ZEYKANNET,kardeşim ne yaptın?haber bekliyoruz merakla..
Abi bişey yapmadım. Motor tamircide duruyor beyin sipariş edilecek ama bi kaç gün sonra sipariş edeceğim para durumu yok şimdilerde 210 tl dedi usta. Bi aksilik çıkmassa bir hafta sonra ayağa kaldıracam Gara Mekeyi. Beyini takınca yazarım sonuçları.
o kadar ucuz bir malzeme değil ve yazin arkadaşım karbiratör mikini falan değil bu arada bilgin olsun beyin nedir bilmiyorum alanya da temizletirken baktım özelllikle mikuni değil farklı bir şey yazıyor üstünde.
v motorcicle de vardır keşke oraya sorsaydın benim de beyin ölmüştü bi ara direkt oraya gittim adam çıkardı taktı yenisini yüksel usta var orda arayıp sorun telefonunu netten de bulabilirsiniz sanırsam
beynin içinde zift gibi bir madde var yani yanan bir parçayı onarmak imkansız gibi birşey o yüzden değiştirilmeli başka çözüm yoktur
bu akşam bujilerimi değiştirdim 2 adet ngk c7hsa aldım 30 ytl tuttu. üzerindeki bujilerim bosch tu 4550 km kullandım artık çalıştırmakta güçlük çekiyordum bakalım farkını fark edebilecek miyim?
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
bende dün akü aldım inci den 50 kaat walla cillop gbi
bu arada benim motor 22,000 de kimse motor kullanmıyo mu diyesim geldi
bende dün akü baktım 60lira 3 e bölerim dedi ama aküler benm aküden ebat olarak bayağı büyüktü yani yerine sığmadı almadım uygun ebatta bi akü bulursam bende alıcam. benim motorda 7600 km oldu hafta içi hergün işe gitgel şeklinde haftasonu pek kullanmıyorum araba olduğu için ve hesapladım 1 yılda yaptığım km 4500 km. demekki bir on sene motorumu değiştirmem
ngk c7hsa adet fiyatı 4 ytl mersindeki tüm satıcılarda,paylaşımlarımızdaki kazanımları mutlaka gözden geçirin derim.Saygılar. Yazın,söylediklerim servis onaylı,denenmiş.Güvenle bilgileri paylaşabilirsin,mahçup olma ihtimaliniz yok.
Sayfaları inceleyerek, bu motosiklet hakkında fikir sahibi olmak isteyenlere yardımcı olabilmek adına...
*100 km de 3.2 litre yakıyor.
*son hızı (pek yapmasam da düz yolda) 130 km/h
*v- motoru sayesinde 100 km/h hıza kadar titreşim yok denecek kadar azdır.
*ön farın aydınlatma kapasitesi zayıf.(Rolesiz olduğundan ampuller patlıyor!)
*sürücü koltuğu rahat,artçı koltuğu pek değil.
*Macar patentli olup,çinde üretilenlerin CE belgeli modelidir.
*Ön lastik 3.00-18 olup, bozuk satıhlarda tepkisi yüksek değildir.
*Yol tutuş anlamında fiziksel hesaplarını viragoda da ispatlamış olup dengelidir.
* Karburatör orijinal Mikuni (Yamaha - Suzuki vb. gibi pahalı 250 cc'lik motorların birebir aynısı ) performans karbüratorü olarak anılıyor ...
* Beyin kesinlikle Suzuki ve Yamaha'nın 1100'lük motorlarına taktığı orijinal Japon ve en kalitelisi (Çelik motorun beyni de uyum sağlıyor)
*CDI ünitesi Suzuki - Yamaha ve Kymco Venox ile aynı marka ve seri ...
*Şanzıman 100% Çin ...
*Bujileri kesinlikle 7 numara NGK iridyum veya platin ile değiştirilmeli.(CR7HIX 7544 NGK IRIDIUM IX)
*Lastikler suda yere sağlam basmadığından, dubless metzeller doğru tercih olacaktır.
*Yağ filtresi olarak suzuki Burman ile uyumludur.(virago 250cc de uyuyor)
*Arka dişli takozları zamanla özelliğini kaybederse,mct 250 takozları ucuz ve uyuyor.
Fren sistemine yapılabilecek az masraflı hiç bir çözüm ben bulamamıştım. Yapılması gereken motosikleti iyi tanıyıp,sınırları dahilinde risk almadan kullanmak oluyor
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
viceroy,teyid ettiğin teşekür ederim..
viceroy@
paylaşımlarımızdaki kazanımları mutlaka gözden geçirin derim
Hocam kusuruma bakma bunu anlayamadım ? istanbul da bir kaç yere sorarak aldım hepsi aynı fiyatı söyleyince bende gittim aldım kendim taktım hiçbiride sölediğiniz gibi 4 yada 5 tl demedi. 1.sorduğum yerler maslakta atatürk oto sanayi içerisindeki 2 tane ayrı yedek parça satan dükkan orda pahalı geldi diye almadım sonra sirkeci ye gittim orda da bir iki dükkana sordum aynı fiyat demekki fark etmiyor diyerek özen motor var sirkeci de ordan aldım ne yapim ucuzunu bulamadık olmuşken ngk olsun dedik o da 15+15 tuttu
Shadow kardeşim NGK C7hsa ları 9 tl ye bulkuyorum ve pahalı diye almıyorum makbulü 7 tl dir. Bu işte bir iş var bence..
ucuz olanların sahte ngk olabileceği ihtimalinden başka birşey gelmiyor aklıma ama herkes aldığı üründen memnunsa sorun yok üstelik bikaç yerden fiyat almış durumdayım yani hepsi aynı. daha ucuz aldıklarınızla benim aldıklarımı bir yanyana getirip kıyaslayabilsek keşke
aehuhaue bende mayıstan beri 10,000 yaptım işte acemi merakıyla işemeye bilem motorla gittim hergün herkes sürüyo da maks 1 2 defa daha süpershadow gördüm yollarda bu ne yaman çelişki
doğrudur iridyum platin dediktensonra fiyat şişiriolar sirkecide.
nerden alabiliriz yardımcı olurmusunuz.
senin aldığın ngk iridyum bujilerdir onlar o kadar çünkü normal ngk lar 7 tl civarında..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)