyo adam 40 kilo karısıda 35 kilo iki çinliyi alır götürür.beni bile taşımaz bu 15 kilo vermem lazım hiç işim olmaz

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yav bu herifler neyapacagını bilemiyor al sana yeni arıza şampiyonları

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Bilgi için sağol .
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

mehmethan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Tırmanma Açısı : ≥ 6°

bunlar şehiriçi bile olsa bizim yollarda zor gider. motorla sahibi nöbetleşe birbirini taşır

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler