ERHan yeni motorunla aran nası gidiyo Var mı sıkıntısı
ERHan yeni motorunla aran nası gidiyo Var mı sıkıntısı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hey masallah guzel makina .
Fuara bende gitmek istiyorum , kadir sana artci olurum haberin olsun.
First Day Of My Life
Olur abi beraber gideriz.
Arkadaşlar ben 8 şubat pazar gunu fuarda olucam.Herkese uyarsa hep beraber gidelim derim.Hem bayadır gorusmuyoruz,fuarda toplaşırız,gorusmus oluruz, güzel olur.
Extrema nazar değmesin, çok güzel ve nadide bir motorun var, hayalimin motorlarından...Cüsseyi filan zaten geçtikde bence birçok 600lükten daha güzel duruşu var, performans olarak 250'lik 2zaman tartışması bile olmaz...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
YENIDEN MERHABA ARKADSLAR YENI DERBICI OLARAK BENIM MAKINEMLE ILGILI SORUNUMU ACMAK ISTIYORUM MAKINA HERSEYIYLE SPER BIRDE SU ANLARI IYI YERE MONTE ETSELERDI NEYSE SORUMA GELIM HIC DERBİDEKI AYNALRI SOKUP YERINE BASKA AYNA TAKAN OLDUMU ACABA ONU OGRENCEKTIM SOKUP TAKAN VARSA BANA YARDIMCI OLURMSUN CUNKU COK SIKINTI YAPIYOR BIRDR BENIM CUSSE BIRAZ BUYUK 90 KG CIVARINDAYIM AMA MAKINAYI 145 VURDURDUM DUZ YOLDA BIRDE İŞİKLARDA BIR IKI DEFA KAFA YAPTIM COK ZEVKLI YAMAHA XT 350 DEN ALISKANLIK VALLA BUTUN INSANLARIN GOZU UZERINIZDE OLUYOR NEYSE BANA YARDIMCI MOLURSANIZ SEVINRIM IYI GECELER
Sağolasın astral görüntüsü gerçekten hoş duruyor tek eksiği sesi diyebilirim
derbici_52 arkadaşım kafa yapmaya çalışma bunlar iki zamanlı tek silindir krank koluna biniyor bütün yük ayrıca ön amaortisörlerin keçelerinede zarar verirsin
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
aynaları söküp yerine başka ayna takan yok diye biliyorum. aynaların kafa grenajına sabitlenen bölümüne uyacak ayna biraz zor bulunur gibi geliyor bana. benimkiler de çok kötü durumdaydı aynaları sabitledim. arayı dolgu malzemesi ile doldurdum , fazlalıkları zımparaladım sonrada boyadım. gayet de iyi oldu ama tek sorun aynalar artık kapanmıyor.
Ben aynalarıma gözüm gibi bakıyorum.Takıntı oldu bende artık.Aynalara bişey olmasın diye cok nazık davranıyorum. bizim makınelerı kullanan bıcok kısının aynalarında sıkıntı vardı benım gordugum o yuzden gozum korktu.Valla acarken kaparken cerrah edasıyla nazıkce acıyorum nazıkce kapatıyorum.Uzerıne brandayı orterken bıle,Uzerıne yuk bınmesın dıye ugrasıyorum.
Buna uygun malesef ayna yok, çünkü yeri bu aynaya özel! Bu arada yukarıda bahsedilmiş aynalarınıza çok dikkat edin, açma kapamada veya kolunuzu çarptığınızda elinizde kalabilir,benim bir tanesi bu şekilde gitti, bende ikisinide sağlam epoxi yapışkanla sabitledim, orjinalden farkı yok ama katlanmıyor, birde eskiden titreme yapardı şimdi o da yok varsın kapanmasın böyle kafam rahat...Bu arada o aynaların kıymetini bilin tanesi 200TL'ye yakın.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
güzel görünüyor, güle güle kazasız belasız kullan....
Satmaktan vazgeçtim şimdilik kullanıyorum. Ama büyük ihtimalle önümüzdeki ay kardeşime vereceğim. bu arada sen motoru orduya nasıl götürdün? ben de motoru osmaniye ye götürmeyi füşünüyorum ama nasıl
ben motoru zeytınburnu ambarla goturdum ve tıra kendım koydum ve kartonlarlada destek verdım cok rahat geldı bende pesınden otobusle geldım istanbuldan orduya 100 tl ye geldı cok rahat hıc bır cızık yoktu yanı saglam gelmıstı ama cok kormustum acıkcası
herkese selamlar
otobüse le getir 50-100 lira arası getirirler iple bağlayıp dik pozisyonda da getirebilrsin
sıvıları boşalttıp battaniye tarzı bi şeyin üzerine de yatırabilirsin
bu konu ile ilgili topic te var sanırsam otobüsle getirenler yazmış
Şubatta gel eğer müsait olursam elimden geldiğince gezdirmeye çalışırım
o zaman tamam bizde hasret giderriz
bi zorkun bi çiftmazı kebap yer geliriz tabi istersen
zorkuna bi yol yapmışlar paso millet yarışa gidiyor
kenarlarına da millet uçmasın diye beton bariyer yapmışlar 3 şerit olmuş yeni asfaltla nerdeyse yol
linki de şu otobüs için
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tasimak-2.html
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)