mterayes26, valla çok güldürdün bizleri
Allah da seni güldürsün inşallah. Sen konunun sonundan böyle bodoslama dalarsan tabii ki yanlış anlarsın olayı. Bizim motor açtırmadan kasıtımız, motorun sökülüp piistonlarına kadar açılması
Taylo, geçmiş sayfalar da ben motorumun neden açıldığını ve başıma neler geldiğini sizlerle bu topicte paylaşmıştım. Benim motorum teknik sorunlardan değil, tamamen denyo, bilinçsiz, şerefsiz, karacahil...... usta diyemeyeceğim kasap diyeceğim mesleğine de, bir öküz adam yüzünden açıldı. motorumun debriyajı çok sert olduğu için şu an iflas edip kapanmış olan İstanbul Göztepe deki NBC motora servise götürmüştüm. Denyo herif sorunun debriyaj levyesinde olduğunu söyleyip levyeyi çıkardı. Ve tüm müdahalelerime rağmen Hiç bir sorunu olmayan levyeyi taşlayıp üzerine ne yaptığını bile bilmeden kaynak attı. Adama müdahale etmeme rağmen birde bana "benden iyimi bileceksin" diyerek azar attı. "Abi ben makine mühendisiyim, çeliğe kaynak atılırmı hiç malzeme özelliğini kaybeder...." dememe kalmadan kaynağı basmıştı zaten.. Sonra kendince yaptığını sandığı levyeyi yerine taktı. Debriyajı ilk sıkmada levyenin ucu kırıldı tabii ki.. Ve hiç bir şekilde alınamadı. Mecburen motoru açtırıp o parçayı ordan almamız gerekiyordu. Bende o halde motoru iterek yakın olan (başka bir umumi kadından doğduğunu sandığım) başka bir usta(!) ya götürdüm motoru. Motoru söküp parçayı yerinden çıkartıp tekrar motoru toplaması geçen yaz tam 1 ay sürdü. yani tam temmuz sonundan eylül başına kadar kullanamadım. Bir günlük işi tam 1 ayda yalvar yakar yaptı. Ama bu veledi zina herifte beni bir güzel kazıklayıp benden tam 350 ytl para aldı. Ayrıca benden bütün motor contalarını değiştiğini söyleyerek bu paranın içinde contaların da fiyatının olduğunu söyledi. Fakat anladığım kadarıyla bu herif benden parasını almasına rağmen eski çıkan contaları bir güzel yerine takıp üzerine de sıvı conta uygulamış. Sıvı conta da taştığı için - kırmızı renkte bariz belli oluyor - motorumun açılmış olduğu 10 m den belli oluyor. Bu servisin adı da Sürat Motor. İstanbul Kadıköy de Fikirtepe de yeri. Göztepe hastanenin hemen arkasındaki motomax servisi. sakın oraya motor götürmeyin. Sakın yağ bile değiştirmeyin.
yazın göbeğinde tam izne ayrılıp motorumla tatile gideceğim zamanın hevesini beklerken, ben iznimi bu servislerde sürünerek harcadım. 350 ytl para harcadım. Yaşadığım ruhsal durumu anlatamam bile!! Olay budur arkadaşlar.
keeway supershadow lar gerçekten de iyi bakıldığı sürece fiyatının hakkını fazlasıyla veren, görüntüsü ve özellikleri çok iyi olan bir motor. Ama sağ olsun motomax ve servisleri berbat durumda!! Efsane motor keeway in üzerine düşerse bu marka gerçektende "efsane" olur!!