Arkadaşlar,
Bir karting sözümüz vardı hatırlarsanız. Gelecek hafta veya bu hafta yapalım artık, ben askere gidiyorum bayramdan sonra. Haftaiçi iş çıkışı Kartal'da yarışalım diyorduk; kimlere uygundur? Herkese daha uygun olursa Zincirlikuyu veya Levent'te de yarışabiliriz. Ne diyorsunuz?
Ben en iyisi bir organizasyon yazayım, siz uydurun. Askere giden benim kardeşim
GPR KARTING TURNUVASI :
YER : Kartal "Karma Karting" http://www.gurcanticaret.com/karmakart.html
TARİH : 3 Aralık 2008 Çarşamba
ZAMAN : 20:00
KATILANLAR :
1. Orhanko
2. ?
O saatlere tam elektronik devreler II sınavımı hemen hemen bitirmiş oluyorum.Artık psikoloji ne olur bilinmez ama ben gelmeyi çok isterdimMotor da yokki hemen atlayıp gelelim.Üzüldüm valla
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Orhan geçen gün Atay'la turlamışsınız, anlattı.. Ben malesef inanılmaz yoğunum =( artık abarttım ve bugün sabah 8:30, gece 22:45 falan çalıştım. elimdeki iş bayrama kadar sarkıyo =( çok üzülerek aranızda olamicam.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
yaz benide orhancim erdem ariza cikarmasan sasardim valla
First Day Of My Life
beni de yazın ama kesin garanti veremiyorum. çünkü bu gece nöbetçiyim ve yarın mesaim 16:00 da bitecek. Çok yorgun olmazsam gelirim..
Güle güle kullan şimdiden Extrema. Aslında keşke uydurabilip kartinge gelsen de tanışmış olsak.
Evet Erdem bir turladık dona dona Yalnız yokuş yukarı bile bizim motorlar GP1 250'yi ayırıyormuş, onu gördük..
GPR KARTING TURNUVASI :
KATILANLAR :
1. Orhanko
2. Jonturq
3. Tomass
4. ?
Tekrar söyliyim, isteğe bağlı olarak kartingi Zincirlikuyu'ya kaydırabiliriz.
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum işim çıktı gelemiyorum, kusura bakmayın.
Bu gidişle ikimiz kapışacaz Uğur. Bari hiç kartinge gitmeyelim, evde playstationda kağışırız
GPR KARTING TURNUVASI :
KATILANLAR :
1. Orhanko
2. Jonturq
3. ?
ehliyeti almıs bulunuyorm artk bnde şile agva ne zmn yapyrz
Yazin yapiyoruz bilocum
First Day Of My Life
Evet arkadaşlar, kartingçi yok mu??
Arkadaşlar 03 Kasım 2008 Çarşamba günü askerlik sınavına giriyorum. Malum haftaiçi olduğu için kartinge çoğumuz vaktimizi uyduramadık, sadece ben ve Uğur vardı. Çarşamba günü saat kaç gibi biter işim bilmiyorum. Bu organizasyon zaman aşımına uğradı sanki.
ayin bu arada ben kemal orduluyum fırıncıyım bu makınayı ılk gordugum gunden bu yana hastasıyım bır gun alıcam dedım ve nasıpse ayın 15 den sonra almaya gelıyorum ıst allah razı olsun jornıy arkadasımdan ban yardımcı olucanı soyledı hem tanısmıs olucaz bu arada herkesın kurban bayramını kutluyorum hayırlara vesıle olmasını dılıyorum
selam,arakdaşlar motoru çok beğendim bikaç sayfa okudum ama çok msj var istediğim noktaları bulamadım =( google dana rattım bayisini bulamadım acaba bayisi kim adresi ne?sıfır fiyatı nedir?yedek parçası ucuz mu bulunur mu vs vs??
www.fercomotor.com.tr tum sorularinin cevaplarini ogrenebilirsin.
First Day Of My Life
Slm Arkadaslar Nasılsınız Uzun Zamandır Giremiyodum Söle Bi Göz Gezdirdimde Sayfalarda Baya Bi Geride Kalmısım Kıs Geliyor Bulundugumuz Zamanı Degerlendirip Bi Organizasyon Yapabiliriz Diye Düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)