Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar, honda shadow'un ayrı bir yeri var bende geçen seneki fuarda üstünden inmemiştim. keeway'in supershadow modeli benimde ilgimi çekti, şu an herkesin dilinde ne alırsan al çin malı olmasın deniyor! 150 cc kullanan arkadaşlar memnun kalmışlar okuduklarıma göre, bende kararımı yavaş yavaş vermek üzereyim aslında keeway için gidicem fuara. bir arada gitme fikriniz varsa bende size katılabilirim...
Reklamlar
-
bisan roadstar 4.265,00 YTL bakınız motorbike dergisi fiyat listesi doğrumudur bilemem
-
Arkadaşlar aşağıdaki motorun resmini osmanlı motorun sitesinden aldım ama bu sene getirip getrmeyeceklerini bilmiyorum fakat güzel bir alete benziyor 250 lik V motor 16,5 hp
keeway landcruizer e benziyor
-
ceash, maşallah resmi heryere yapıştırmışsın. ya bu motor hysoung un aynısı. ve eğer osmanlı motor bunu getirirse bu hysoung'a prestij kaybettirir diye düşünüyorum. osmanlı motorsa prestij kazanır ve hele fiyat makul olursa para da kazanır
-
millet faydalansın diye yapıştırdık herkez tüm topicleri okumuyor ben takip ettiğim kadarı ile bu tip makinelere ilgisi olanların baktığı yerlere resmi koydum
-
Keeway 2006 modelleri ile ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki linke katılımınızı rica ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10122
-
evet arkadaşlar sonunda fiyatlar açıklandı...
biraz önce yeni fiyat listesi elime geçti
land cruiser 3990ytl
supershadow 3590 ytl
herkese hayırlı olsun
-
kendi sitelerindemi açıkladılar
-
-
gördüm kredi kartına taksitte var ama ben 150 sl mi satıp peşin alacağim tabi önce fuarda gidip inceleyeceğim
-
Super Moderator
Bu arada fuara gidenler veya gidecekler varsa, Monero markalı v2 motor 250 cc bir motosiklet görebilecekler bu fuarda.(Üst katta ortada duvara asılmış olan.)
Bu model Supershadow'la aynı modelmiş ve aynı fabrikada üretiliyormuş.
Onun da fiyatı 3590 YTL.
-
motoru bende gördüm (monero) 250 lik V motor süper shadov ile aynı daha doğrusu virago nun kopyası ama benim gözüm tutmadı birde land cruizeri görelim ondan sonra karar verip motoru değiştireceğiz
-
-
Monero nun sitesinde yok bu makina
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
ben fazla tutmadım acıkcası
-
koruma demirlerinin olmamasına taktım.neden illa bişey eksik oluyor anlamış değilim.
-
benim merak ettiğim birşey var...
bence bu monero keewayden daha güzel çünkü jantları tel!
şimdi beni merak ettiğim konu.
1. keeway kesin tel jant gelmeyecek di mi? bilen var mı?
2. jantlar değiştirilebilir mi? değiştirilirse fiyatları nedir?
3. monero alsak ücreti mukabilinde (aynı makinalar ya) servis ve yedek parçada keewayden yararlanabilirmiyiz?
-
yeni üye
arkadaşlar bu modeli ve landcruıser modelini yaklaşık sene başından berş takip ediyorum.yaklaşık üç hafta önce fiyatını açıkladılar...www.feyizoglu.com dan bakabilirsiniz.sevgiler zevkli arkadaşlarım...
-
bumerang adlı üyeden alıntı
koruma demirlerinin olmamasına taktım.neden illa bişey eksik oluyor anlamış değilim.
Neden olsunki koruma demiri,suzuki,yamaha,honda,kawasaki gibi modellerde varmı sanki onlardada yok o ayrı satılan bir aksesuardır ama çin motorlarının çoğunda alıcının gözünü boyamak için takıp takıştırıyorlar.Bu arada ben fuarda bir tek çin malı motoru beğendim o da bu motor,gayet güzel bir motor...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
fuarda yerdeki 250'lik monero'nun şasesi üzerinde bulunan ve kabloları sabitlediği varsayılan yuvarlak demiri ben kopardım. punta ile birleştirmişler bu ne biçim kötü kaynak derken elimde kaldı. bereket versin parçanın diğer tarafıda kaynakla tutturulduğu için tümden kopmadı. yoksa on parça elimde kalacaktı. bu makine imalat hatalıdır diye duvarda asılı olana bakayım dedim. onunda selesinin altında garip bir kablo duruyordu gereksiz gibi. şöyle bir bakarken hiçbir yere bağlı olmadığını fark ettim. hızla oradan uzaklaştım. tüm bunlara neden olduğum için üzgünüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler