Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Oncelikle gecmis olsun erdemcim nedir bu on firen yuzunden cektigin anlamis degilim buna sukur diyeceksin yapcak bi sey yok evet ex istanbulda degil as desen izmirde orhan asker ama biz variz sana manevi destek icin

seviyoruz seni.
    First Day Of My Life

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle gecmis olsun erdemcim nedir bu on firen yuzunden cektigin anlamis degilim buna sukur diyeceksin yapcak bi sey yok evet ex istanbulda degil as desen izmirde orhan asker ama biz variz sana manevi destek icin

seviyoruz seni.
    abi son mesajınla maneviyatın dibine vurdum çok saol =) sabah sabah iyi moral oldu. Bu arada dün Ferco'yu aradım biraz haşlamak için bu motoru aldığımdan beri ön frensen ses geliyodu çünkü. servisteki adam "bişey olmaz" demişti. Adamları Önlüklü falan görünce profesör sanıyosun, inanıyosun tabi. "Sizin yüzünüzden iki kere kaza yaptım, sağ elim sakat şuan" demeye çalışırken tınlamayıp kapattılar. Kasımpaşa'daki servisi aradım. Ordan minibüs ile geldiler (Ön fren yine kitlenebilir diye kullanmak istemedim) Motoru ve beni aldılar, gittik servise. Ön freni bunca zamandır tek kaliperle kullanıyormuşum! Kaliperlerden biri çalışmıyomuş ve sıkılı olarak kalmış! aldığımdan beri duyduğum o tısss sesi ondanmış. Grenajları da söktüm bıraktım "ben elimden geleni yaparım" dedi usta. Taşıma, hidrolik yağı ve servise 70 lira dedi. Cebimde de tamı tamına 70 lira vardı. Pazarlık edicek halim bile yoktu resmen. iki elim de çok ağrıyodu ve çok yorgundum. Helal olsun deyip 70 kaadı bıraktım çıktım. Canavar gibi oldu şimdi motor. Ama o düşüşlerde akan tabak kadar yağın nerden aktığını söyleyemediler. "yağ deposundan akmıştır" diyolar da akan yağ kırmızı değil sarıydı.

Aha bu arada aklıma geldi, orda Selenia da satıyolar.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi son mesajınla maneviyatın dibine vurdum çok saol =) sabah sabah iyi moral oldu. Bu arada dün Ferco'yu aradım biraz haşlamak için bu motoru aldığımdan beri ön frensen ses geliyodu çünkü. servisteki adam "bişey olmaz" demişti. Adamları Önlüklü falan görünce profesör sanıyosun, inanıyosun tabi. "Sizin yüzünüzden iki kere kaza yaptım, sağ elim sakat şuan" demeye çalışırken tınlamayıp kapattılar. Kasımpaşa'daki servisi aradım. Ordan minibüs ile geldiler (Ön fren yine kitlenebilir diye kullanmak istemedim) Motoru ve beni aldılar, gittik servise. Ön freni bunca zamandır tek kaliperle kullanıyormuşum! Kaliperlerden biri çalışmıyomuş ve sıkılı olarak kalmış! aldığımdan beri duyduğum o tısss sesi ondanmış. Grenajları da söktüm bıraktım "ben elimden geleni yaparım" dedi usta. Taşıma, hidrolik yağı ve servise 70 lira dedi. Cebimde de tamı tamına 70 lira vardı. Pazarlık edicek halim bile yoktu resmen. iki elim de çok ağrıyodu ve çok yorgundum. Helal olsun deyip 70 kaadı bıraktım çıktım. Canavar gibi oldu şimdi motor. Ama o düşüşlerde akan tabak kadar yağın nerden aktığını söyleyemediler. "yağ deposundan akmıştır" diyolar da akan yağ kırmızı değil sarıydı.

