Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2006, 13:43
arkadaşlar merhaba.bu sayfayı tesadüf buldum bendede ss250 var 1400 km ye geldim ön fren haricinde hiç bir şikayetim yok.okanogur arkadaşın çantası hoş olmuş.bende bir arkadaşa çanta yaptırıyorum bağlantı ayağı olmadan olmaz diyor.fikriniz?koruma demiri taktıran varmı anadolu yakasında ercan ustavarmış o da 200ytl istiyor üstelik krom değil kaplama.birde son olarak benimde bildiğim kadarıyla yağ filtresi yok bu makinalarda.
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 11:07
muratsel adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar.. Supershadow motorumu 500 km bakıma götürdüm. Yağ değişimi ve Yağ Filitresi ücreti 75 YTL aldılar. Servisler arası fiyat farkı varmıdır?
Gözünüz Yolda Olsun...Kazasız Sürüşler...
arkadaşım servis seni çok kötü kazıklamış. 500 bakımında sadece yağ değişir ve viralarını falan filan sıkar. max ödemen gereken fiyat 30 35 ytl. benim sana tavsiyem motomax'ı ara ve şu serviz benden 500 de bilmemne bakımı için 70 milyon aldı de ve git servisten paranı geri iste haksız kazanç sağlamış o servir.
valla o adam buji falanda değiştirse buji iin 50 alır herlde.
arkadaşlar ben 500 bakıma 30 verdim yağı değişti ve vidalarını sıktılar.
2000 bakımında hava filtresi temizlendi yağı değişti. tüm viraları sıkıldı.
zincir gerildi. ve ben kendim istediğim için bujileri değiştirdim. onada 55 ytl. verdim.
servisin ismi ne söylede ona göre gitmeyelim oraya.
-
09 Ağustos 2006, 15:20
sonunda resim yapıştırmayı öğrendim,bu da benim kızım işte.
-
09 Ağustos 2006, 15:26
Ellerinize sağlık.Motor çok güzel görünüyoo...
-
09 Ağustos 2006, 15:29
teşekkürler marantzz
-
09 Ağustos 2006, 15:39
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Murat motorunu çok beğendim aynısı bendede war ondanmı acaba diyecem ama walla süper motormuş bu ss yaaa. kazasız kullanmak nasip olsun. 81 neresi bu arada çıkaramadım kusura kalma.
hoşçakal...
-
09 Ağustos 2006, 15:44
81 düzce oluyor.birde bu 500 bakımında sadece motor yağı değiştirdim,castrol magnatec koydum.motor korkunç bir şekilde değişti marşa dokunur dokunmaz çalışıyor üstelik jiklesiz,ben bu değişimi motor yağına bağladım,yanılıyormuyum
-
10 Ağustos 2006, 12:05
taylo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba.bu sayfayı tesadüf buldum bendede ss250 var 1400 km ye geldim ön fren haricinde hiç bir şikayetim yok.okanogur arkadaşın çantası hoş olmuş.bende bir arkadaşa çanta yaptırıyorum bağlantı ayağı olmadan olmaz diyor.fikriniz?koruma demiri taktıran varmı anadolu yakasında ercan ustavarmış o da 200ytl istiyor üstelik krom değil kaplama.birde son olarak benimde bildiğim kadarıyla yağ filtresi yok bu makinalarda.
Saol arkadasım senın motorunda hayırlı olsun. ancak bağlantı ayagı dedıgın ne tam anlayamadım.
koruma demırı bende ıstıyorum ama hıcbırınde gormerım bulursam bende takıcam hatta resmı olsa bıle yetebılır bı tanıdıga yaptırabılırım ama nasıl oldugunu ve olculerını bılmıyorum
resmını falan bulan olursa veya taktıran bakalım bızde ona gore yaptıralım.
kazasız gunle dılerım.
-
10 Ağustos 2006, 14:48
-
11 Ağustos 2006, 00:20
bağlantı ayağı çantalar için.heybe şeklinde asınca amortisörlere değeceğini söylüyor.koruma demiri için resim www.ercanmotorcycle.com sayfasında dragstar 250 olarak görebilirsiniz.ayrıca murat81 arkadaş viragoya benziyor diyor benzemiyor aynısı çünkü bunu üreten fabrika viragonun kalıplarını almış.
-
11 Ağustos 2006, 00:59
selam
ben monero 250 cmx kullanıyorum , daha 900 km de , dikatimi çekti süpershadow 250 ile tıpa tıp aynı görüntüde , bir iki ufak aksesuar değişiklikleri var ama temel yapı aynı ,moneromotor.com da inceleyebilirsiniz, ama fiyat acayip farklı , fena kazıklanmışım ,
bir ara motorun çindeki üretici firmasının sitesine bakmıştım, motorları marka işareti olmadan üretiyolar, bence bunlar aynı motorlar. şu anda 3600 den satılıyor , tavsiye edrim ,
-
11 Ağustos 2006, 23:48
Arkadaşlar koruma demirini Motomax takmıyormuş. İstanbulda yaptıran varmı adresini verirseniz çok sevinirim.
-
16 Ağustos 2006, 15:14
Arkadaşlar Fatih Çapa yakınlarında SuperShadow cu arkadaşlar varmı tanışabiliriz...
-
17 Ağustos 2006, 00:41
Keeway Supershadow
-
19 Ağustos 2006, 00:40
murat arka çantan güzel olmuş gülegüle kullan fakat ben yinede yan çantaları tercih ederim sisi barı değiştirdiğini gordüm kaça mal oldu bildirirsen sevinirim.
motor şu anda 3000 km ye yaklaştı birkaç uzun yol denemem oldu ve motor hiçbir sorun çıkarmadı yani kısaca motrdan çok memnunum fakat motomaksın ilgisizliğinden ve servislerinden oldukça şikayetçiyim..
motoru aldığım dan beri sol amortisör çukurlarda ses yapıyordu birde uzun yolda farkına vardım ki km saati sağlıklı çalışmıyor 2000 bakımında bunların değişmesi için serviste form doldurdum aradan 3 hafta geçti hala bir haber yok.ben dua ediyorum motorun hayati bir parçası bozulmadı yoksa parça gelene kadar herhalde yaz biterdi. motomaksın daha ciddi bir firma olduğunu sanıyordum yanılmışım
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
19 Ağustos 2006, 15:44
MOTOMAX beni hayal kırıklığına uğrattı motorlar zaten geç geldi birde döviz zammına girdi şimdide kampanya yaptılar esk fiyattan satıyorlar 2 katı zarar ettim... haaa motor süper hiç bi sorunum yok ama umarım motomax daha ciddi bi kurum haline gelebilir...
-
20 Ağustos 2006, 15:37
Sisi barı montaj dahil 150 ye takıyorlar.
www.ercanmotorcycle.com dan adres ve bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca koruma demiri de aynı fiyatmış. Ama henüz ellerinde yokmuş.
Yakında getiricez dediler.
-
21 Ağustos 2006, 01:41
dostum verdiğin bilgiye teşekkür ederim siteye girdim fakat bayağı bir ekskleri var detaylar ve fiyatlar belirtilmemiş tabi bir de anadolu yakasında olmasının dez avantajı var
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
21 Ağustos 2006, 02:08
arkadaşlar bir sorum var sizlere.bu supershadow 250 ne kadar yakıyo yakıt tüketimi nasıl..bu konuda bilgilendirirseniz yeni motor alacak birine yol göstermiş olursunuz....birde artıları eksileri neler..yani tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum saygılar..kazasız belasız sürüşler..
-
21 Ağustos 2006, 02:53
şehir içi bir depo yaklaşık 200km uzun yolda 80-100 km hızla 300 km yolyapar 80 -90 arası belli belirsiz bir vibrasyon var verdiğin paraya göre mevcutların en iyisi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler