Arkadaşlar hepinize merhabalar. uzun zamandır takip edemiyordum sizleri. Ama sizlere yeni bir haberim var. motorumu sattım. ve sattıktan tam 15 gün sonra yani geçen hafta perşembe günü yeni motorum cbf250 yi aldım.
aslında artık cc yükseltme zamanı gelmişti benim için. cbf500 bakıyordum. Ancak bu cbf250 öyle güzel bir fırsatla çıktı ki karşıma kaçırmam aptallık olurdu. şehir içinde çok kıvrak, kullanması rahat, benim boyumdakiler için yeterli büyüklükte (170cm boyum var ;)), 140 km hız yapıyor ve az yakıyor.
ama cbf 500 den vazeçmemi sağlayan asıl noktalar şunlar;
-2008 20 nisan trafiğe çıkışlı, ve ruhsatta 2008 model görünüyor
-1,5 yıl garantisi, 2011 e kadar muayenesi devam ediyor,
-1000, 3000 ve 6000 km bakımları zamanında Honda servislerinde yaptırılmış (Honda yı arayarak servis teyidi aldım)
-Puik marka ön cam, gidon yükseltme aparatı, orta sehpa ve koruma demiri takılı
-çok az bulunan sax mavi renginde. ayrıca cbf 250 lerin jant rengi gri ama benimkinin siyaha yakın bir füme. motor bloğu da yine gri değil füme. çok daha havalı görünüyor. işin ilginci benim ss bordoydu ama kaskım ve montum siyah-mavi renklerdeydi. bu motorla çok uydu teçhizatım da ;)
-motor 6500 km de idi.
-vee son olarak fiyatı... 5100 ytl.. daha da ilginci bu paraya bana noter satış ve ruhsat işlemleri dahil mal oldu
şimdi sadece motora 6000 ytl veren var..
Arkadaşlar bunları sizle detaylı olarak paylaşıyorum. çünkü bu topic te hep yaşadığım şanssızlıkları ve sıkıntıları paylaşmış ve sizlerden yardım istemiştim. şimdi de bu şansımı ve benim için güzel olan haberi paylaşmamak olmazdı ;)