Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Merhaba Arkadslar Bır Sey Sormak ıstıyorum Derbı Hakkında Derbınıze ılk Kontagı Actınızda Gosterge Panelınde Servıs Yazızı Cıkıyor O Servıs Yazısı Ne Alama Gelıyor Bır Baska Forumda Okumustum Kontka Her Actıgında Servıse Nekadar Kaldını Soyluyor Dıye Acaba Bu Olay Ne Kadar Dogru Benımkının Servıs Yazısının Karsısında 0 Yazıyor Bana Yardımcı Olursanız Sevınırm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    motorun 15000 in(yanlış hatırlamıyorsam km yi) üzerinde ise o rakam hep sıfır kalacaktır. 15000 e kadar servise kalan km yi gösteriyor ama sonrası yok ))

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Kardes Benımkı Su An 13000 De Ve Sıfır 15000 Bakımına Var Daha Ve Sen 15000 Bakımına Ne Yaptırdın Soylermsın Ben Kedndım Yapmak ıstıyorumda
    ARKADSLAR WEBDE GEZINIRKEN BULDUM HARIKA BIR VIDEO BIZIM DERBININ KUCUK KIZ 50 CC KARDESI NELER YAPIYOR BIR BAKIN http://video.google.com/videoplay?do...390943&q=derbi

Motosikleti
    ya km den tam emin değilim 13000 de olabilir. şanzıman yağını değiştir, hava filtresini temizle, motorun suu var mı kontrol et, balatalara bak ,yağlanıcak metal aksamları yağla vs..

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Tsk Ederım Kardesım Videoyu ızledınmı Adam ısını Bılıyor Bence Neyse Yınde Saol

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Arkadaşlar selam. Yazıları okudum lakin henüz bitiremedim. Mesajımın saatine de bakarsanız bölüğe geri dönmek içiin ne kadar az vaktimin kaldığını anlarsınız
    Kıs bilgi geçeyim : Ben iyiyim, herşey yolunda. İzmir Narlıdere'de istihkam oldum. Lojman bakım bölümündeyim. Şu anda geçici görevle Konak Subay Orduevine geldim ve burdaki bakım onarım işlerini denetliyorum. Askerde mühendislik yapıyorum yani, ianılır gibi değil Bana burdan veya kosebayo@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz. Bu tarafa gelirseniz Mayıs'a kadar İzmir'deyim haberiniz olsun. Haftaya yazarım daha uzun, kendinize iyi bakın.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Merhaba, ben İzmirde yaşıyorum bir ihtiyacın olursa haber vermen yeterli...
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    CBR 125R
    sfrının fytı ne kdr arkadşlr
    [COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]

Motosikleti
    Alıntı celalkd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sfrının fytı ne kdr arkadşlr
    Sıfırı şuan yok ama yeni modeli bu sene gelir, 4 zamanlı motora sahip, performans eskiyi aratır bence...

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfırı şuan yok ama yeni modeli bu sene gelir, 4 zamanlı motora sahip, performans eskiyi aratır bence...
    evet bencede astrala katılıyorum eskısını kesınlıkle artır cunku 15 hp nerde 28 hp nerde

Motosikleti
    Mike DI MEGLIO, FRA Ajo Motorsport adına Derbi GPR125 ile 2008 dünya moto GP 125cc şampiyonu oldu, bu da sitede Derbi hakkında bilmeden ahkam kesen arkadaşlara kapak olsun Derbi GPR 125 hava atmak için alınacak, gün boyu kullanılacak, kıra bayıra pikniğe gidilecek motor değildir, diğer 125cc ss ler ile (aprilia ve cagiva hariç) bunları yapabilirsiniz, yine söylüyorum bu motoru kıymetini bilecek meraklısı alsın, bu motor safkan pist motorudur, rahatsızdır,serttir vs ama performans ve yol tutuş,denge on numaradır....Hava atmak isteyenler, anlamayanlar diğer 125cc lere baksınlar, yolda sakın bu motora bulaşmasınlar Zaten sesini duyan kenara çekiliyor, sesi tırt diyenler gelsin 7000-11000 devir arası onları br gezdireyim,ses duysunlar

Motosikleti
    CBR 125R
    arkdşlar gpr 50 trkyede war mı ve fytı ne acaba :/
    [COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]

Motosikleti
    Alıntı celalkd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdşlar gpr 50 trkyede war mı ve fytı ne acaba :/
    Türkiye'de yok ama yurtdışında iyi satılıyor 50cc ler, Aprilia RS 50, Derbi GPR 50

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yatan makina almak iyidir çünkü kullanılmadığı için eskimez ama çalıştırmak için bütün bakımlarını yapmak gerekir..
    Örneğin yağsız rulmanları yağlamadan binerseniz en fazla 1 ayda boşluk yapmaya başlarlar..
    Yani motoru yatırmadan önce tüm bakımlarını yapın tekrar kullanacağınız zaman aynı bakımları yeniden yapın
    Ama benım aldığım arıza yüzünden yatmış hep tamir edicek bi usta olmadığı için bana geldi bende takas yoluyla aldım bunu
    Extrema makina dehşet bişiy güle güle kullan. Arka kuyruğu sarı siyah şeritli renge boyasan tam arı poposu gibi olur bence. 600lük makinelerle kalkış yaptın mı hiç durum nedir??
    Motoru yatırma derken ne kadarlık bir süreden bahsediyorsun?? Malum kış gelince motorlara az biner olduk. Ben 10 günde bir çalıştırıp rölantide bi 10 dk falan bekliyorum, hava güzel olursa da biraz turluyorum. Gerçi sadece rölantide çalıştırmak yetmiyor sanırım aküm boşaldı:( Bu şekilde bir bakım için rulmanları yağlama vs kapsamlı bir bakıma gerek var mı kışa girerken ve yaza girerken?? Bir de debriyaj telim koptu. Bu debriyaj telini de arada sırada yağlamak mı gerekiyor ondan mı kopmuş olabilir??

Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam. Yazıları okudum lakin henüz bitiremedim. Mesajımın saatine de bakarsanız bölüğe geri dönmek içiin ne kadar az vaktimin kaldığını anlarsınız
    Kıs bilgi geçeyim : Ben iyiyim, herşey yolunda. İzmir Narlıdere'de istihkam oldum. Lojman bakım bölümündeyim. Şu anda geçici görevle Konak Subay Orduevine geldim ve burdaki bakım onarım işlerini denetliyorum. Askerde mühendislik yapıyorum yani, ianılır gibi değil Bana burdan veya kosebayo@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz. Bu tarafa gelirseniz Mayıs'a kadar İzmir'deyim haberiniz olsun. Haftaya yazarım daha uzun, kendinize iyi bakın.
    Vaaay alt devreme bak çarşı iznine de çıkmış haa Biz de Uğurla sana kızıyoduk adam gitti bi haber falan vermedi die.
    İyi olmana sevindik Orhancım yolumuz o taraflara düşerse uğrarız mutlaka..
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Merhaba arkadaşlar ; bi arkadaşım kanıma girdi Şu motoru alayım diyorum hazır yalova ya gelmişken...
    Bu motorla ilgilenen oldu mu ; baktıran vs... KM si yüksek gibi ; gelsem baktırsak yardımcı olur musunuz arkadaşlar ?

http://www.sahibinden.com/18_000_km_...XQQdisplayitem

Ayrıca Yakıt durumu ve uzun yol durumu hakkında bilgi istiyorum sizden..
    Acele cevap verirseniz memnun kalırım...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    kardesım kacırma derım adam sıkısmıs bugun konustum acıl satıyor bende 13000 de aldım cok ıyı benımkı tabı bır bak kullan bıde boyaya bak ama resımde ıyı duruyor ben bugun mesajlasatım adamla adam kesın satıyor pazarlıgı ıyı tutarsan az daha duser tabı nakıt olursa yanı

Motosikleti
    bence güzel ve çok iyi fiyata. ama bakmak lazım, yardımcı olmaya çalışırım...

Motosikleti
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence güzel ve çok iyi fiyata. ama bakmak lazım, yardımcı olmaya çalışırım...
    Çok iyi baktırmanı tavsiye ederim, motorun yanında kırık dökük tarafı olmasın çünkü her SS'de olduğu gibi bununda grenaj parçaları pahalı...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bi de arkadaşla görüştüm ; Bana ; ilk 10 dakika perf düşüklüğü yasıyorum sonrasında canavarlasıyor dedi... Acaba hepsinde oLan bir sorun mu cici arkadaşlar ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    motorun isinmasiyla bi alakasi olabilirmi yada piston segman isteme vakti gelmis olabilirmi?
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler