Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda shadow vt 750 c
    hatırlattığın için saol viceroy,gerçekten arka dişli somunları gevşemiş hatta biride düşmüştü şimdi hepsini sıktım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Rica ederim murat. Yaşanılan veya yaşanması olası tüm sıkıntıları en aza indirebilmek adına kazanımlarımızı seve seve paylaşıyoruz. Saygılar.

Arkadaşlar motor 2.viteste tali yola girdiğim zamanlarda bazen susuyor!boşu bulda tekrar çalıştır derken stres yaşıyorum. Yarın ilk iş servisin yolunu tutmak olacak. Siz benzerini yaşadınızmı? Allahtan susunca arka teker ani kitlenme yapmıyor. Benzini shell den 97 oktan alıyorum.

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    viceroy 2. viteste tali yola girdiğimde stop ediyor olarak anladım doğrumu.devir çok düştüğünde motor çeviremiyor ve stop ediyor rölantiye düşürmeden yarım debriyaj yapabilirsin daha rahat olur.uğraşırım diyorsan debriyaja bir swiç takıp boş swicinin marşa bağlı kısmını iptal edebilirsin.o zaman boşa alman gerekmez debriyaja basarak motoru çalıştırabilirsin. benzini 95 oktan dene bir istersen .kurallara uyalım uymayanları UYARALIM.

Motosikleti
    Taylo dostum 2. vitesteki stop işi dediğin gibi devirsizlikten olabilir. Yanlız 1. viteste aynı şeyi yapınca şaşırdım teker döndüğü sürece yapmamalı! sabah serviste inceleyelim durumu paylaşalım. Çok teşekkür ederim.
    Benzinin yanma sırasında açığa çıkardığı enerjiyi motor itiş gücü olarak kullanıyorsa,97 oktanın daha verimli ve performanslı olması gerekmezmi? Ama 97-95 arasında içeriğindeki yağ oranında bir fark varsa yağı fazla olanı tercih etmek lazım.

Değerli arkadaşlar, Mersin üniversitesinde 30 nisan-4 mayıs arası yapılan 13. kültür ve spor şenliği devam ediyor. güzel ortamın ve kaliteli konserlerin haricinde motorsiklet dostu Ahmet abimizin açtığı stand gerekli ilgiyi görmekte ve doğal olarakta bizim mekanımızdır.
    işte bazı resimler...

Motosikleti
    CBF 150 Honda
    viceroy öncelikle şenlikte iyi eğlenceler dilerim.yüksek oktanı daha çok performans tipi makinalarda kullanıyorlar oktan yükseldikçe yanma gecikir daha fazla sıkıştırma yapıp daha çok iş yapmak için.yani 97 oktan için ateşleme zamanı ayarlarıyla oynamak lazım o da ne kadar randıman verir? en iyisi orj ayarlar.bu arada hyosungu gözüne kestirdin galiba.tekrar iyi eğlenceler.kurallara uyalım uymayanları UYARALIM.

Motosikleti
    Taylo dostum verdiğin teknik bilgiler için teşekkür ederim. 95 oktan kullanırım bundan sonra.Bu arada iyiki varsın sayende yardımlaşıyoruz. Hyosoung kaliteli motor fakat fiyatları çok tuzlu şimdilik sadece seyrediyorum. GV 250 de tek hoşuma gitmeyen yer,kullanışsız jantlar oldu. Lastik inse şişirmek çok zor,araya parmak bile zor giriyor! Kalıbına göre kilosuda ss kadar!
    Çamurlukları plastik belkide ondan.

Motosikleti
    Arkadaşlar bugün ss için bir araştırma yaptık bayiilerden bir tek aksarayda bir tane kırmızı bulundu! Motomaxta gümrükten yeni seri çektiği anda tahminim ss leri 5000 ytl den aşağı satmayacaklar.

Motosikleti
    Super Shadow 250
    Benimde canım sıkıldı.
    Dün servise gittim. Oradaki arkadaş Landcruiser gelmeyeceğini, Supershadow ve superlightların bir daha gelmeyeceğini söyledi.
    Motomax kendi üretime başlıyormuş, beylikdüzünde fabrika açmış. Kendi markalarını piyasaya sürecekmiş.

Bende 1 hafta oldu SS alalı. Parça vs. konusunda sıkıntı olur diye korkuyorum. Ufacık bir aleternatör kapağını şimdiden 1 haftadan beri bekliyorum. Motoru aldım daha 10 metre bile gidemedim bu yüzden.
    Yol yakınken satsam mı napsam acaba. Daha üstüme bile almadım motoru.

Bu vesile ile herkese merhaba. Şu sıralar satmazsam ilerde güzel paylaşımlar dileği ile.

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    arkadaşlar benm ss ıkı üç gündür motor calısırken gaz vermedıgım sıralarda bazen bayılıp ıstp edıyo sankı hafıf hafıf debrıyajı bırakınca normalde vıteste nasıl stop ederse aynı sekılde yarın servıse goturcem ama nedenı ne olabılır acaba sıze bı sorayım dedım bı fıkırınız warmı ...

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    rolanti ayarını biraz aç. yine düzelmezse karbüratörde veya bujilerde bir sorun olabilir.
    HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR

Motosikleti
    kıdd333 aynı sorun bugün 280 km gezi yaptık dönüşte yolda kaldım bendede var! servis sonucundaki kazanımını yazarsan bende gereğini yaparım. Ustayı çağırdım kalan 30 km yi arkada ustanın arabasıyla tamamladık bir defa daha yapsında sorunu tespit edelim diye, kıllığına yapmadı... hem gaz kesiyor hemde vitesteyken stop ediyor!

Motosikleti
    CBF 150 Honda
    viceroy aksaraya kadar baktıysanız ist. da araştırın derim 4000tl civarında ist.da var hem siyahta var. motor öyle tekleme yaptığında benzin musluğunu ortaya getirip bir deneyin bakalım.ortada servis konumu imiş diyaframı devre dışı bırakıyor.denemekte fayda var.kurallara uyalım umayanları UYARALIM.

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    benımkı gıderken dıılde dururken yapıyo debrıyaj ayarında yada rolantısınde bı sorun oldugnu dusunuorum aslında yolda bırakmıo allaha sukur de ıste dıyelım kırmızıda beklerken bı anda debrıyajı yawas yawas bırakıyomus gıbı stop edıyo aksam gıdınce hbr verırım vıceroy

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    Selam arkadaşlar aynı sorun bende de olmuştu. Özellikle çok ısınan motor boğulur gibi stop ediyor ve biraz dinlendirdikten sonra tekrar çalışıyordu.

Sorun benzin deposunun havasız olmasından kaynaklanmaktadır. Serviste depoya hava sıktırmanız gerekiyor.
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Evet arkadaşlar bende ss almayı planlıyordum.Sonra 2007 modellerin değişecegini öğrendim.Üç modelde değişiyormuş ama yeni gelen modellerin su soğutmalı olacagını söylediler.Belki daha hayırlı olur.Gerçi ben bekliyemedim onun içinde RegalRaptor aldım.Şimdilik çok memnunum allahtan hayırlısı.Herkeze kazasız sağlıklı sürüşler
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kıd333 sorunun kaynağı neymiş senden bilgi rica ediyorum. fevri kardeşim depoya herzamanmı hava bastırmak lazım,birdefa yaptıkmı iş bitiyormu? depo değiştirsek çözümmü?

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    yenı gelıyorum servısten debrıyaj ayarıyla alakası yokmus rolantıye baktırcaktım karburatorun bakılıp temızlenmesı gerek fılan dedıler kapatıyolardı bende yarın goturcektım ama depoya nasıl hava sıktırıcaz bı kere yaptırmamız yeterlımı bıraz daha acıklayıcı yazarsan karburatoru sokturmemıs olurum bende cevabını beklıyoruz

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    depoya herzamanmı hava bastırmak lazım,birdefa yaptıkmı iş bitiyormu? depo değiştirsek çözümmü?
    Arkadaşlar bir kez bastırmanız yeterli, ancak depoyu ağzına kadar fulleme güneş veya aşırı sıcakta biraz beklersen benzin şişme yapıp taşabiliyor. Bu durumda havasını tekrar kontrol ettirmeniz gerekebilir.
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    slm dostlar niyeti bozdum,
    cumartesi bir motomax bayiine gidip benim sl150 i verip ss almak istedim ama bana tanıdık bi bayii idi ss artık gelmiyor bunlar son ürünler denildi birde genel teknik bi arızası varmış sanırım bilgisi olan varmı yığılma yapıyormuş valla bende kararsız kaldım
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Motosikleti
    Obkavi dostum nezamandır yazmıyorsun,sayfamıza hoş geldin. sl150 nin geçiş motoru olduğu bir gerçek. Ben sl den sonra ss kullanınca çok rahat ettim. titreşim yok sayılır,performans güzel kıyas kabul etmez. Mutlaka denemen lazım. Fakaaat... sözde 3. motorum,sözde deneyim sahibi olduk,sözde motorumu almamda vesile olan değerli servis ustam hiç kimse müzmin bir sorundan bahsetmedi alırken! Bendede başta durduğum yerde stop etme vardı,bunu son gezide anamur virajlı yollarında seyir halinde yapmaya başladı. Bu model viragoda denendiyse 12 yıl civarı bu tip sorunlar gözlenmediyse,bisan da getiriyor aynı motoru ama kullanıcıları ne diyor bu zaten sır! hangi markada depo sorunu yaşanmış ve nasıl bunca zaman çözümsüz kalmış! Sayfada dikkat ettiysen düzenli yzışarak yardımlaşan dostların sayısı 5 kişiyi geçmiyor. Ben derimki,biraz bekle obkavi. Benim sorunu yaşayanların sayısı artarsa işi şansa bırakmamış olursun. Bu motoru almak hata ise temizler evin salonuna dekor yaparım yine satmam. Ettiğim zararları ben biliyorum. Saygılarımla.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler