gündüz videosu nerde hani neyse artık baska bir arkadaşda gündüz videosu ekler eline sağlık bu arada
gündüz videosu nerde hani neyse artık baska bir arkadaşda gündüz videosu ekler eline sağlık bu arada
lezzet gider,mesuliyet kalır...
rica ederim arkadaşlar.
bir kaç şey kafama takıldı....
------verilen eldivene, kaska, yağmurluğa kanmayın arkadaşlar.
kask özellikle. eminim 20 ytl lik bişeydir. yapmayın gözünüzü seveyim. ben motoru 2500 ytl ye aldım. kaska ise 270 ytl verdim. 10 da 1 inden fazla. başınızı ne kadar sevdiğinizi gösterin kendinize.....
------kendiniz montajı denemeyin. sorun etrafa bir servis bulun. ne servisi olursa olsun ama servis olsun. canınızı taşıyacak olan motoru tecrübeli ellerde monte ettirin. yine başında durun, ustaya yardım edin (ki ben öyle yapıyorum her bakımda) ama sakın siz monte etmeyin. bilgi ve tecrübe gerektiren çok mesele var çünkü. zaten motora yapacağınız modifikasyonlarda, bakımlarınızda, ufak tamiratlarda filan yeterince söküp takıp öğreneceksiniz motoru.
saolasin qrar wallahi kask konusunda da montaj konusunda da haklisin ama su an nerdeyse son parama kadar werdim motor icin baslangicta da olsa kullanirim herald cok kotu diilse kask sonra tabiki degistirmek gerekicektir herald werdigin bilgi ve goruntuler icin saol
Tamamıyla katılıyorum. Yalnızca bilmek istedim... Veriyorlarsa geldiğinde bir bakıp ne olduğunu görmek. Ancak ben de farkındayım ki %99 olasılıkla işe yaramaz bir kask ve işe yaramaz bir çift eldiven olacak. Ve şimdiden alacağım kaskı ve eldiveni seçmiş durumdayım. Yalnızca kalan %1 olasılığı gözardı etmek istemedim, söylediğim gibi.
Buna da sonuna kadar katılıyorum. Ancak ben biraz sabır ve araştırmayla, yeri geldiğinde ustasından alacağım bilgilerle kendim halletmeye kararlıyım... Hallettikten sonra da bir ustaya götürüp iyice denetletmeye.
Ancak ben küçüklüğümden beri çalarsaatten bilgisayara, jeneratörden osiloskopa kadar hemen her şeyi söküp takmaya, onarmaya alışık olduğum için bu güven... Ki bu durumda bile, belirttiğim gibi, öncesinde ve sonrasında bir ustaya danışacağım. Bir sorun olursa parasını verip montajı baştan yaptırmaktan da çekinmeyeceğim.
Kimseye de önermem buna kalkışmasını... Hatta kesinlikle kalkışmamasını öneririm..
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Es gibt einen Platz in der Hölle für mich und meine Freunde..[/COLOR][/SIZE]
Selam Arkadaşım. Öncelikle sunu bilmeni isterim. Benim eski motorum Kanuni Hussar 125cc idi ve bana söylenilen yetkili isim, hep Uğur BULUT Olmuştu. Sonuç olarak motor garantili olduğu halde ve bakımı 800km. önce yapıldığı yazan kaşe ıvır zıvır, olduğu halde sorunun benden kaynaklandığını söyleyen kendisi olmuştu. 600 ytl para ödedim 2 yıl önce kendi ayıplı malları yüzünden hatta motor yapıldıktan 3 gün sonra yine aynı sorun oldu yine parasını benden alacaklardı ama kendi hataları olduğunu söyleyip bu sefer ücretsiz yaptılar motorumu. ancak motorumu üzretsiz yapan servisin kendisiydi. yani kuralkan değil o yine garanti dışı dedi. başka bişi demiyorlar zaten.
Ben burda Mağduriyetimi anlatıyorum. ozaman muhattap olduğum(hatta olamadığım) insanların şimdide başka bir markanın ismi altında çalışmaya başladığını duyunca tepkimi ve korkularımı paylaşıyorum.
Ben burda haklı iken haksız konuma geçmek istemem. Ancak Arkadaşın kendini savunmak yerine Mağdur olana kişiye iyi dileklerini söyleme veya geçmişte yaşanılan olaylar için özür niteliğinde yazı yazmasını isterdim.
Ben başıma gelenleri Ve Kuralkan'a(kanuni) olan Kin'imi hiçbir zaman bırakmayacağım ve hep hatırlatacağım.
