Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    fuarda derbi gpr 125 yoktu. Ferco bu model yerine aprilia rs 125 getiriyor 2 senedir. diğer fuarda da olacağını hiç zannetmiyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda derbi gpr 125 yoktu. Ferco bu model yerine aprilia rs 125 getiriyor 2 senedir. diğer fuarda da olacağını hiç zannetmiyorum...
    hadıyaa olmadı sımdı bakk uzuldum valla kadır yaa sen gıttınmı kardesım fuara

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    çarşamba, cuma ve pazar günleri fuardaydım. Ama malesef Gpr 125 yoktu.
    Zaten yenileri 4 zamanlı olduğu için çok satmayabilir diye düşünüyorum. onlar da aynı düşünceyle getirmemişlerdir herhalde....??????

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çarşamba, cuma ve pazar günleri fuardaydım. Ama malesef Gpr 125 yoktu.
    Zaten yenileri 4 zamanlı olduğu için çok satmayabilir diye düşünüyorum. onlar da aynı düşünceyle getirmemişlerdir herhalde....??????

Ben fuarda birebir ferco motorun satış temsılcısıyle konustum Ferco motor standında.Derbi gpr 125 r 4T olayını sordum.Getırmeyı dusunmuyorlarmıs.Gelmıycek dedı.2 zamanlıya APRİLLİA ile devam edecegız dedıler.Şaşırmadım gelmıycegını tahmın edıyordum zaten.

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben fuarda birebir ferco motorun satış temsılcısıyle konustum Ferco motor standında.Derbi gpr 125 r 4T olayını sordum.Getırmeyı dusunmuyorlarmıs.Gelmıycek dedı.2 zamanlıya APRİLLİA ile devam edecegız dedıler.Şaşırmadım gelmıycegını tahmın edıyordum zaten.
    neden acaba cıhan derbı 4t tutmaz dıyemı getırmıyorlar acaba soylermsın ozaman bızdekı 2 zamnlıların yedek parca sorunu cıkrar boyle olursa ne dersın?

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Ben yedek parça konusunda endişeli değilim, firmanın 10sene parça bulundurma zorunluluğu var, grenajı filan geçiyorum, motor zaten yamaha DTR125 parçası bol miktarda var, yürüyende en kötü dışardan getirtilir hem buradan ucuza...Ama bunları düşünmeye gerek yok!
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    tsk astralll ya sey soracam bu dısardan getırtırız dıyorsun yaa sıyteden felanmı getırılıyor parcalar granz felan mesala bılelımde sonra ugrasmayalım

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tsk astralll ya sey soracam bu dısardan getırtırız dıyorsun yaa sıyteden felanmı getırılıyor parcalar granz felan mesala bılelımde sonra ugrasmayalım
    +1 =) benim de bikaç parçaya ihtiyacım olacak.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +1 =) benim de bikaç parçaya ihtiyacım olacak.
    astrall bıze yardımcı olur herhalde kechtcap kardesım baklım mesajları goruse yardımcı olur

Motosikleti
    Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    astrall bıze yardımcı olur herhalde kechtcap kardesım baklım mesajları goruse yardımcı olur
    Ben dükkan sahibi filan değilim, internetten yurtdışı parça sitelerinden getirtiyorum, önceki motorumu baştan sona bu şekilde yaptım. Paypal ile alışveriş yapıyorum 2-3 haftada parça elime ulaşıyor, size neler lazım ona göre bakayım!

Motosikleti
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben dükkan sahibi filan değilim, internetten yurtdışı parça sitelerinden getirtiyorum, önceki motorumu baştan sona bu şekilde yaptım. Paypal ile alışveriş yapıyorum 2-3 haftada parça elime ulaşıyor, size neler lazım ona göre bakayım!
    Astral selamlar. Benim nude sol grenajda çatlak var. sol debriyaj maneti ve vites pedalı gerekiyor bi de. Hani aklında derbi yedek parçası biyer varsa yazarsan çok iyi olur. Yoksa sakın araştırma, emrivaki yapmim.. Bu ay maddi durumum çok kötü. Pek çok şey üst üste geldi. O yüzden hiç boşuna parça bakmıyorum bile =)

Bu arada yaklaşık iki aydır yatan motorum ikinci marşta çalıştı, aferini aldı benden.. tekrar çıkıp gazlamak için sabırsızlanıyorum =)

Motosikleti
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Astral selamlar. Benim nude sol grenajda çatlak var. sol debriyaj maneti ve vites pedalı gerekiyor bi de. Hani aklında derbi yedek parçası biyer varsa yazarsan çok iyi olur. Yoksa sakın araştırma, emrivaki yapmim.. Bu ay maddi durumum çok kötü. Pek çok şey üst üste geldi. O yüzden hiç boşuna parça bakmıyorum bile =)

