aynı sorun bendede var km sayacı bozuldu 0 km gosterio
aynı sorun bendede var km sayacı bozuldu 0 km gosterio
garantisi yoksa bi yere yönlendirebilirim kadıköyde bizim hyoda bozuktu kabloların içindeki tellerden biri hakkı rahmetine kavuşmuş haletti saolsun
manyetolu sistemse sizinkide muhtemelen kablodur bozulma ihtimaline %5 felan diyordu çünkü oradaki abi mekanik bi sistem olduğu için ilk açtı içini felan temizedi taktı baktı olmadı kablolara baktı uraştı baya saolsun
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Orhan, ben 2 sene diye biliyorum bizim garantileri.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Motosikletlerde hep 2 sene oluyor garanti benim de bildiğim kadarıyla...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Ben de 2 yıl olarak biliyorum. Erdem arkadaşlarında dediği gibi kilometre halatı ile ilgili bi problem olabilir, bence servise gitmeden de halledebilirsin..
abi fırsatını bulsam gidecem de.. şu saatte yeni girdim eve.. yaşamak için mi çalışıyorum, çalışmak için mi yaşıyorum belli değil.. neyse en azından işe motorla gidip geliyorum da üç kuruş zevkim oluyo =) cumartesi günü feyizoğlu'na gidiyorum bikaç kışlık giyim kuşam almaya.
Para sende al bakalim kisliklari
First Day Of My Life
Ben geçen hafta gece işten dönerken soğuktan donmuş biri olarak kışın özellikle gece vakti motosiklet kullanımını boykot ediyorum; kullananları da kınıyorum. Gece 1'de dönmek zorunda kaldım işyerimden. Donmayayım diye içime işçi tulumu giydim, fayda etmedi. Bi de bizim motorlarda sürüş pozisyonu yatık olduğu için soğukta daha fazla omuz ağrısı oluyor. Erdemin bu konuda avantajı var bize göre.
walla ben dainese'den ucuza mont aldım goratex gayette iyi iş görüyor en son cuma günü kullandım bu mangal partisi vs o vesile ile giydim içimde bi sweat vardı o kdar yolda üşütmedi hiç az bişe belden ve boyundan rüzgar alması kötü ama boyunluk felan herşey dükkanda yalan oldu yeniden almam lasım
o günde baya bi yerlere gidildi uğurmumcuya dğa çıkıldı ayberkin çiğköftecisine oradanda fenere gazlandı (1100xx artçıydım)
oluyoda bazı motorlarda 2 sene bütün parçaları dahil olmuyor buna mesela hyoda istanbul motor motorun elektrik tesisatının garantiye girmediğini söylediğinde çıldırtmıştım
dedim bu plakalı şase numarasına ait motorun garantisi varmı var
garanti kapsamında belirtilmişmi (bakmadım ama bildiğim kadarıyla belirtilmemiş)
beni ilgilendirmez bozulduysa yapılmsı gerektiği belirttim dedimde roni boşver dedi
bizim ustaya gittik sonunda kablonun biri kopmuş yaptı düzeltti fıstık gibideçalışıo şimdi
Hyosung ayrı İlkay çin ve kore malları kategori dışı
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Extrema hayırlı olsun! RS250 benim hassstası olduğum bi makine.. burda sevmeyen de yoktur heralde. aman nazar değmesin. yakıt durumunu çok merak ediyorum. 100km'de 10 litre yakıyodur di mi? anlatsana biraz kardeşim, ben rs250 aldım deyip bırakmışın =)
Extrema hayirli olsun yeni motosikletin
First Day Of My Life
Bıraktım çünkü şuan bir köşede bekliyor yeni gelecek parçalarını
Bikaç parçasını değiştirip öyle çıkarcam yollara almanyadan kuzen falan yardım ediyo sağolsun gelicek yakında parçalarım
Bu arada iyi dileklerin için sağol..
Ama kasa olarak gerçekten harika bişey çok estetik duruyor
Sağol jonturq
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Extrema hayırlı olsun motorun. Harika bir tercih yapmışsın. Motorunun fotoğraflarını bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)