Aha bu arada aklıma geldi, orda Selenia da satıyolar.
    KARDESIM COOOOK GECMIS OLSUN YAAA O DERT BENDE DE VAR ALDIGIMDAN BERI ON BALATA OTUYOR BIR BAKTIRDIM BALATA BITMIS DEDILER AMA DEGISTIRECEM BU SIRALAR BAKLIM DEGISINCE YAPACAKMI SENINDE SANSIN YOK US BE KARDESIM NEYSE ALAH SIFALR VERSIN BU ARDA MAKINADA FAZLA ZARAR YOK UMARIM

http://www.motosiklet.net/forum/moto...um-olacak.html ARKADASLAR BURYA KONU ACTIM AMA YANLIS ACTIM HERHALDE BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRM

Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KARDESIM COOOOK GECMIS OLSUN YAAA O DERT BENDE DE VAR ALDIGIMDAN BERI ON BALATA OTUYOR BIR BAKTIRDIM BALATA BITMIS DEDILER AMA DEGISTIRECEM BU SIRALAR BAKLIM DEGISINCE YAPACAKMI SENINDE SANSIN YOK US BE KARDESIM NEYSE ALAH SIFALR VERSIN BU ARDA MAKINADA FAZLA ZARAR YOK UMARIM

http://www.motosiklet.net/forum/moto...um-olacak.html ARKADASLAR BURYA KONU ACTIM AMA YANLIS ACTIM HERHALDE BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRM
    ketchap arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle.balata alacak arkadaşlar banada ön ve arka balata lazım.eğer 15euro altında fiyata balata bulusanız haberim olsun.

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar konuyu bölüorum kusuruma bakmayın
    Honda CBR125 dusunuyordum fakat aradıklarımı karsılayamayacagını anladım ve Derbi Gpr 125 uzerinde yogunlastım.. yazdıklarınızı okudum genel olarak motorun sorunları
    1. cok yakıyor..
    2. yag tuketimi
    3. konfor..
    4. yol tutusu
    ??

tecrübelerinize ihtiyacım var=)
    ..................

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ugur92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CBR125 dusunuyordum fakat aradıklarımı karsılayamayacagını anladım ve Derbi Gpr 125 uzerinde yogunlastım.. yazdıklarınızı okudum genel olarak motorun sorunları
    1. cok yakıyor..
    2. yag tuketimi
    3. konfor..
    4. yol tutusu
    ??

merhaba kardes zevkıne hırsıına ve adrenalıne vede ılgı cekmek ıstıyorsan bence derbı kardes ben cok memnunum

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yol tutuşu cbrdan çok çok iyi
    Yakıt konusunda biraz fazla olabilir ama aldığın zevke değer
    Yağ tüketimi benzinle orantılı o kadar fazla masraf değil buda..
    Parça konusunda arıza yaptığında kafanı çalıştırırsan eğer cbrdan çok daha ucuza tamir ettirirsin
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba kardes zevkıne hırsıına ve adrenalıne vede ılgı cekmek ıstıyorsan bence derbı kardes ben cok memnunum

bencede derbi al derim.bende alalı iki hafta oldu.hyosung cbr cbf arasında sıkışıp kalmıştım.derbi aldım.çokta memnunum.bence derbi.derbici kardeş balata olayını ne yaptın.sipariş verdinmi.yada muhadil bir parça bulabildinmi

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı smail adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede derbi al derim.bende alalı iki hafta oldu.hyosung cbr cbf arasında sıkışıp kalmıştım.derbi aldım.çokta memnunum.bence derbi.derbici kardeş balata olayını ne yaptın.sipariş verdinmi.yada muhadil bir parça bulabildinmi
    kardes ben sparıs vermıcem el emgı bır balata yapıcam bır arkads denedı gs 500 makınay denedı ve cok memnun kaldı sımdı ben yapacam eger olursa ve memun kalırsam butun gpr cı arkadaslarla paylasıcam

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    1. cok yakıyor..
    2. yag tuketimi
    3. konfor..
    4. yol tutusu
    ??