Sayın Uğur BULUT bey;
Sizinle ilgili kişisel herhangi bir sorunum veya suçlamam yoktur. sadece geçmişte yaşanmış kötü bir anıda karşı karşıya geldik ve ben korkularımı paylaştım.
İyi günler dilerim.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım..supershadow kullanıcısı olarak merhaba demek istedim kazasız sürüşler...
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]OnLy GoD CaN JuDgE Me....![/COLOR][/FONT]
hayirli olsun motorun simdiden nerden ne kadara aldin acaba bide surmeye firsatin olduysa seninde deneyimlerini okuyalim istersen
teşekkürler.. motoru alalı 4 ay kadar oldu çok fazla sürme fırsatı bulamadım.. ama şu ana kadar herhangi bir problem cıkarmadı..gayet seri..umarım hep böyle devam eder...
hoşbulduk qrar..
Kışın ortasında birçok yer 3500 YTL'ye 12 ay vade yaparken cebimde para olmaması ne büyük bahtsızlık...
arkadaslar dun ıtıbarıyle motorumu aldım deponun yanındakı yerlerde osmanlı motor yazıyordu motorda ve yan taraflarında heroway yazısı mevcut moneroya onceden bakmıstım bugun de 3 aydır gormek nasıp olmayan keeway supershadowu gordum muradıyeden besıktasa gıden yolda otobusten ınıp ınceledım onda da hıc bı fark goremedım usutundekı keeway yazıları harıcınde heroway adında bı baslık acmama gerek warmı ben burda dewam etmek ıstıyorum aslında yazmaya moderator arkadaslar ne yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursa sewınırım
KID333
bence gerek yok ama bu senin tercihin. istersen açabilirsin. burada paylaşılan bilgilerden yoksun olabilir seninle aynı marka motosikleti kullanan arkadaşlar.çünkü paylaşım bölünecek. buradaki tecrübeler o sayfaya yansımayacak.
bu arada hayırlı uğurlu olsun
saol qrar
ben sıyaha boyatmayı dusunuyorum burdakı mondıal servısındekı bı arkadas yardımcı olabılecegını soyledı ustundekı yapıstırmaları cıkarttım zaten vırago yazısı yapıstırmayı dusunuyodum ama pek tavsıye etmedıler cunku ordakı servıste 535 lı bı vırago wardı ve cıdden deposundan tutunda pek cok yerıde farklılık war, motordan az da olsa anlıyan bırının ayırt edebılcegnı soyledı bıraz hevesımı kırdı aslında ama vırago olmasada guzel bı stıcker yada aırbrushla kartal yaptırmayı dusunuyorm
hocam hayırlı olsun motorun virago 535 le arasında oldukça fark var motorunun ama virago 250 nin ikiz ikardeşi bu motorlar onun için bence havesin hiç kırılmasın heryerine yapıştır yamaha yazısını en kısa zamanda motor hakkındaki görüşlerini bekliyoruz ......
air brush yaptırabilirsen yaptır. bence virago filan hiç dalma. "doğan görünümlü şahin" dalgasını bilirsin. bence hoş olmaz. air brush yaptıramazsanda güzel bir stiker bul. boyadan sonra ama verniklemeden önce yapıştır. stikerlar vernik altında kalınca hem kalıcı hemde farklı bir orjinallikte duruyor.
walla ılk baslarda ne yalan soylım içime sinmemişti motor ama artık bı parçam gibi :D airbrush makinası yarın gelicekmiş büyük ihtimalle ama görenlerde orjinal rengi de güzel diyolar. kesin karar vermiştim boyamak için ne yapsam bilemiyorum sanırım beklicem bi süre daha, motorun seside yazılanlardan düşündüğüm gibi iyi saolsun servisteki arkadaş çok ilgilendi hatta egzosunu açalım dedi sesi daha iyi çıksın diye ama diğer usta çok benzin yakar diyince bende açmayalım dedim :d malum öğrenciyiz deneyimlerim olursa ki şu an en fazla istop ettirebiliyorum aktarıcam :D
Ben siyahı seviyor olmama karşın kabul etmemek elde değil ki bu motora bordo yada kırmızı daha çok yakışıyor.
Özellikle kırmızı...
Ayrıca daha önce de bir iki kez ayrı ayrı insanlarla benzer diyaloglarda belirttiğim gibi; benim gözleyebildiğim kadarıyla elbette, Superhadow'un işçiliğinin zayıf kaldığı doğru. Superlight'la karşılaştırınca özellikle anlıyor insan bunu.
Yalnız bu estetik açıdan yalnızca. Motorun sağlamlığı, güvenilirliği açısından herhangi bir işçilik sorunu yok. Bu motor oldukça sağlam ve güvenilir.
Biraz daha kullan, eminim daha da alışacaksın ona.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)