Şehir içinde 100 km/4 litre yakıyor,eksozda sararma yok.
Şehir içinde 100 km/4 litre yakıyor,eksozda sararma yok.
Taylo teşekkürler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Hava filitresini komple temin edebilirsem değiştirmeyi düşünüyorum tabi kulabilirsem şu anda aklıma gelmedi markası performan hava filitreleri var duymuşsunuzdur onlardan taktıran var mı ?
bu motorların teknik bi sıkıntısı varmış iki silindir ama karburatör besleyemiyormuş yığılma yapıyormuş
yığılma derken ben anlayamadım konuyu tam olarak 10.000km nin üzerine çıkan arkadaşlar var benim motorum da şu anda 6700 km de bu zamana kadar öyle bir şikayet duymadım 250cc için performans olarak gerçekten çok iyi diyebilirim çekişi olsun hızlanması olsun gaza tepkisi olsun atak bir motor benzin yetişmiyor mu???
evet KN hava filitresi dediğim tam olarak değiştiren varmı hiç?
KN filtre 500 cc ve üstü motorlar için performans amaçlı kullanılan kalite üründür. Bizim ss için iridyum buji den tutun arka ve ön dişli takımlarına kadar her parçayı daha fazla performans alabilirmiyiz diye denemelere tabii tuttuk. En son siyah bir ss de motor indirip pistonları bile büyüttük! Ele geçen hissedilir bir performans ne yazıkki gözleyemedik. Amaç mevcut parçaları en kaliteli olanlar ile değişmek ise evet ama performans arayışı ise 250 cc de buna aletin ciğeri ancak bukadardır deyip gereksiz para dökmemenizi tavsiye ederim. Saygılar.
vıceroy evet sana katılıyorum yazdıklarının önemli olan bazı parçaları daha kalitelileri ile değiştirmek bu arada merak eden arkadaşlar için www.keeway.com.tr adresinden fiyatlarını ve yeni modellerini görebilirler tabi ki en önemlisi servis listelerine ulaşma imkanı olacak.Her konuda muhatap olabileceğimiz EFSANE MOTOR gibi büyük bir firmanın olması diger bir mutluluk konusu
İginç,sl 150 geliyorda ss neden gelmiyor acaba! Tahminim motomax satış grafiğine bakılarak model tercihleri yapılmış. Umarım 250 cc olanın parçaları ss ile uyumludur.
arkadaşlar evet dediğiniz gibi sshadow gelmiyor malesef parça olayı ile bilgi almak için irtibata geçmek lazım ama benim dikkatini çeken motorlarla ilgili çok açıklayıcı bilgi olmaması
bizim motorlara maxi çanta seti taktrısak nasıl onca sizce kappa bi 3 lü şöyle enduro gibi:D
Bizim motorları Feyizoglu satmaya devam ediyor
http://www.feyizoglu.com/keewaysupershadow.html
vıceroy hocam bunların yakıtı ne kadar ?
1 litre ile ortalama 26.6 km gidiyor ilk 3 vites ağırlıklı. 4. ye atmak şehir içinde pek nasip olmuyor. 1. vites ağlamadan 60 km hıza çıktığı gibi 3. viteste 140 km hıza seri bir şekilde çıkıyor.
seri makine duydum hocam hızlanmasını falan uzun yolda daha az yakar buna deri çanta olmaz uyan maxi çantalardan tak bence.Çok heybettli görünüyor bu motorlar tekrar hayırlı ugurlu olsun
en pahalı bakım 50 ytl dir buji ,yağ falan filan yani.biraz olayı abartmışlar. bu arda yağ için sadece bi tel süzgeç vardır.olsa bile temizlenir yerine konur. bu arada ilk bakım ücretsizdir.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
Viceroy, bu topic de özellikle senin sayende epey bilgi edindik dostum.. ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)