1) yakıtı 100 km de 4.5 litre
    2) yağ tüketimi motora göre değişiyor 500- 1000km de bir litre yağ
    3) selesi biraz sert ama bence diğer özellikleri göz önünde bulundurunca hiç problem değil.
    4)yol tutuşu cbr ile kıyaslamayacak kadar iyi.
    aklındaki diğer sorulara cevap verebiliriz.....

cok tesekkurler arkadaslar bu kadar hızlı ve dolu dolu cvplar verdıngınız icin derbi beni mutlu edecek bunun inancındayım

2.el almayı planlıyorum ve nette arastrma yaptım az sayıda 2. el olması buyuk sıkıntı veriyor bana.. sezondan önce alamazsam sezon sonrasına kalacak.. Sezondan sonra satmayı dusunen arkadaslar var mı?

geleneksel gezinize ait fotolara bakmıstım baya bi önce biraz öncede google videodan gpr125 lere bakıordum o gune ait bi videoyla karsılastım sasrdım bir gpr iki gpr uc gecti dort oldu bes aaa..
    inş bende gpr sahibi olur o gruba karısırım tez zamanda die gecirdim icimden
    ..................

Motosikleti
    Teşekkürler arkadaşlar. Motorda fazla masraf yok aslında. Toplamda 400 liraya falan patladı bana. Kırım yaşadığım parçaları orjinal aldığım ve bir kere çekici kullandığım halde tüm masraf bu. Çok ağladım ama ben kafamda 1000 lirayı gözden çıkarmıştım o yüzden 400 o kadar üzmedi beni. Motorunu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun! Güle güle kullanın. Kazasız belasız inşallah. Bu arada GPR'ın yol tutuşuna laf ettirmem =) deli gibi yatıyo GPR.

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    ketchup kardesıme son derece katılıyorum manyak yatıyor makına sankı kendını yarıs pıstınde hıssettırıyorrrr ben bıle kendıme sasırıyorum profesyonel motor kullnıcısıyım zannedıyorum okadar yanııııı

Motosikleti
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben böyle şansın içine tüküreyim!..
    Sonunda bu sabah iş yoktu ve vakit bulunca hemen fırladım motorun başına.. hava güzel, keyfim acaip yerinde. Zaten sabah olsun da kırdığım vites pedalını değiştirip gazlayayım diye can atıyodum. Çıktım vites pedalını değiştirdim. Ama bi sorun vardı, motor kımıldamıyo.. baktım ön fren sıkışmış. Ne yapsam ne etsem derken, aklıma geçen hafta gidonu biraz yukarı kaldırdığım geldi. Gidon aşağıda olduğunda, tam sol yapınca korna depoya basıyodu. Onun için kaldırmıştım gidonu, bu da fren hortumunda basınç falan yarattı heralde. Gidonu indirdim ama ön fren hala biraz sıkı. Neyse atladım motora, baktım gidiyo, en yakın benzinciden benzin alıp (bi avuç benzin var depoda) bi de freni ayarlicak birini bulayım diye çıktım siteden. Kafada kask falan yok tabi, benzinci motorla 40 saniye uzaklıkta. Yokuş yukarı çıkarken yine ön fren sıkışmış ve motor yine altımdan kaçtı, bu sefer de sağa düşürdüm.. Baktım, yere tepsi kadar yağ akmış. Önceki kazada da "yolda yağ varmış ondan düşmüşüm" dediğim yağ heralde benden çıkmıştı yine. İki kazanın sebebi de ön frenmiş! Lan ben de noluyo diyorum dümdüz yolda giderken yere yapıştım..
    9 senedir kullanırım, hiç kaza yapmamıştım. Kısa sürede iki kaza yapıp sıfır motoru düşürdüğüm için çok fena rencide oldum arkadaşlar. Sol elimde yırtıklar, sağ bileğimde de bi şişme var ama umrumda değil. Çok da fazla ağrımıyolar zaten. Ama bu adalet mi ya? Ben şimdi aldığımdan beri sıssss diye ses çıkaran bu balata yüzünden kaza yaptım, kim ödeyecek bunun bedelini? Ferco'da ilk bakımda niye bakmadılar buna? üstelik balataları da temizlemek için söküp taktılar o kadar. Ya da motovizyondan alırken niçin adam akıllı toplamadılar. Kim bu işin suçlusu? Bende de suç var tabi... Neyse işte moralim çok bozuk. Bidaha yola çıkamam ve bugünden başka vaktim yok. Şimdi Ferco'yu arayıp servis aracı gönderin falan diyecem. Bi tanıdığın aracı da var ama onu arayamam artık. Geçen ev taşırken de onun minibüsü almıştık.. neyse işte canım çok sıkkın..
    Ah be Extrema, gel istanbul'da yaşa be.. Astral da izmir'de.. Orhan desen askerde. Yine mecbur gidicem Ferco'ya..
    erdemcim çok geçmiş olsun ya ben sonradan gördüm senin yazını. Sıkma canını sağlık olsun. sana bişey olmasın da...

