üzülme arkadaş bundada bi hayır vardır
üzülme arkadaş bundada bi hayır vardır
ne motormuş beee efsane oldu, görüldüğüne dair rivayetler var,henüz üzerine binen birine rastlayamadık ..alanlar dahi kullanamadı birileri artık binsede anlatsa diyorum..ayrıca mod arkadaşlardan biri motomax a başvursunda bi test alalım yada siz alın ben test ederim
kazasız günler
Evet Arkadaşlar.
İşte karşınızda SUPER SHADOW 250CC V-MOTOR.
Resimdeki motor Boğazkesen'e aittir.
Bende motorumu alınca fotolarını hemen ekliyeceğim.
Bu arada boğazkesen'in Boyu 180 cm. ona göre mukayese edin.
bakın bakalım bukadar parlıyanını gördünüzmü.
Umarım resimler Çıkmıştır.
Kazasız sürüşler dilerim.
evet arkadaşlar ilk sürüşümüzü yaptık. motor gayet temiz çalışıyor. sesi oldukça temiz. tüm supershadow cularında yorumlarını buraya bekliyoruz.
herkese iyi sürüşler...
Aminn cümlemize...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
alacağın motor çok güzel gülegüle kullan okanogur
Hayırlı olsun...v-motor olması cok güzel ama biraz cılız geldi gözüme.
Satılık Asya125t-Spidi mont
pek kaslı durmuyor sankim. hayırlı olsun.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hayırlı olsun, güle güle kullan
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
evet henüz üzerinde deri çantalar ve koruma demirleri yok bu yüzden biraz cılız gibi görünebilir. ancak canlısını görmenizi özellikle tavsiye ederim fotolardan daha iyi. model olarakta oldukça güzel bence... direksiyonunu kartal olması oldukça keyifli sürüş sağlıyor...
Bekliyoruz inatla sizi arkadaşlar içimiz içimize sığmıyor dün bütün topiği okudum baştan aşağıya... İnşallah görüntüsü kadar güzeldir mondialde güzel görünüyor. Ama alet çantasıyla gezmelisin sanırım onu da takip ediyorum ve ben nazillide yaşıyorum. Benim için mondial almak daha mantıklı gibi gözüksede bu motoru viragoya benzediği için almak istiyorum. Sizlerden isteğim bir motor dan beklenenleri veriyor mu vermiyormu Teşekkürler
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Arkadaşlar bugün görmek banada nasip oldu ankaralı arkadaşlar motosiklet günlerinde 1 adet var ve tr deki 5. ss miş
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
öncelikle motorlarınız hayırlı olsun ama şuda birgerçek ki motor sitede tyanıtıldıgı gibi çıkmadı ben dahil pek çok kişinin beklentilerini karşılamadı görünüş olarakbogazkesen adlı üyeden alıntı
walla bbaday arkadaşım motor üreticilerinin bu kadar çok çeşit we modelde üretmelerinin öncelikli sebebi her insana hitab edecek çeşitlilikte model üretebilip satmak. o yüzden inşallah hayal ettiğin sewdiğin motoruna kawuşursun... yani şöyle bi durum war beni cezbetmeyen bir sürü model war ama herhangi birinin konusuna giripte can sıkıntısından ben bu modeli beğenmedim diye bişey yazma gerekliliğini görmüyorum ben kendimde... senide sewgi we saygıyla selamlıyorum... iyi sürüşler...
bogazkesen arkadaşım benimde yazma nedenim aylarca bekleyip firtmasya gönderilen e-maillerde beklemenize deyecek tatmin edici motorun gelecek olmasıydı hiç olmazsa reçek resmini koysalardı yada hiç resim koymasalardı tüketiciyi yanıltma noktasında benim zözüm sende güle güle kullan allah kaza bela vermesinbogazkesen adlı üyeden alıntı
valla sakarya da bu motoru almak imkansız gibi oldu. bekle bekle hala gelecek. işin aslı motordan da soğudum. başka bir model alıcam herahalde. yine ne varsa enduroda var herhalde.
walla heryerde çatır çatır satıyorlar sen neyi dert ediyorsunki almak için. bence kesinlikle kaçırma bu motoru. sakarya da yoksa ordaki bayinin sorunu istanbulda heryerde var şu anda...
bizde bekliyoruz bayiye gelsinde alalım diye bu alıp ta binen arkadaşlar motor hakkında izlenimlerini yazabilirlermi acaba
okan kardeş hayırlı uğurlu olsun. motorun çok iyi görünüyor. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)