Bu arada yaklaşık iki aydır yatan motorum ikinci marşta çalıştı, aferini aldı benden.. tekrar çıkıp gazlamak için sabırsızlanıyorum =)
    http://www.easyparts.nl/showdrawing/...nents_(2).html
    Bana sorarsan bunları hiç almaya değmez mesela yan grenal 150Euroya eline ulaşır, bunu sanayide tamir ettirebilirsin sıfır gibi olur! Vites pedalı plastik, Allah korusun düşersen yine kırılacak bunu sanayide aynısını pirinçden veya başka malzemeden yaptır, benim öyle mesela orjinalden farksız ve çok sağlam! Manet kırıksa onuda kaynak yaptır ve parlatsınlar anlaşılmaz bile! Bunlar olağan şeyler yani ufak düşmelerde oluşan hasarlar, değiştirmeye değmez! Eğer ki ben sıfır alırım dersen bu sitedeki fiyatlara 20 euro kargo ekle, 100euroyu geçersede %18 vergi!

Motosikleti
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.easyparts.nl/showdrawing/...nents_(2).html
    Bana sorarsan bunları hiç almaya değmez mesela yan grenal 150Euroya eline ulaşır, bunu sanayide tamir ettirebilirsin sıfır gibi olur! Vites pedalı plastik, Allah korusun düşersen yine kırılacak bunu sanayide aynısını pirinçden veya başka malzemeden yaptır, benim öyle mesela orjinalden farksız ve çok sağlam! Manet kırıksa onuda kaynak yaptır ve parlatsınlar anlaşılmaz bile! Bunlar olağan şeyler yani ufak düşmelerde oluşan hasarlar, değiştirmeye değmez! Eğer ki ben sıfır alırım dersen bu sitedeki fiyatlara 20 euro kargo ekle, 100euroyu geçersede %18 vergi!
    Debriyaj maneti argon kaynağıyla tutturulur da satarken biri körüp kıllanır mı acaba diyorum.. bu arada grenajı bence tamir edemezler, o rengi tutturamıyolar. tabi maddi durumlar yine tamir yoluna gitmeyi gerektiriyor. aklın yolu bir =) çok saol astral. siteye bakıyorum şimdi.

Motosikleti
    ""internet sitelerinden satın alınıp posta yoluyla gönderilen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen eşya ile ilgili olarak, gerçek kıymeti gönderim başına 100 ila 1500-avro arasında olan eşya için % 10 tek ve maktu vergi uygulanması, kıymeti 1500-avro’nun üzerinde olan eşya için ise İthalat Rejim Kararı’na tabi tutulması gerekmektedir.""

Arkadaslar Tebliğ gayet açık goruyorsunuz.İnternet uzerınden yapacagınız ticari olmayan alısverıslerde %10 gumruk vergısı uygulanıyor.Ama dikkatinizi çekiyorum tebliğde EŞYA diyor .Yani birden fazla esya varsa uygulama değişebilir.Cunku ticari amaç guduldugu dusunulebılır.Boyle durumda ınsıyatıf gumruk memurundadır.Birdan fazla parça vardır, Tıcarı amac mevcuttur diye yorumlarsa Ithalat rejımıne tabııdır.Ama tek parça eşya ise bunu dıyemez.Haberınız ola!!!!

Motosikleti
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ""internet sitelerinden satın alınıp posta yoluyla gönderilen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen eşya ile ilgili olarak, gerçek kıymeti gönderim başına 100 ila 1500-avro arasında olan eşya için % 10 tek ve maktu vergi uygulanması, kıymeti 1500-avro’nun üzerinde olan eşya için ise İthalat Rejim Kararı’na tabi tutulması gerekmektedir.""

Arkadaslar Tebliğ gayet açık goruyorsunuz.İnternet uzerınden yapacagınız ticari olmayan alısverıslerde %10 gumruk vergısı uygulanıyor.Ama dikkatinizi çekiyorum tebliğde EŞYA diyor .Yani birden fazla esya varsa uygulama değişebilir.Cunku ticari amaç guduldugu dusunulebılır.Boyle durumda ınsıyatıf gumruk memurundadır.Birdan fazla parça vardır, Tıcarı amac mevcuttur diye yorumlarsa Ithalat rejımıne tabııdır.Ama tek parça eşya ise bunu dıyemez.Haberınız ola!!!!
    100EURO altı (kargo dahil) evinize kadar gelir, bunun üstü vergiye tabi, bunun içinde 3-5 parçada olsa sorun değil ama tek malzemeden 3-5tane olursa o zaman papaz olma ihtimali var! Ben bir kolide 3-4 malzeme getirdim, 200küsür euro tuttu, bunlar ne diye sordular, bende motorum bozuk burda bulamadım dışardan getirdim dedim eski gileram için! Birde üniversite de çalışıyorum, kartımı gösterdim satıcı olmadığımı anladı vergisini ödedim aldım...Sonra 4-5 defa daha böyle malzeme getirdim artık adam bana hal hatır sormaya başlamıştı...

