arkadaşlar güvenilir parça satan site biliyor musunuz internetten pek alışveriş yapmadığım için bilmiyorum da krank piston vs alacağım
arkadaşlar güvenilir parça satan site biliyor musunuz internetten pek alışveriş yapmadığım için bilmiyorum da krank piston vs alacağım
Merhaba arkadaşlar super shadow 250 motorum var arka jantımın göbeği patladı ve kaç aydır yatıyor motorum. usta parça olmadığını söylüyor ama uğraşmıyor . nerden nasıl bulabilirim arka jant lütfen yardım edin motorumu özledim vallahi yıl olacak nerdeyse.
parça olmaz mı hiç ço kgarip hangi şehirdesin ?
Selam, evet super shadow yedek parçası bulmak istanbulda bile sıkıntılı. Ben de yaklaşık 2 3 ay arka jant aradım. Göbek dağılmıştı.n ŞAnsın varsa Virago arka jantı bulman daha büyük bir olasılık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Bu arada benzin deposunda ufak bir göçüğüm var ve motorumu boyatmak İstiyorum. İstanbul'da bu işleri yapacağım iyi bir yer önerebilir misiniz?
iyi ama jant uydurulur ki
jant uyduruluyo da uyan jantın kampanası pek uymuyo.
Merhaba arkadaşlar. Bende Keeway SuperShadow 250 var. Jantlar kemik jant ve ben tel jant takmak istiyorum. Bir arkadaşım MCT 250 jantı satıyor ama benim motora direk takabilir miyiz yoksa değişmesi gereken parçalar da var mıdır?
keeway supershadow ön jant arıyorum. satar mısın?
mct jantı supershadow!a olmaz. bisan roadstar250 ya da lifan 250-b jantı olur. km sayacı ve disk ters tarafta, uydurmak için bir sürü işlem lazım. bu dediğim iki motorun jantı da tel zaten.
arkadaşlar keeway ön jant satan, satan yer, birini bilen mesaj atabilir, ya da alıntı ile cevap verebilirsiniz. ya da 16 inç 110 lastik destekli jantım ile takas yapabiliriz. bu 16 inç chopper jantlar ile supershadow jantı sorunsuz uyum sağlıyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Şu konuyu bi canlandırayım istedim aramızda hala ss 250 sürücüleri varmı? bu akşam bir adet alacağım ss 250
sürüyorum taş gibi :D
Bu motor grubu 3 4 farklı isimle piyasada ve şuanda aktif kullanıcısı pek kalmadı. Bir facebook grubu kurup yedek parça vs. için bilgi paylaşım grubu oluşturalım diyorum
aslında teknik olarak bakarsak aktif kullanıcısı deli gibi vardır çokdur.. ama marka çevresinde model çevresinde takılı kalınırsa azalır seyrelir..
bu keeway supershadow daki motor hatırladığım kadarı ile lifan motoru idi yani lifan 250-b ile aynı motor ve borelli cmx idi galiba onla aynı motor araştırılırsa daha çok bu motorun kullanıldığı marka ve model çıkar.. aslında önemli olan bu kısmı.. çünkü aynı motor demek aynı yedek parça aynı yapılıcaksa modifiya aynı yapılıcaksa ekonomi aynı şanzıman v.b demek..
farı farklı olmuş selesi farklı olmuş bunlar çokda mühim değil bunlar aksesuara girer ama tipleride dışında ible kullanılan parçaların %70 i gene ortakdır en kötüsü uyumludur..
misal lifen 250b de farklı stop vardır keeway farklılık olsun diye farklılık olsun diye farklı bir stop kullanmışdır ama kasa aynı oldumu iki stopda birbirine uyumludur aslında...
yedek parcalari nerede bulunuyor bunlarin ben de merak ediyorum.
var nette aliexpressde de var
Merhaba arkadaşlar, bende bu motoru yeni aldım. İlk motorum. Beklediğimden daha iyi bir performansı var. Daha önce scooter deneyimim olmuştu bir kaç kez onun dışında hiç doğru dürüst vitesli motor sürmedim. Başlangıç için çok doğru mu değil mi bilemem ama benim için şartlar uygundu ve denk gelince bir tanıdığımdan aldım. Aldığım kişi 1000 km'de bir yağını değiştiriyormuş. Yağ değişimi bu motorun uzun ömürlü olmasında ki en büyük etkenmiş öyle dedi. Biraz devirli sürüyorum ve çok kötü vites değiştiriyorum bu biraz motoru yıpratacak gibi gözüküyor ama en kısa zamanda alışacağım. Şimdilik benden bu kadar arada sırada bu başlığı takip edeceğim. Bu arada bu motorun dilinden anlayan usta varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
Yokum bu makinenin bir piri
aranıza katıldım bende 10 gün önce aldım banada sele altı kapaklar ve hava filtre kapağı lazım nerden buluruz
nasıl dahil oluruz gruba
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)