Hayırlı olsun ExTReMa güle güle kullan. Çok güzel makine...
Bu arada derbici_52 arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Hayırlı olsun Ordu'lu hemşerim hangi makineyi aldın acaba merak ettik doğrusu
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
motoru sıfırdan yapmak ne kadara geldi piston silindir vs neler degişti
iyi parçalarını bulmuşsun, benim eski runner'ım da en korktuğum şey yağ pompasının bozulup,motoru kaynatmaktı,başıma gelmedi ama eski motora çok güven olmuyor, bir yerine yapıyordum diğeri bozuluyordu, sen bunda ne yapıyorsun, yağ deposuna mı yağ koyuyorsun,yoksa karışımı hazırlayıp,benzin deposuna mı dolduruyorsun! Bende hayranım bu motora ama Türkiye'de temizi çok az var, parçasıda pek yok ve olsada pahalı...
Bu arada RS250 parçaları satan bir site, yurtdışından çok parça getirdim, sıfır olarak...Buralardan da alabilirsin max 3 hafta elinde
http://www.ultimateparts.net/shop/pr...2001,2002,2003
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Sadece pistonları 400-500 ytl civarı zaten bitek bozulan şeyde piston ve silindir oluyor
en belirgin özelliği ise exup bıçaklarının kırılması ama genelde bakım yaparsan oda çok nadir
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
10-15 bin km'de motorun bitmesi ve piston silindir yaptırmak doğru mu yani?Sahibinden.com'daki ilanların hepsini aramıştım yazın.Birisi 5000 km'de hararet yapmış gömlek falan değişmiş; bir diğeri 12000'de motor yaptırıyordu. Yine bir motor da 6000'de piston yeniliyordu.
Ustama sorduğumda bu motor acemi kulllanamaz, yüksek devirlerde kullanacaksın.Fanı fazla soğutmuyor o yüzden hızlı gideceksin ki rüzgar alacak diyordu.Şimdiye kadar almıyorsam sırf bunun korkusundandır.Hazır benzin fiyatları da inmişken tam binilecek motor.Zaten tek kişiyim, artçım da yok
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Fan var mı bu motorlarda
mhyen çoğu bilinçsiz kullanıcı yağına bakmadan kullanıyor motoru eğer yağsız 30-40 km yaparsan piston ve sekmanlar aşınıyor tabi bunun sonucunda ya sekman kaynatıyor yada sekmanı kırarak gömleği çiziyor
Hararet kısmına gelince şehir içi 3000-4000 devirde kanı arabası gibi kullanırsan tabikide hararet yapar
Arada devirli kullanacaksın hararet düşsün
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Fan yok demişti bizim usta da ben mi yanlış hatırlıyorum
........................
ok aldım bilgiyi saolun
ordulu arkadaş beylikdüzünden bi derbi almış öyle duydum. ama motor kimin bilmiyorum. Ya Cihan abinin motoru yada baska bi motor daha vardı oralarda, onu almıştır..
GPR 125 in sıfır fiyatı ne kdrdır acaba :/
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
GPR' nin sıfırı yok. En son 2007 model var. FERCO 2008 de gpr 125 yerine aprilia rs 125 getirdi.
saol mhyen hemserim buyuk cekmecedeki motoru aldım jonturla beraber sanada tsk tomaas kardesim senın motoruda gorcektım ama nasıp egılmıs neyapalım bana yardımcı olan herkse tesekkurlerımı sunar saygılarımı sunuraım ıyı gunler kazasız surusleer
Hayırlı olsun hemşerim.Bu yaz Ordu'ya gelme durumum olursa inşallah seni ve derbi'ni görürüm Ama cidden ben de Ordu gibi bir yerde motosiklet hele de derbi gibi harika bir makinenin sahibi olmak isterdim
valla hemserim o zevkı tadıcam ve cok zevklı olucak herhalde tsk gel beklerım cayımı corbamı ıc ben forumdayım mesajlarını ızlıveme yınde ts ederı ıyı geceler
Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum..
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)