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Erdem geçmiş olsun ya nedir bu şanssızlık?? Kaliperin biri aldığından beri hiç mi çalışmıyormuş?? Yoksa bakımda söküp taktıklarında mı bi halt yemiş olabilir adamlar??
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdemcim çok geçmiş olsun ya ben sonradan gördüm senin yazını. Sıkma canını sağlık olsun. sana bişey olmasın da...
    Çok teşekkürler. İyiyim ya. Sağ bilek sargıda, sol elde bikaç yırtık ve sağ dizimde sıyrıklar var ama önemsiz şeyler. Küçükken hangimizin dizleri, avuçları sağlamdı ki? =) Büyüdükçe nazikleşecek halimiz yok tabi =) Çok saol iyi dileklerin için.

Erdem geçmiş olsun ya nedir bu şanssızlık?? Kaliperin biri aldığından beri hiç mi çalışmıyormuş?? Yoksa bakımda söküp taktıklarında mı bi halt yemiş olabilir adamlar??
    Abi saol ya.. Kaliperin teki aldığımdan beri çalışmıyomuş evet. Ben alana kadar mağazada 2 sene yattığı için olabilir diyolar. Ama aldığımdan beri ön tekere değiyodu balata ve ön fren taş gibiydi. bir santim dalan sıkılabiliyodu. Dozaj çok zordu. SSsss diye bi ses yapıyodu ve ön teker özellikle disk ısınınca serbest dönmüyodu. Şuan problem yok. Aslında tüm masrafı Ferco'nun ödemesi gerek ama gel de anlat. Kime ispat ediceksin o frenin ilk günden öyle olduğunu, kazaların ön fren yüzünden olduğunu.. Sağlık olsun dedim bıraktım..

arkadaslar derbi lerin sıfırı yok mu? nette bulamıorum... 2.el alcam ama sıfırının fiyatınıda merak ediorum..
    ..................

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    arkadaslar derbi lerin sıfırı yok mu? nette bulamıorum... 2.el alcam ama sıfırının fiyatınıda merak ediorum..
    bızımkılerın sıfırı yok yenı 4 t ler var artık onlarda trye gelmıyor ferco artık rs 125 lerı getırıyorr ben oyle bılıyorummm

Motosikleti
    yanlış hatırlamıyorsam sıfırı 2007 de 8900 tl idi. ama daha sonra fiyatı biraz düşürdüler. 2008 ve 2009 da da gelmedi zaten...

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    ugurcum aramiza hos geldin , sordugun sorularin yanitlarini almissin.Bende gectigimiz sezon sonu motosikletimden ayrilmak zorunda kaldim, genel olarak arkadaslar ile ayni fikirdeyim, satin almadan once almak istedigin motosikletin bilgilerini bizle paylasabilirsen yardimci olamaya devam edebiliriz

erdemcim sevindim adina

Havalar isiniyor bi aksam firuzaga cay bahcesi yapalim cocuklar.

Bana yakin nasil olsa yuruyerek gelebilirim
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler