Bahriyelicim artik yaza kaldi gezilerimiz
Bahriyelicim artik yaza kaldi gezilerimiz
First Day Of My Life
coq kRaL MotoR ama fazLa biLqim yok suan sanıRsam saTıLmıyor veya satıLıyoras 0 ının maLiyetı ne kaDaRdır ??
arkdaşlar 168 km/h gecen oldumu içinizde ?
--------
Gereksiz mesaj atma arkadasim bilmek istedigin tum sorularin cevaplari var zaten konu basliginin icerisinde sormadan once biraz arastirma yapin yahu !
-------------
ex sahsen ben alisveris yapmiyorum e-bay'dan orhanko arkadasimiz yapiyor diye biliyorum ama su ara askerlik gorevini yapiyor sanirim hic sesi cikmadigina gore
First Day Of My Life
Bikaç resim atalım artık ama dimi
Gerçi ben çekmedim daha daha önceki sahibi çekmiş ama şuandada hiçbir değişiklik yok motorda
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
cok guzel bi aletmis bu..
gule gule kullan gec te olsa
klasik sorularima geciim
kac beygir
kac basiiii
kac model
:D
bi de sanki lastik istiyo?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ebay.de de çok uygun sıfır ve çıkma parçalar var ama çoğu türkiye ye teslimat yapmıyor, ben bunu almanya da ki dayıma gönderterek çözdüm, Oda ya bana kargoluyor ya da Türkiye ye geldiğinde bavuluna atıyor
72.5 hp : 250 cc..
ahh ahh iye kaldirdilar bu 2 zamanlilari..:D
acaba 100 km de kac litre yakiodur..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bi de ben soriyim.Kaç para bunlar??
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Abi almasına belki alırım ama ileride süs için.Ona benzin alacak para yok bende
Bir de 72,5 beygir demişsin.Ben onun yarısı kadar motor sürdüm mü bakalım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Safkan racing bunlar; pist motoru işte, ben anca yarışlarını izlerim caddelere çıkamam bile bununla
merhaba arkadslar bugun alıcam motoru gordum ve bındım cok harıka bır motor yanımda jonturg arkadsım vardı ve oda ban yardımcı oldu motor cok dıır ve cok ıyı yarın alalh ıınz verırse alıcam ve sıze resmını koyucam sıze ıyı surusler bu arada ugur kardesıme cok tesekkur ederım ıyı gunler
motor cok guzel gorunuyor max kac goruyor 220 sanırm nerde otryrsn extrema sen makineyi bi görsek
Uğur abi Fazeri çektin mi altına nihayet
abi çok değişik bir makine ya egzozları çok güzelmiş ve 98 model 5000 km de nası buldun ya
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)