Motosikleti
    :"/
    Bende yurt dışından ürün getirttim...Ürün sayısı önemlidir mumkünse herzaman tek tek yollatın...Ayrıca alışverişlerde hiç bir zaman kesinlik yoktur...Gümrükte gömleği takılan arkadaşları biliyorum...100 euro bir limittir fakat cümlede geçen "gerçek kıymeti" ibaresine dikkat çekerim sizin ürünün fiyatına inanmayabilir gümrükçü yurt içi satış fiyatına bakar yada daha once boyle bi mala ne kadar fiyat biçildi onuda dikkate alabilir...Kesin bir konu varsa oda sizin aldığınız ürünün geçip geçmeyeceği gümrükçü kardeşimizin o anki ruhani durumuna bağlıdır...

Motosikleti
    cbr_125
    arkadaşlar merhaba bende bu sene motosiklet kullanmaya başladım.ilk motorum cbr 125 oldu şimdilik pek bi problemim yok hızı suan tatminkar fakat motorun ince yapısı yavaş yavaş gözüme batmaya başladı.derbi kadar kişilikli bir makina değil.benim size sormak istediğim su ; biraz araştırma yaptım ve grenaj kabartma diye bir şeyin yapıldığını duydum,kafa grenajı dahil yan grenajları ve kuyruk grenajlarını genişletmek istiyorum.bunu grenajla şasi arasına cıkıntı oluşturabilecek malzemeler kullanarak grenajı da üstüne oturtmak mümkünmüdür.yada bu iş için yapılabilecek başka bi şey varmı.önerilerinizi bekliyorum.bu işi yapan bu işten anlayan usta bulabilirmiyim.ankarada bu işi nasıl halledebilirim bi deyiverin bana.

Motosikleti
    Alıntı RedCarpet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende bu sene motosiklet kullanmaya başladım.ilk motorum cbr 125 oldu şimdilik pek bi problemim yok hızı suan tatminkar fakat motorun ince yapısı yavaş yavaş gözüme batmaya başladı.derbi kadar kişilikli bir makina değil.benim size sormak istediğim su ; biraz araştırma yaptım ve grenaj kabartma diye bir şeyin yapıldığını duydum,kafa grenajı dahil yan grenajları ve kuyruk grenajlarını genişletmek istiyorum.bunu grenajla şasi arasına cıkıntı oluşturabilecek malzemeler kullanarak grenajı da üstüne oturtmak mümkünmüdür.yada bu iş için yapılabilecek başka bi şey varmı.önerilerinizi bekliyorum.bu işi yapan bu işten anlayan usta bulabilirmiyim.ankarada bu işi nasıl halledebilirim bi deyiverin bana.

sana soyle bır onerım var o kadar masraf yapıp sök takla ugrasıcagına.Sat cıbırını, adam gibi bi Derbi GPR125R al.Kafan rahat olsun.Cıbırı adam edicem dıye ugrasma.Zamanınada paranada yazık.

Motosikleti
    honda 2008 cbr 600 rr
    hadi aldın,satabilir misin bu motoru ?İkinci eli varmı?

Motosikleti
    Alıntı erdemayar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi aldın,satabilir misin bu motoru ?İkinci eli varmı?

Her motorun alıcısı vardır.Özellikle GPR125R ın meraklısı çokdur.Tek sıkıntısı turkıye standartlarına gore insanlara fiyatının ağır gelmesi.Zaten bu makıneler al-sat yapmak ıcın degiller.Alıp kullanıcısı olacaksan, keyif alıcaksın.Satma konusundada, cbr125rı 1 haftada satıyorsan gpr125i daha uzun surede satarsın.evet bu dogru.
    Bu fark da, GPR 125R' ın karakterıstıgının dıger makınelerden cok farklı olmasından kaynaklanıyor.

Ya arkadaslar benım makınenın aküsü bıttı benım ılgısızlıgımden dolayı.Bıldıgınız gıbı bızım makınelerde yuasa 12v 4ah kuru akü var.Şimdi netden fiyatlarına baktım bunların.107 lıra fıyat yazmıslar.83 lırayada aku şarj aletı var.Acaba yenı akumu alsam, yoksa aku şarj cıhazımı alsam.Cunku gıdıp benım ustaya şarj ettırırsem 2 gun sonra aku yıne tırtlıycak.O acıdan sorunu kokten cozmek ıstıyorum.Acaba aku şarj cıhazını alsam kaç defa şarj edebılırim elimdeki akümü.Deneyimi olan varmı.

şarj aletı için link:

http://www.malzememarket.com/detail/...ZI_12V-30A.htm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler