Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Gece dostum motosiklet gücünü sürücüsünden alır. Senin sağlam bir yarışçı olduğunu cemaat iyi bilir kışın soğuklarda sl jikle istiyordu bende, platin veya iridyum ngk takanlarda sorun olmuyordu. Haricinde sl dayanıklılığını ve kalitesini her zaman savunurum. http://www.youtube.com/watch?v=tK2P2oDQMeE gece,135 vuruyor milletinki
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Arkadaşlar nasılsınız?

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK

iiiz sen nasılsın

Motosikleti
    maksat biraz da sayfa güncellensin

Motosikleti
    Arkadaşlar selam. Benim motorun yeni beyni geldi,bugün taktık. Mersin mt ile 19 mayıs bayramı için ortalama 30 km kadar geçit yaptık. Son anlarda ışıkta boşta beklerken stop edince...anladıkki beyinden değilmiş. Bu sefer alarmı devre dışı bıraktık ondamı sorun var diye! 20 km kadar daha gezdim birkez daha yaptı,sırada motorun bobinleri var illaki elektrik kökenli bir arıza bundan eminiz bobin getirttikten sonra sizlerle bunuda tartışırız. Bu sorunu yaşayan yada yaşayabilecek olanlara ışık tutmaya çalışıyorum.
    Asıl sıkıntı,benim golf'ü servise götürdüğümde beyni bilgisayara bağlayınca nerede ne arıza var şak diye yazıyor bilgisayar, mesela kullandığın benzinin oktanına kadar! fakat bizim kullandığımız tüm motorlada beynin bilgisayara bağlantı çıkşı olmadığından bu şans hangi ülkede olursa olsun maalesef olmuyor. Bizede deneme yanılma yolları ve tecrübeler kalıyor.

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    hocam merhabalar kontak anahtarı tarafında bir röle var marşamı ait kontağamı bilmiyorum eğer kontağa ait ise onu bir kont.edin bence bir yerde elk. kesiyor fişlerde bile oksit olabilir ben aldığımda akü artı ucu neredeyse çıkıktı.bence elektrikle ilgili herşeyi gözden geçir derim.ss biliyorsun %100 china golf le neden kıyaslıyorsun golf 10 seneden fazladır pc.ile kont. ediliyor.kolaylıklar dilerim.kurallara uyalım uymayanları UYARALIM.

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    benımkı soyledıgım gunden berı stop etmıyor umarım daha da etmez

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    Benim motor da stop etmiyor ama şu sorun neymiş tam öğrenmek istiyorum açıkçası.....

Elektrik sorunu olduğundan emin misiniz?

Ben, motosiklet stop ettikten sonra 10 dakika bekleyip motorun soğumasını sağlıyordum, sonra cikleyi açıp motoru öyle çalıştırıyordum ve bir süre cikle ile çalışmasını bekleyip sonra yola koyuluyordum... Bu durum 2-3 kez aynı şekilde devam etmişti.... Bobinlerde böyle bir arıza olur mu bilmiyorum.
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

Motosikleti
    Fevri dostum işte bahsettiğin arıza elektrik arızasından başka birşey değil motordan beyne beyinden ise birçok kablo ile muhtelif yerlere elektriği değılıyor. Mesela mavi beyaz çizgili olan ile koyu yeşil olan kablolar alarm tertibatını çalıştırıyor.Bujiye elektrik önce bobinden geliyor zaten. Tavsiyem ben teşhisi buluncaya kadar motorunuzu elletmeyin,denek tahtası olacaksa benimki olsun. Bu gün mersin mt ile adana mt birleşerek çamlıyayla gezisi yaptık 34 motosiklet vardı. 260 km gezdik virajda ve ışıkta olmak üzere hemde sol şeritte 2 kez stop etti. Haricinde kimsenin gerisinde kalmadı, dik yollarda bile tırmanış nefis. Tam bir gezi motoru. Taylo yazdıklarını ustaya okutup onunlada paylaşırım sağol.

buda bizim motorun babası...

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    fotograflar guzel olmus elıne saglık..

Motosikleti
    DeLi 650
    Hocam güzel gezi yapmışsınız, haberim olsa ben de gelebilirdim. Hem tanışmış olurduk. Ben cumartesi Adana MT den arkadaşlarla görüştüm işleri varmış bu hafta gezi yapmadık, ben de şehir turu attım motorumla... Siteden duyuru yapılmayınca benim de haberim olmadı.

Şu elektrik kesintisi konusu çözüme kavuşursa senden bilgi alırız .

Hoşçakal.

Motosikleti
    fevri dostum, Adana mt nin zannedersem mersin mt de olduğu gibi ayrı bir sitesi var (www.mersinmotor.com) gibi. Arada bir kontrol edersen mersininde dahil gezilerinden haberin olur. Bende tanışmayı çok isterdim. yarın öğleden sonra bobinlerin kontrolü yapılacak. Sürücü koltuğunun altı yıkama sonraları suya maruz kalıyor. Dolayısıyla sigorta uçları oksitleniyor. Hepsini yeniledim ben. Streç filmler var ya mutfakta kullanılan,onunla acaba sarsammı diyorum hertarafı.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    vıceroy iyi gezmıssınız vala hadı bakalım yaz geldı zaten ruzgarımız bol bol ossun

Motosikleti
    Motosikleti aldıktan sonra ilk 500 km bakımda kalite yağ koyarım ve bujileri NGK ile mutlaka değiştirirdim! Bu gün serviste akım ile ilgili ölçümler ile uğraşırken bujileri sökünce gördümki,değiştirilmemiş. Orjinal bujiler biliyorsunuz çok uyduruk. Şimdi yeni bujilerle durumu birkez daha gözden geçirip,test etmek kalıyor. Saygılar.
    Gece sağol dostum,gerçekten güzel gezi oldu.

Bugün 35 km gezdim,sorun ortadan kalktı.
    270 milyonluk beyni boşa değişmişim.
    Neyseki 50 dolara ateşleme bobinleri getirtmedik.
    Çekişte bile artma hissettim.
    ss ve sl yerine artık motomax kendi üretimi olacak olan Regal raptor kopyası satacağından,inşallah bisan ithalatı kesmez! (Parça sorunu yaşamamak adına).

Motosikleti
    CBF 150 Honda
    hocam canını sıkma 10 yıl parça temini zorunluluğu var yoksa ithal ettirmiyorlar.yeni model ile ilgili bilgileri nereden alıyorsunuz benim servis sadece fabrika açtıklarını söyledi yeni model devlet sırrı?sorunun çözüldüğüne sevindim.hoşçakalın.

Motosikleti
    Taylo dostum sağol. Keeway firmasına teklif etmişler. İzin verin burada üretelim, artı fon vergi vs yemeden son kullanıcıya uygun fiyata ulaştıralım diye. Keeway de yokuşa sürmüş işi biz büyük firmayız şöyleyiz böyleyiz diye. Bin dereden su getirmiş. Doğal olarak da motomax regal i almış durumda. Yasal bir açık şöyle doğuyor, firmanın 10 yıl parça bulundurma garantisi ürünün ithalat sözleşmesi günü itibarı ile başlıyor,yani bizim satın aldığımız fatura tarihi ile değil. 3 yıl önce toshıba diz üstü bilgisayar fiyatına yerli malı aldım,sırf servis ve parça sıkıntısı çekmemek adına, şimdi ne ölen pili yerine pil ne de ram bulabiliyorum. Bu açık karşı firmayı haklı çıkarıyor! Motomax elinde sl veya ss olmadığından motor üstünden sökerek bile parça temini yapamayınca emsal markalar(bisan mesela) çok önem kazanacak bizim için.

Motosikleti
    DeLi 650
    Monero nun da bir modeli bizimkinin aynısı geçen gün bir benzincide gördüm inceledim çoğu parçası aynı. Ayrıca bu motosiklet Avrupada da satılıyor bildiğim kadarıyla yani Motomax ın ithalatını kesmesi çok önemli değil yine parça getirtebilir.

Ayrıca motor aksamındaki çok hayati parçalar dışında bazı parçaları kendiniz de yaptırabiliriniz. Ben de bu hafta demircide koruma demiri yaptırdım modeli kendim çizdim. Şimdi nikelaj yapılıyor.

Motosikleti
    Düşüncende haklısın sana katılıyorum. Fakat biz yurt dışı ile kendimiz irtibat kurarak parça getiremeyiz,işin gümrük boyutu var!
    Koruma demirini bende kendim uydurmuştum. Seninkinin resmini ve maliyetini sayfada belirtirsen faydalı olur kanaatindeyim. Saygılarımla.

Motosikleti
    CBF 150 Honda
    hocam bildiğim kadarı ile modelin geliş yılından itibaren on yıl.ayrıca zongşhen ithal ederse eğer monero var bisan var adını şu an hatırlayamadığım bir marka daha var artı bir yıl daha garanti var zaten bu dönemde piyasada bu parçaları getiririr.parça lazım olacağınıda düşünmüyorum.buji birçok motorla aynı,yağ filtresi xt600 ile burgman 400 ,virago250 ve 535 ile aynı,zincir ve dişli piyasada almayanı dövüyorlar,marş motoru ybr ile aynı olması gerekli?şimdilik aklıma gelen bunlar.rahat olun keyfini çıkarın veliye 40 defa deli derseniz deli olurmuş.kesiklik problemi çözüldümü eğer buji ise parçacımı tamircimi bulacğız bir kez daha düşünmeli her şey dilediğiniz gibi olsun

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    yolda çeşitli zamanlarda motor çekişden düşerekten istop ediyorsa ve sebebini bulamadıysanız birde benzin havalandırma deliyine bakın delik yada hortumu ( veya kapak ustundeki delik ) tıkalı oldumu motorun harcadıgı ve eksiltiyi benzinin yerine hava gelmez ve buda karboratöre gidn benzini keser.

aklınızda bulunsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler