Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2007, 08:12
Reklamlar
-
26 Mayıs 2007, 21:00
Koruma Demirini takmadan,
Takıldıktan sonra,,,
Bu da yandan görünüm.
Bana toplam 80 Ytl ye mal oldu ama istediğim gibi oldu.
Sağlıcakla kalın...
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
26 Mayıs 2007, 22:43
''fevri'' dostum koruma demirin güzel olmuş bende uzun zamandır taktırmak istiyorum fakat tüm aramalarıma rağmen bulamadım .nerede oturuyorsun bilmiyorum fakat istanbulda koruma demiri taktıran arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
kazasız sürüşler dilerim.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
27 Mayıs 2007, 00:09
-
27 Mayıs 2007, 22:06
arkadaslar burasi yeri deil biliyorum ama acil bi durum
motorumu satiyorum,yukseklisans icin yurt disina cikmam lazim
keeway supershadow km:5500 temiz kullandim ,sorunsuz
yaninda kaskimi tulumumu montumu belligimi dizligimide veriyorum baya bi zaman motor kullanimicam
fiyat:3000ytl
tel:05556378953
e-mail:avsarinan@hotmail.com
-
28 Mayıs 2007, 21:05
İntegrally, Verdiğin rakam az bile umarım en kısa zamanda satarsın. Param olsa yedek parça niyetine alırdım seni motosikleti.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
29 Mayıs 2007, 21:08
viceroy,acil durumum olmasa satmazdim zaten,gercekten memnunum motorumdan ama hayat iste
-
29 Mayıs 2007, 22:15
İntegrally,senin motoru keeway sl 150 sayfasına yazdım.
Arkadaşlar mersinde Ngk standart bujiden başka platin ve iridyum bulamıyorum. İstanbulda fiyatı nedir bulan olursa sevinirim. ss için Platinium (VX) olanın kodu DPR-7EVX ... iridium olanın kini bilmiyorum heralde o da DPR-7EIRX dir...Saygılar.
-
30 Mayıs 2007, 13:44
Beyler motorun Amortisörü biraz sert, bugün en kısa ayara getirdim. Hissedilir bir değişiklik oldu ..... Size de tavsiye ederim....
Kullandıkça daha da yumuşar diye umuyorum....
-
30 Mayıs 2007, 20:03
Arkadaşlar ,PLATİN NGK buji istanbulda 25 ytl fiyat aldım. 2tane almak istiyorum. Yakıt ve performansı doğrudan olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum.
Fevri sen söylemesen amortisör kademesinin farkında değildim. Benimki düşükmü bir bakıcam. Sağol.
-
31 Mayıs 2007, 13:11
@Viceroy Platin NGK Bujinin artısı nedir? Ben Adana'da bir sorayım varsa sana bilgi veririm.
Alıp kullanırsan sen de bilgi ver. Faydası olacaksa bende alırım.
-
31 Mayıs 2007, 21:37
1.Günümüzde yaygın olan aşırı yoğun trafik gibi olağandışı faktörler, normal bujilerde kurumlanmaya neden olabiliyor. Bu sırada bujinin izolatör ucunda oluşan tortular, orta tırnak ile buji gövdesinin içi arasında elektriksel olarak iletkenlik özelliğine sahip bir bağlantı meydana getirerek gerilim kaçaklarına ve dolaysıyla ateşleme kesikliklerine neden olabilir; bu da düzgün olmayan bir motor rölanti çalışmasıyla kendini belli eder.
Sonuç: Yanmamış yakıt/hava karışımı katalizatöre ulaşabilir ve orada aşırı ısınmalardan kaynaklanan hasarlara yol açabilir.
2.Karayolu trafiğinde dur-kalklar ve örneğin motosiklet sürücülerinin kask ve eldiven takarken motoru rölantide çalıştırma alışkanlığı, bujilerin daha çabuk kurum bağlanmasına neden olur. İstenmeyen sonuç: Ateşleme sistemi “tekler” ve her çalıştırma problem haline gelir.
Bujilerin değişimi ya da temizlenmesi sadece sıkıntı verici değil, ayrıca zaman alır, zahmetli ve pahalıdır. Dahası bu işlemler daima yalnızca kısa süreli başarı sağlar, gerçek ve kalıcı bir problem çözümü değildirler.
Fevri dostum, fiyat biraz tuzlu ama uzun süre kullanarak ve yakıttan tam yanma sonucu tasarruf edince bunun adı zarar olmaz. Performans farkı ise karı olacaktır.
-
01 Haziran 2007, 18:01
herkese slm yeni üye oldum süpershadow almak istiyorum tavsiyelere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.....
artık siteyi sürekli takip edeceğim yardımlarınızı bekliyorum ,özellikle kullanıcılardan yorumlar ve tavsiyeler bekliyorum....
-
02 Haziran 2007, 17:01
Ghost58,keeway ss almak istemen isabetli olmuş ama ne motomaxta ne de bayiilerde kalmadı benim bildiğim. Kendi üretimlerini pazarlamak adına keeway den izin alamayan motomax Regal raptor üretimine geçeceğinden artık ithal etme işi durdu! Bulursan tereddütsüz al derim. Hyosung gv 250 hariç piyasanın en iyisi ss.
Fren teli ve devriyaj teli kaç para bilen varmı? Yedek olsun diye yolda kalmamak için çantama atmayı düşünüyorum?
ss fiyatı 3.999 ytl olmalı.
-
02 Haziran 2007, 20:02
istanbul dikilitaşta (sait çiftçi polikliniği civarında, beşiktaşa yakın) aracımla geçerken oradaki bayi de sıfır ss250 gördüm
-
02 Haziran 2007, 22:08
ewt bızım ewın oralarda bı tek ordamı kalmıs?
-
02 Haziran 2007, 23:15
kıd333 tekrar geçmiş olsun. Hatırladığım kadar hasarın yoktu! Şayet varsa mutlaka gerekli parçaları bekletmeden temin et derim.
Ehliyet işi ne oldu a2 riske girdimi kaptırınca?
-
04 Haziran 2007, 01:26
saol vıceroy hasar yok aynalar gevsemıstı sadece onları duzelttım ehlıyete el koydular dogal olarak ekıme kadar ehlıyetsız gayet guwenlı bı sekılde surmek zorundayım... bı de bujıler nasıl memnunmusun
-
04 Haziran 2007, 22:38
Fren teli ve devriyaj teli kaç para bilen varmı? Yedek olsun diye yolda kalmamak için çantama atmayı düşünüyorum?
-
04 Haziran 2007, 23:18
arkadaşlar mt alacagım ama süpershadow mu regalraptor mu.hangisini tavsiye edersiniz tarafsız olarak yanan arkadaşlar bizide yakmasın.siz motorcuların tecrübelerine inanıyor ve güveniyorum
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler